- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 798
Bu erkek heralde :)aynı ben iştebüyük olan kızdı canım benimde
![]()
Bakalim hayirlisi saglikla sihhatle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu erkek heralde :)aynı ben iştebüyük olan kızdı canım benimde
![]()
Bu erkek heralde :)
Bakalim hayirlisi saglikla sihhatle.

Benim bu 3. Gebeliğim. Üçünde de bebekleri ultrasonda görmesem hamile değilim diyeceğim. Allahım a çok şükür. Çok rahat geçiyor. Normal hayatıma devam. Çok ağır kaldırmamak şartıyla ev işlerimi de yapıyorum camlarımı bile siliyorum.
Ama acayip bi meyveye aşeriyorum. Hele bugün sabaha dek rüyamda dallardan kiraz topladım.
Sabah kalkınca karnım dümdüz oluyor akşam 5 aylık hamile. Varmı benim gibi olan. Kendi halime şaşırıyorum.
Diğer çocukların cinsiyeti ne canım .diğerlerinde meyve istiyormuYDÜ canınBenim bu 3. Gebeliğim. Üçünde de bebekleri ultrasonda görmesem hamile değilim diyeceğim. Allahım a çok şükür. Çok rahat geçiyor. Normal hayatıma devam. Çok ağır kaldırmamak şartıyla ev işlerimi de yapıyorum camlarımı bile siliyorum.
Ama acayip bi meyveye aşeriyorum. Hele bugün sabaha dek rüyamda dallardan kiraz topladım.
Sabah kalkınca karnım dümdüz oluyor akşam 5 aylık hamile. Varmı benim gibi olan. Kendi halime şaşırıyorum.
Vallahı öyle. Doktor bana dedı zaten gece falan bır durum olursa acile gelın bana haber verırler dedı açıkça yaniAllah Allah o kadar para ver Ada'ma ulaşama. Evde acil doğum başlasa ne olacak sen hastaneyi hastane doktoru mu arayacak
Sol elinin altındayken duruyorsa erkek tatlimfoto elimdeyken solda duruyor kese canım karından baktı![]()
Sol elinin altındayken duruyorsa erkek tatlim
Büyük olan kız. Ondada çok istiyordu ama oğlumda hatırlayamıyorum.Diğer çocukların cinsiyeti ne canım .diğerlerinde meyve istiyormuYDÜ canın
Canim kesenin solundaysa erkek oluyor
Teşekkürler canım şimdilik çok sık yaşadığım bir sorun değil şimdiye kadar iki kere odu dün sabahdan başladı gece 5 e dek sürdü o anlık bir carede bulamadım ama şükür şuan iyim. ama çok sık yaşarsam söylediğin ilacı denicem canım...Gaviscon ?
Kafası solda oluyor değılmı canımKızlar bi kişi daha keseye göre solda erkek denmisti .cinsiyet ogrenmis yüzde 80 erkekmis şimdi alıntiyla okudum
Benım o çizgıden ılı gebelıgımdede olmadı. Göğüsümdede kararma olmadı. Şimdide yokKızlar ben bu güzellik olayina inanıyorum yaa .kendinizi gebelikten önceye göre daha şirin daha tatlı güzelmi hissediyonuz yoksa hamilelik bana yaramadı deyip kötü bakımsız ve yüz hatlarinizin begenmediginiz şeklindemi hissediyonuz .kendinizi harika güzel hissediyorsanız gerçekten erkek oluyor .birde göğüs uclariniz Karardimi gobeginiz killarla yukarda n aşağı 2 ye bölündü gibi oldumu çizgi gibi