Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mide bulantısına yoğurt falan iyi gelir derler ama hamileyken işe yarar mı bilmiyorumYaa cok kiskandimmm senine yemek yiyebiliyorum be hazirlayabiliyorum sabah kizin beslenmesini hazirlayana kadar 3 kere cama kostum dun taksiye bindim dk lari saydim inmek icin yol bitmedi bana gozumun onunden ne yicekler geciyo ama onume gelince migdem agzima geliyo su an yattigim yerden cibikkkk kreker yiyorum biktim boyle gecerse acliktan olucem
bu bulantilar ne zaamn geciyor bi fikri olan warmi dayanamiyorm artik
kizima hamileyken hic boyle olmamastim hissetmedim bile bu cok farkli oldu
![]()
iştahım benimde açılmaya başladı. kendime sakin ol bebek daha 4mm sen 8 tabak yemek yiyemezsin diyorum. kendimi tutuyorum tiksinmemde yok benim.
Tatlıyla aran nasıl
Yaa cok kiskandimmm senine yemek yiyebiliyorum be hazirlayabiliyorum sabah kizin beslenmesini hazirlayana kadar 3 kere cama kostum dun taksiye bindim dk lari saydim inmek icin yol bitmedi bana gozumun onunden ne yicekler geciyo ama onume gelince migdem agzima geliyo su an yattigim yerden cibikkkk kreker yiyorum biktim boyle gecerse acliktan olucem
bu bulantilar ne zaamn geciyor bi fikri olan warmi dayanamiyorm artik
kizima hamileyken hic boyle olmamastim hissetmedim bile bu cok farkli oldu
![]()
Hayirli olsun nebis ortada ben hep bu haftalarda ya sagda ya solda goruyordum :)Eki Görüntüle 1839817
Biz geldik arkadaşlar. Kalp atışını duyduk. Son adet tarihine göre 8+4 ultrasonda 7+6 çıktı hesap. Herşey yolunda çok şükür
Hafi gözünaydın canım. Belli oluyomuydu bebek ultrasonda. Bende çok merak edıyorum. Ayın 11 benım kontrolum cok heyecanlıyım bendeEki Görüntüle 1839817
Biz geldik arkadaşlar. Kalp atışını duyduk. Son adet tarihine göre 8+4 ultrasonda 7+6 çıktı hesap. Herşey yolunda çok şükür
Önce profiline gir. Orada kişisel bilgılerınız yazan yer var oraya gır. Orda alt tarafda bebeğinizin doğum tarıhı yazan kutuya bebegının tahmını doğum tarıhını yaz en alttada değişiklikleri kaydet yazar oraya basArkadaşlar bu alttaki Bebek takvimi gibi olan şey Nasıl yapılıyor acaba?
Arkadaşlar bu alttaki Bebek takvimi gibi olan şey Nasıl yapılıyor acaba?
Yukardakı gıbı yazı cıkacak. Orda hamilelik takvımı yazıyor ya oraya tahmını doğum tarıhını yaz bebeğinin.
Bhc kac olmasi onemli degil artisi önemli ilk once adet dongun kac bhch kacinci ginde 514 ciktu bunlari yazar san daha iyi bilgi veririzGeç döllenme olan var mı bhcg 514 çıktı yükselmiş ama yetersiz görünüyor
Teşekkür ederim. Evet ortada duruyor. Büyüdükçe değişirmi bilmiyorumHayirli olsun nebis ortada ben hep bu haftalarda ya sagda ya solda goruyordum :)
Evet görünüyordu. Sen nasıl oldun. Düşük riskin geçtimi?Hafi gözünaydın canım. Belli oluyomuydu bebek ultrasonda. Bende çok merak edıyorum. Ayın 11 benım kontrolum cok heyecanlıyım bende
canım sut yogurt elma yumurta 4 tane ceviz onun disinda folikasit yani midem cok kötü istah sıfır yaniHiçbişey yemıyomusun canım. Yani tatlı tuzlu pasta hiçmi yıyemıyosun. Vıtamın içmiyomusun
canım benim de ilk hafta düzensiz yükseldi beta hcg sırasıylaGeç döllenme olan var mı bhcg 514 çıktı yükselmiş ama yetersiz görünüyor