• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yaa cok kiskandimmm seni:KK48:ne yemek yiyebiliyorum be hazirlayabiliyorum sabah kizin beslenmesini hazirlayana kadar 3 kere cama kostum dun taksiye bindim dk lari saydim inmek icin yol bitmedi bana gozumun onunden ne yicekler geciyo ama onume gelince migdem agzima geliyo su an yattigim yerden cibikkkk kreker yiyorum biktim boyle gecerse acliktan olucem :bicak::bicak:bu bulantilar ne zaamn geciyor bi fikri olan warmi dayanamiyorm artik :dua:kizima hamileyken hic boyle olmamastim hissetmedim bile bu cok farkli oldu:KK12:
Mide bulantısına yoğurt falan iyi gelir derler ama hamileyken işe yarar mı bilmiyorum

iştahım benimde açılmaya başladı. kendime sakin ol bebek daha 4mm sen 8 tabak yemek yiyemezsin diyorum. kendimi tutuyorum tiksinmemde yok benim.

valla benim çok kilo almamam lazım zaten kilom var o yüzden ama canım bişi isterse de yememezlik etmiyorum.
doktorda 2 kişilik yemek yeme dedi bana :KK70:
sadece midem kazınınca azıma bişiler atıyorum yoksa o bulantı artıyor gittikçe. çok şükür bir gün sürdü bulantım geçti sonra..

Yaa cok kiskandimmm seni:KK48:ne yemek yiyebiliyorum be hazirlayabiliyorum sabah kizin beslenmesini hazirlayana kadar 3 kere cama kostum dun taksiye bindim dk lari saydim inmek icin yol bitmedi bana gozumun onunden ne yicekler geciyo ama onume gelince migdem agzima geliyo su an yattigim yerden cibikkkk kreker yiyorum biktim boyle gecerse acliktan olucem :bicak::bicak:bu bulantilar ne zaamn geciyor bi fikri olan warmi dayanamiyorm artik :dua:kizima hamileyken hic boyle olmamastim hissetmedim bile bu cok farkli oldu:KK12:

Benim midem bulansa yemek yiyim bastırır diye düşünürdüm valla.
Galiba ilk gebelikler rahat geçiyor.

1464608414094-1963810625.webp
Biz geldik arkadaşlar. Kalp atışını duyduk. Son adet tarihine göre 8+4 ultrasonda 7+6 çıktı hesap. Herşey yolunda çok şükür

Arkadaşlar bu alttaki Bebek takvimi gibi olan şey Nasıl yapılıyor acaba?
Önce profiline gir. Orada kişisel bilgılerınız yazan yer var oraya gır. Orda alt tarafda bebeğinizin doğum tarıhı yazan kutuya bebegının tahmını doğum tarıhını yaz en alttada değişiklikleri kaydet yazar oraya bas

Geç döllenme olan var mı bhcg 514 çıktı yükselmiş ama yetersiz görünüyor
canım benim de ilk hafta düzensiz yükseldi beta hcg sırasıyla
125
193
340 2 gün sonra birden 1500 e çıktı ve kese göründü 1 hafta sonra da bebiş ve kalp atışı...sat a göre 1 hafta gerideyiz dr geç yumurtlamışsındır dedi...keşke düzenli baktırsaydın beta hcg ne en azından az da olsa yükselme olup olmadığı anlaşılırdı...benim bu düzensiz beta ya bile dr lar kötü dememişti % 66 yükselmesi yeterli demişlerdi inşallah hakkında hayırlısı olur...

Back
X