bu konuda gerçekten tecrubeli annelerden fikir almaliyiz agirligi katlanabilirligi temizlik acisindan kullanilabilirligi cok onemli
Bi rde bu var dün girdiklerinden.k atlanip omuzda tasiniyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konuda gerçekten tecrubeli annelerden fikir almaliyiz agirligi katlanabilirligi temizlik acisindan kullanilabilirligi cok onemli
premesis diye bir ilaç var canım bende senin gibiydim o çok işe yaradı bende doktoruna sor yada netden araştır kimyasal değil tamamiyle gıda takviyesi ama kesiyor kusmalarıKizlar kusan bi ben mi kaldim ya. Herkes bulantilar hafifliyor diyor. Perişan oldum. Bazen bogulacak gibi oluyorum kusarken . Acillik oldumçok kötüyüm ama ben ya
![]()
Bi rde bu var dün girdiklerinden.k atlanip omuzda tasiniyor
Kızlar çok erken ama iki gündür bebek arabası bakıyorum ben. İlk bebek olduğu için bilemedim de. Alacagimdan değil de öyle bakiyorum. Tecrübeli anneler sizce travel set mi,yoksa sadece bebek arabası ve portbebe mi?
Ya onu da sorayim metpamid falan yaramadi . bugün seruma kattiklari a iyi geldi gözüm acildipremesis diye bir ilaç var canım bende senin gibiydim o çok işe yaradı bende doktoruna sor yada netden araştır kimyasal değil tamamiyle gıda takviyesi ama kesiyor kusmaları
bende bakmaya başladımm üc tekerliler çok hoşuma gidiyor daha sportif duruyor quinny markası en beğendiğim şuan ama baya pahalı. annemlere avusturyadan sipariş ettirebilirim bakalım ama mutlaka bende trio olsun istiyorum travel setler daha karli olur hem üçüde lazım olacak büyüdükceKızlar çok erken ama iki gündür bebek arabası bakıyorum ben. İlk bebek olduğu için bilemedim de. Alacagimdan değil de öyle bakiyorum. Tecrübeli anneler sizce travel set mi,yoksa sadece bebek arabası ve portbebe mi?
B bugza bizede yasak koyduğu için doktor uzak durduk ama o hormonlar tavan yaptı bendede diyebilirim çok tuhaf ve o kadar kusmama ve bulantılarıma rağmen istek hep vardı.Düşük tehlikesi olanlar için doğru ama ben bu kadar özel konuların burada konuşulmasını tasvip etmiyorum sonuçta özel hayat
bende serumu bir kere yedim o gün iyi geldi ertesi gün yine kusmaya devam ettim canım. kendi doktorum bana emetium vermoştı o bende işe yaramadı. premesisi hamile arkadaşlar tavsiye etti aldım ve hakkaten çok iyi. umarım bu dönemi cabucak atlatırız hayırlısıylaYa onu da sorayim metpamid falan yaramadi . bugün seruma kattiklari a iyi geldi gözüm acildi
Aaa evet bende şimdi gördum. Nıye buraya gelmıyolarki acaba. Burdan orda yazanlar varsa söyleseler keşke. Burada toplansak hepBu arada forumda baska bir 2017 ocak anneleri grubu varmis. Orda yazanlarla burdakiler farkli kisiler.
Niye oyle oldu ki![]()
Sabit konuda yazan biziz, onlar muhtemelen farkindadir buranin.Aaa evet bende şimdi gördum. Nıye buraya gelmıyolarki acaba. Burdan orda yazanlar varsa söyleseler keşke. Burada toplansak hep
onlar zaten 3 5 kisi 1.sayfadalar bizim sayfalar 579 hızlı ilerliyoruz cok şükür ☺Sabit konuda yazan biziz, onlar muhtemelen farkindadir buranin.
Daha eski actilarsa basligi degistirmek istememis olabilirler.
Yok canim yanlis gormussun. 300 sayfadan fazla yazilmis , guncel bir konuonlar zaten 3 5 kisi 1.sayfadalar bizim sayfalar 579 hızlı ilerliyoruz cok şükür ☺
aaaa bi bakıyım o zamanYok canim yanlis gormussun. 300 sayfadan fazla yazilmis , guncel bir konu
Dün gezerken bu markayı gordum nette. Daha çok marka model var. İki link atayim
Casual Cadillac var 1199 lira
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi-225218748
Casual Cadillac way var bi de 1099 lira
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...air-way-travel-sistem-bebek-arabasi-211775946
İkincisi daha ucuz ve üçlü. Dün bi yerde okudum YouTube da videoları da var. İzlerim baya. Bin lirayı gozden çıkarmak gerek galiba.
Şimdi bizim bebiişler ocakta ayazda doğacak. Mayısa kadar doğru duzgun dışarı çıkılmaz gezmeye. Anca asiya hastaneye.onda da kucaklayıp görüşmek yaza doğru tek bebek arabası akşam nasıl olur ki? Kimisi de illa ana kucağı gibi olan ufak zimbirtisi da olsun demis. O illa kullanılıyor mu? Evde illa onda mi durmalı? Yatağına beşiğine vs koysak durmaz mi? Çünkü 3_4 kilo o da. Çocuk da okadar. Al bi dünya ağırlık. Kucakta taşınıyor mu artık bebekler?
Kafam karışık cok
ben bulamadım valla 300 sayfalık bi portal canım yaYok canim yanlis gormussun. 300 sayfadan fazla yazilmis , guncel bir konu