Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam atıyorumKese foto at istersen canim
Sonuç ne zaman çıkıyorMuş canım,İkili test yapıldı kan da verdim kızlar o kadar güzel duygu ki kıpır kıpır bebeğim allaha şükür görünürde herseyi normalmis kan sonucunu bekliycz
1 hafta dedi çok uzun değil mi bir haftaSonuç ne zaman çıkıyorMuş canım,
Bana lierac jeli tavsiye etmişti bir arkadaşım onunla başlayacağım,daha ilerki aylarda hindistan cevizi yağı düşünüyorum.Ya aslında yapı meselesi bu çatlama işi. Kız kardeşlerim çatlmadı ama ben korkuyorum bacaklarımda ve yan taraflarımda çok kilo alıp vermekten var zaten ve doğal olarak korkuyorum karnımda da olcak mı die. Ama önlemini alcam mutlaka. Badem yağı en aklıma yatan şey şuanda .
Ben de çok öksürüorum ama hastayım ondan . gündüzleri hiç öksürmüorum ama gece içim çıkıo resmenHastalık gece bastırır derler genelde ama Daha önceden böyle bi öksürmeniz yoksa rahatlatacak şeyler yapın. Gece yatmadan bal zencefil karıştırıp yiyiorum en azından rahatlatıo biraz.
gözün aydınİkili test yapıldı kan da verdim kızlar o kadar güzel duygu ki kıpır kıpır bebeğim allaha şükür görünürde herseyi normalmis kan sonucunu bekliycz
Benım o çizgıden ılı gebelıgımdede olmadı. Göğüsümdede kararma olmadı. Şimdide yok
7 haftalik ken kesenin soluna yapısms oluyor canım sağ bomboş kaliyorKafası solda oluyor değılmı canım
Vajinal mi karindanmi
Teşekkürler :)gözün aydın
gözünaydin canım bebis iyi olsun gerisini bosverKizlaaar daha yeni eve geldim doktordan veeee doktora göre hersey yolunda. Bebegin kalp atislarini duyduk ve ultrasonda gördük. Cok güzel bir duyguydu fakat doktordan pek memnun kalamadim. Hersey cok cabuk cabuk oldu. Simdide baska doktor arayisin icindeyim ama olsun, tek erdimiz bu olur insallah.
Gözün aydın. Bak kendini boşyere strese sokuyorsun.Kizlaaar daha yeni eve geldim doktordan veeee doktora göre hersey yolunda. Bebegin kalp atislarini duyduk ve ultrasonda gördük. Cok güzel bir duyguydu fakat doktordan pek memnun kalamadim. Hersey cok cabuk cabuk oldu. Simdide baska doktor arayisin icindeyim ama olsun, tek erdimiz bu olur insallah.
lkarindan 8+2 de bakıldıVajinal mi karindanmi
cok sevindim tatlımKizlaaar daha yeni eve geldim doktordan veeee doktora göre hersey yolunda. Bebegin kalp atislarini duyduk ve ultrasonda gördük. Cok güzel bir duyguydu fakat doktordan pek memnun kalamadim. Hersey cok cabuk cabuk oldu. Simdide baska doktor arayisin icindeyim ama olsun, tek erdimiz bu olur insallah.
Benim karından ultrason resminde bebek tam ortada duruyordu7 haftalik ken kesenin soluna yapısms oluyor canım sağ bomboş kaliyor
Canim kesenin sağına yapismis kız olma ihtimali yüksek .tabi 6 7 haftalik foto olsa daha net belli oluyor burda buyumus annesi.sağlıklı olsun gönlünde ki olsunlkarindan 8+2 de bakıldı
Azcık bi tarafa yakındır foto atBenim karından ultrason resminde bebek tam ortada duruyordu