• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
iyotsuztuz iyotsuztuz , benim de sezeryan oldu dogumum malesef.
Gebelik diyabetim vardi, doktorumun en son bekleyebilecegimiz gun dedigi tarihi kac kez erteledik, artik bir turlu dogmayinca sezeryan gununu belirledik. Ve dogum kanalina da girmemisti kizim.
39+5 te dogum yapacaktim o kadar bekledim ama o gece dogum sancim basladi saka gibi. Gece baslayinca ben cok korktum tabi, sabaha yetisemezsek hastaneye diye.
Sabah gittigimizde 5 dakikada bir sancim geliyordu. Son ultrasonda da bebek oldukca iri gorununce o anki korkuyla normal dogum isteyemedim, her sey planlanmisti cunku. Boyle bir sezeryan hikayesi iste.
En azindan kizim tam gununde geldi diye mutluyum, keske normal dogsaydi

Gunaydin herkese guzel anneler.
Canim kramp diyemem heralde adet sancisi bildigin.agri degil sanci.bugun daha az gibi.dua edin de su psikopat korkularimiz gecsin ilk once.sanci azalinca bugunde korktum goguslerde hassasiyette azalmis sanki bosemi oldu diye kuruyorum kafamda:110::dua:
Allah korusun. Benim de icimde hep ayni korkular... kanamalarim gece oldu hep, o sebeple gece hic uyuyamiyorum bir sey olacak diye. Bugun de ruyamda resmen merdivenalti bir yerde kurtaj oldugumu gordum.
Hayirlisiyla riskli zamanlari atlatiriz insallah

Umarım gönlündeki gibi olur. ama stres yapma oluruna bırak. ben geçen ay başka sağlık sorunlarımla uğraşırken hamile kaldığımı öğrendim. emin ol en güzel zamanda gelecekler ama adetine az kaldıysa kan testi ver en güzeli
Dün verdim yarın cikarmis

Günaydın iyi dileklerin icin Sağol yarın doktora gidicez duyarsam kalp atışıni rahatlarim sanırım biraz, ben cok hareketliydim ve evde temizlik, bende sac makyaj kiyafet cok onemliydi simdi evde tv karsisinda resmen vakit öldürüyorum

Bende kilo aldığımı hissediyorum :( zaten 72 kg ile başladım boyum 1,69 canım sürekli tatlı istiyor anlamıyorum asla tatlı sevmezdim.. şekerim de yüksek çıktı biraz dr. hamur işi tarzı şeyleri yeme hem fazla da kg. almamış olursun dedi ama elimde değil bende karbonhidrat seven bir bayanım.. hemen önüne geçmez isem gereksiz kg. ları en başından almış olucam.. bulantım da yok sadece bazı şeylere karşı tiksintim oluştu o kadar... Kilo almak beni çok düşürüyor moral olarak sıfırım :KK61:

Bende kilo aldığımı hissediyorum :KK43: zaten 72 kg ile başladım boyum 1,69 canım sürekli tatlı istiyor anlamıyorum asla tatlı sevmezdim.. şekerim de yüksek çıktı biraz dr. hamur işi tarzı şeyleri yeme hem fazla da kg. almamış olursun dedi ama elimde değil bende karbonhidrat seven bir bayanım.. hemen önüne geçmez isem gereksiz kg. ları en başından almış olucam.. bulantım da yok sadece bazı şeylere karşı tiksintim oluştu o kadar... Kilo almak beni çok düşürüyor moral olarak sıfırım :KK61:
Yaşın kac peki ben 34 yasindayim kiloyu dert etme inanki dogumdan sonra arkadaslarim emzirmekten ve uykusuzluktan aldigi kilolardan daha fazlasini geri verdiler sağlığın yerinde olsun yeter canım

Bende kilo aldığımı hissediyorum :KK43: zaten 72 kg ile başladım boyum 1,69 canım sürekli tatlı istiyor anlamıyorum asla tatlı sevmezdim.. şekerim de yüksek çıktı biraz dr. hamur işi tarzı şeyleri yeme hem fazla da kg. almamış olursun dedi ama elimde değil bende karbonhidrat seven bir bayanım.. hemen önüne geçmez isem gereksiz kg. ları en başından almış olucam.. bulantım da yok sadece bazı şeylere karşı tiksintim oluştu o kadar... Kilo almak beni çok düşürüyor moral olarak sıfırım :KK61:
Canım moralini bozma kilo almak istenen bir durum değil ama önemli olan bebeğin sağlığı biliyorsun. Kan şekerin düşüyordur belki o yüzdendir tatlı isteğin. Benim sana tavsiyem tarçın çok güzel dengeliyor şekeri sütüne kat meyvelerine serp öyle ye emin ol tatlı isteğini kesecektir. İnş tarçının zararı yoktur hamileliğe zannetmiyorum ama bir bak istersen ben tatlıdan tiksindiğimiz için tarçını da görmek istemiyorum. Bende kusmaktan 2 kilo vermişim iyi gibi gözüküyor ama sürekli bulantı çekmek öğürmekten kemiklerim sızlıyor o da kolay değil zor bir süreçten geçiyoruz hepimizin farklı farklı sıkıntıları oluyor ama geçecek bebekler sağlıklı olsun da gerisi gerçekten boş hormonlar herşeyi dert etmeye meyilli yapıyor insanı ama şuan yaşadığımız mucize herşeye değer:KK200:

Gunaydin herkese guzel anneler.
Canim kramp diyemem heralde adet sancisi bildigin.agri degil sanci.bugun daha az gibi.dua edin de su psikopat korkularimiz gecsin ilk once.sanci azalinca bugunde korktum goguslerde hassasiyette azalmis sanki bosemi oldu diye kuruyorum kafamda:110::dua:
adet agrilari normal canin hatta heray regl doneminde bi agrilar gelebiliyormus kranp şekilde degilse korkma

Canım moralini bozma kilo almak istenen bir durum değil ama önemli olan bebeğin sağlığı biliyorsun. Kan şekerin düşüyordur belki o yüzdendir tatlı isteğin. Benim sana tavsiyem tarçın çok güzel dengeliyor şekeri sütüne kat meyvelerine serp öyle ye emin ol tatlı isteğini kesecektir. İnş tarçının zararı yoktur hamileliğe zannetmiyorum ama bir bak istersen ben tatlıdan tiksindiğimiz için tarçını da görmek istemiyorum. Bende kusmaktan 2 kilo vermişim iyi gibi gözüküyor ama sürekli bulantı çekmek öğürmekten kemiklerim sızlıyor o da kolay değil zor bir süreçten geçiyoruz hepimizin farklı farklı sıkıntıları oluyor ama geçecek bebekler sağlıklı olsun da gerisi gerçekten boş hormonlar herşeyi dert etmeye meyilli yapıyor insanı ama şuan yaşadığımız mucize herşeye değer:KK200:
Ben de 2 kilo vermişim hiçbirşey yiyemiyorum bulantıdan

mavili33 mavili33 D dorti ahlas ahlas çok teşekkürler kızlar. Kaysı yı tazede tüketiyorum. Yok etki etmiyor. Birde inciri deneyeyim.
Ayyy taze incirde çıksa biran önce.

Yarın doktor randevumuz var. Bugün 8+0 olduk hesaba göre. Bakalım ultrasonda nasıl çıkacak
Sabah aç karnına altı yedı kuru kaysı ye üstüne ılık su iç ozaman

Arkadaslar istanbul da gop eyup alibeykoy yada bu civarlarda dr tavsiyesi olan varmi aranizda medicak park gop ve ozel gop hastanesi nasildir acaba?

Back
X