• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hellooo!
Toksoplazma testini vermeden doktorumuz kıyak geçti de ultrasona aldı.
3 cm olmuşuz!

Eklentiler

• IMG_20160615_122600.webp
    IMG_20160615_122600.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 112
kızlar ben hamile oldugumu bilmiyordum halbuki 10 gun beklesem ogrenecekmisim yaz icin bir alışveriş yaptım anlatamam 10 elbise 5 etek 12 tane bluz 8 cift stiletto 6 tane canta bi ton makyaj malzemesi 3 4 tane parfum aldim ve suan hic birini kullanamiyorum icine girebilecegim 3 4 tane kilos elbise var onlari giyebilirim belki seneyede icine giremem fenalardayim

:KK70::KK70::KK70:
Ay aynı ben. Senin yine 10 gün zamanın olmuş. Ben adetten bir gün önce test yaptım, baktım negatif. Aynı gün mağazaları didik didik ettim. Baktım, gelen giden yok. Yine yaptım, pozitif. Şimdi gardroba baktıkça üzülüyorum.

O değil, ayıptır söylemesi evde 1 yıllık orkid stoğu var resmen. Dün bunları birine versem mi diye düşünüyordum.
Sanki bir daha regl olmayacağım gibi, unuttum gitti kırmızıları.

Ay aynı ben. Senin yine 10 gün zamanın olmuş. Ben adetten bir gün önce test yaptım, baktım negatif. Aynı gün mağazaları didik didik ettim. Baktım, gelen giden yok. Yine yaptım, pozitif. Şimdi gardroba baktıkça üzülüyorum.

O değil, ayıptır söylemesi evde 1 yıllık orkid stoğu var resmen. Dün bunları birine versem mi diye düşünüyordum.
Doğumdan sonra çok lazım olacak orkıdler. Hatta hasta bezı almamız gerekıyır

Gözunaydın canım. O test zaten gebelık öncesı rutın testın içinde var. Bende hepsi vardı çünkü. Bir sayfa tahlıl ıstemiş doktor

Ben çocuğumus olacağına ihtimal vermediğinden detaylı test falan yaptırmamıştım:D sadece şeker tiroid falan bakılmıştı.

Karnındanmı bakıldı vajınadanmı canım ultrasona

Karından canım.

Kızlar ıkılı test 12. Haftadamı oluyordu. Yaptırsammı yaptırmasammı bılemıyorum.

Ben de yaptırmayı düşünmüyordum ama yaşımın 30'a yaklaştığını fark edince vazgeçtim. Yaptıracağım. Yaş ilerledikçe risk artiyor o yüzden.

Maaşallah annesi, kocaman olmuş. :nazar::nazar::nazar:
Bir de ne kadar tombik duruyor, nazar değmesin.

Doktor tombik demedi de, fazla hareketli cinsiyetini zamanında bile göstermeyebilir dedi sorduğunda.
Zaten sinsiliği vardı. Bata 3 gün kala tanışma yıldönümümüzde çift çizgi çıkmamıştı.
Kesin bunda da p.çlik yapacak. Eşim bu pis huylarını senden almış diyor:D

Doğumdan sonra çok lazım olacak orkıdler. Hatta hasta bezı almamız gerekıyır

Ben tek kullanımlık lohusa külodu alacağım epey hastane için. Mothercare'de görmüştüm. 5 taneydi galiba paket indirimde 12 liraydı. Huggies mayo bezler gibi yandan yırtıp çıkartıyorsun. O tarz bi' hasta bezi bulursam onu da alabilirim. İlk günler ped yetmiyormuş.

Ben de yaptırmayı düşünmüyordum ama yaşımın 30'a yaklaştığını fark edince vazgeçtim. Yaptıracağım. Yaş ilerledikçe risk artiyor o yüzden.
Ben kızıma hamıleyken yaptılar. Ense kalınlığı yuksek çıktı. Amnıyosentez yaptılar. Çok sıkıntılı gunlerdı. Hele o sonuç beklemrk yokmu. Öyle seyler olduki.Genetıkcı kadın bebeğimi aldırmamızı teklıf etmişti resmen. Boşu boşuna strese soktu bızı. İnan hatırlamak bıle istıyorum. Ayrıntılı ultrasonda kızım sapasağlam görunuyordu. Gercekten nurtopu gibi sapasağlam dunyaya geldi kızım. Şimdi 5 yadında prensesım.

Ben tek kullanımlık lohusa külodu alacağım epey hastane için. Mothercare'de görmüştüm. 5 taneydi galiba paket indirimde 12 liraydı. Huggies mayo bezler gibi yandan yırtıp çıkartıyorsun. O tarz bi' hasta bezi bulursam onu da alabilirim. İlk günler ped yetmiyormuş.
Evet ped yetmıyor. Benım adetlerımde çok ksnsmam oldugu için ben zaten hep hasta bezı kullanırdım.

Doktor tombik demedi de, fazla hareketli cinsiyetini zamanında bile göstermeyebilir dedi sorduğunda.
Zaten sinsiliği vardı. Bata 3 gün kala tanışma yıldönümümüzde çift çizgi çıkmamıştı.
Kesin bunda da p.çlik yapacak. Eşim bu pis huylarını senden almış diyor:KK70:

Ay bizimki gibi. Bizimki de, bat'tan önce negatifti. 9+5'de bizimki de kol bacak kıpır kıpırdı. Ben de babasına sana çekmiş dedim. :KK70::KK70:

Çikolata veya tatlı yiyince, açıyollamış edepsizler. Benim içime erkek gibi doğdu.

yalnız değilmişim orkidler kolayda elbiseler ayakkabilar ooof oof baktikca fenalık geciriyorum bebek yuruyunce bi ihtimal giyerim topukluları

Ben kızıma hamıleyken yaptılar. Ense kalınlığı yuksek çıktı. Amnıyosentez yaptılar. Çok sıkıntılı gunlerdı. Hele o sonuç beklemrk yokmu. Öyle seyler olduki.Genetıkcı kadın bebeğimi aldırmamızı teklıf etmişti resmen. Boşu boşuna strese soktu bızı. İnan hatırlamak bıle istıyorum. Ayrıntılı ultrasonda kızım sapasağlam görunuyordu. Gercekten nurtopu gibi sapasağlam dunyaya geldi kızım. Şimdi 5 yadında prensesım.

Canım benim içini rahat tut. Her gebeliğin kimyası farklıdır. Tek taramaya bakmıyorlar zaten. Ikili, anne yaşı, ense kalınlığı toplanarak risk haritası çıkarılıyor.

Riskli çıkıp da çok sağlıklı doğan bebekler oldugu gibi, hiçbir risk çıkmayıp down sendromlu doğan melekler de oluyor.

Benim kuzenim çok genç anne oldu. Hamileyken hiçbir sorunu yoktu.
Dünyalar güzeli, olağanüstü zeki bir kızı var asperger sendromlu, şimdi 9 yaşında. Aspie olduğunu 5 yaşında kreşte hocası, oyuncaklarını arkadaşlarıyla paylaşmıyor ve etkinliklerini bağımsız yapıyor diye pedagoğa gönderdiği zaman ogrenmislerdi. Çok uzun tetkiklerden geçti. Görünüşte normal bir çocuktan farkı yoktu, sadece çok bağımsızdı. Şimdi üstün yetenekli özel eğitimi alıyor. Ve bu çocuk 3 yaşındayken bir gün mutfakta çaydanlık buharindan oluşan damlaciklara bakarak bana "bak teyze yağmur da böyle oluyor işte." diye kurduğu ilişkiyle beni şok etmişti. Şimdi tam bir gökbilimi gurusu.

Yanisi bazen anlamak gerçekten güç oluyor ama hiçbir tedbiri elden bırakmamak gerek yine.

Bizimki bekarligimizdan beri kız kız diye ölüyor. Şimdiden karnimla konuşup çocuğa "bak kızım, ileride sevgilin olunca babaya anlatacaksın. Yok öyle saklamak. " diye pazarlık yapıyor çocuğumla. Kızıyorum. "Olur mu aşkım. Baskı yaparsak, sevgiyi dışarıda arar. Gözümüzün önünde olsun ki, kontrol edebilelim. Ozguveni yüksek olur. " diyor. Zilli bir şey olacak benim kızım diye seviyor. :KK53::KK53:

:KK70:çok güldüm canım ya Allah gönlünüze göre versin

doğumdan sonra o kadar kanamam olmadı benim petler yetti bana:KK14:

kızlar ben hamile oldugumu bilmiyordum halbuki 10 gun beklesem ogrenecekmisim yaz icin bir alışveriş yaptım anlatamam 10 elbise 5 etek 12 tane bluz 8 cift stiletto 6 tane canta bi ton makyaj malzemesi 3 4 tane parfum aldim ve suan hic birini kullanamiyorum icine girebilecegim 3 4 tane kilos elbise var onlari giyebilirim belki seneyede icine giremem fenalardayim

:KK57: maşallah diyorum:nazar:doğumdan sonra kilo verme sürecinde onlara bol bol bak, ben eski olmayan kıyafetlerime çok bakmışımdır insan kendine hedef koyuyor motive oluyor daha kolay kilo veriyorsun:KK45:

Back
X