Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben hamile oldugumu bilmiyordum halbuki 10 gun beklesem ogrenecekmisim yaz icin bir alışveriş yaptım anlatamam 10 elbise 5 etek 12 tane bluz 8 cift stiletto 6 tane canta bi ton makyaj malzemesi 3 4 tane parfum aldim ve suan hic birini kullanamiyorum icine girebilecegim 3 4 tane kilos elbise var onlari giyebilirim belki seneyede icine giremem fenalardayim
Gözunaydın canım. O test zaten gebelık öncesı rutın testın içinde var. Bende hepsi vardı çünkü. Bir sayfa tahlıl ıstemiş doktorHellooo!
Toksoplazma testini vermeden doktorumuz kıyak geçti de ultrasona aldı.
3 cm olmuşuz!
Karnındanmı bakıldı vajınadanmı canım ultrasonaHellooo!
3 cm olmuşuz!
Doğumdan sonra çok lazım olacak orkıdler. Hatta hasta bezı almamız gerekıyır
Ay aynı ben. Senin yine 10 gün zamanın olmuş. Ben adetten bir gün önce test yaptım, baktım negatif. Aynı gün mağazaları didik didik ettim. Baktım, gelen giden yok. Yine yaptım, pozitif. Şimdi gardroba baktıkça üzülüyorum.
O değil, ayıptır söylemesi evde 1 yıllık orkid stoğu var resmen. Dün bunları birine versem mi diye düşünüyordum.
Sanki bir daha regl olmayacağım gibi, unuttum gitti kırmızıları.
Hellooo!
3 cm olmuşuz!
Gözunaydın canım. O test zaten gebelık öncesı rutın testın içinde var. Bende hepsi vardı çünkü. Bir sayfa tahlıl ıstemiş doktor
Karnındanmı bakıldı vajınadanmı canım ultrasona
Kızlar ıkılı test 12. Haftadamı oluyordu. Yaptırsammı yaptırmasammı bılemıyorum.
Maaşallah annesi, kocaman olmuş.
Bir de ne kadar tombik duruyor, nazar değmesin.
Doğumdan sonra çok lazım olacak orkıdler. Hatta hasta bezı almamız gerekıyır
Ben kızıma hamıleyken yaptılar. Ense kalınlığı yuksek çıktı. Amnıyosentez yaptılar. Çok sıkıntılı gunlerdı. Hele o sonuç beklemrk yokmu. Öyle seyler olduki.Genetıkcı kadın bebeğimi aldırmamızı teklıf etmişti resmen. Boşu boşuna strese soktu bızı. İnan hatırlamak bıle istıyorum. Ayrıntılı ultrasonda kızım sapasağlam görunuyordu. Gercekten nurtopu gibi sapasağlam dunyaya geldi kızım. Şimdi 5 yadında prensesım.Ben de yaptırmayı düşünmüyordum ama yaşımın 30'a yaklaştığını fark edince vazgeçtim. Yaptıracağım. Yaş ilerledikçe risk artiyor o yüzden.
Evet ped yetmıyor. Benım adetlerımde çok ksnsmam oldugu için ben zaten hep hasta bezı kullanırdım.Ben tek kullanımlık lohusa külodu alacağım epey hastane için. Mothercare'de görmüştüm. 5 taneydi galiba paket indirimde 12 liraydı. Huggies mayo bezler gibi yandan yırtıp çıkartıyorsun. O tarz bi' hasta bezi bulursam onu da alabilirim. İlk günler ped yetmiyormuş.
Doktor tombik demedi de, fazla hareketli cinsiyetini zamanında bile göstermeyebilir dedi sorduğunda.
Zaten sinsiliği vardı. Bata 3 gün kala tanışma yıldönümümüzde çift çizgi çıkmamıştı.
Kesin bunda da p.çlik yapacak. Eşim bu pis huylarını senden almış diyor![]()
yalnız değilmişim orkidler kolayda elbiseler ayakkabilar ooof oof baktikca fenalık geciriyorum bebek yuruyunce bi ihtimal giyerim topukluları
Ay aynı ben. Senin yine 10 gün zamanın olmuş. Ben adetten bir gün önce test yaptım, baktım negatif. Aynı gün mağazaları didik didik ettim. Baktım, gelen giden yok. Yine yaptım, pozitif. Şimdi gardroba baktıkça üzülüyorum.
O değil, ayıptır söylemesi evde 1 yıllık orkid stoğu var resmen. Dün bunları birine versem mi diye düşünüyordum.
Sanki bir daha regl olmayacağım gibi, unuttum gitti kırmızıları.
Ben kızıma hamıleyken yaptılar. Ense kalınlığı yuksek çıktı. Amnıyosentez yaptılar. Çok sıkıntılı gunlerdı. Hele o sonuç beklemrk yokmu. Öyle seyler olduki.Genetıkcı kadın bebeğimi aldırmamızı teklıf etmişti resmen. Boşu boşuna strese soktu bızı. İnan hatırlamak bıle istıyorum. Ayrıntılı ultrasonda kızım sapasağlam görunuyordu. Gercekten nurtopu gibi sapasağlam dunyaya geldi kızım. Şimdi 5 yadında prensesım.
hadi gözün aydin canim masallahHellooo!
3 cm olmuşuz!
Bizimki bekarligimizdan beri kız kız diye ölüyor. Şimdiden karnimla konuşup çocuğa "bak kızım, ileride sevgilin olunca babaya anlatacaksın. Yok öyle saklamak. " diye pazarlık yapıyor çocuğumla. Kızıyorum. "Olur mu aşkım. Baskı yaparsak, sevgiyi dışarıda arar. Gözümüzün önünde olsun ki, kontrol edebilelim. Ozguveni yüksek olur. " diyor. Zilli bir şey olacak benim kızım diye seviyor.![]()
Ben tek kullanımlık lohusa külodu alacağım epey hastane için. Mothercare'de görmüştüm. 5 taneydi galiba paket indirimde 12 liraydı. Huggies mayo bezler gibi yandan yırtıp çıkartıyorsun. O tarz bi' hasta bezi bulursam onu da alabilirim. İlk günler ped yetmiyormuş.
kızlar ben hamile oldugumu bilmiyordum halbuki 10 gun beklesem ogrenecekmisim yaz icin bir alışveriş yaptım anlatamam 10 elbise 5 etek 12 tane bluz 8 cift stiletto 6 tane canta bi ton makyaj malzemesi 3 4 tane parfum aldim ve suan hic birini kullanamiyorum icine girebilecegim 3 4 tane kilos elbise var onlari giyebilirim belki seneyede icine giremem fenalardayim