• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ya aslında yapı meselesi bu çatlama işi. Kız kardeşlerim çatlmadı ama ben korkuyorum bacaklarımda ve yan taraflarımda çok kilo alıp vermekten var zaten ve doğal olarak korkuyorum karnımda da olcak mı die. Ama önlemini alcam mutlaka. Badem yağı en aklıma yatan şey şuanda .

Ben de çok öksürüorum ama hastayım ondan . gündüzleri hiç öksürmüorum ama gece içim çıkıo resmen :KK43: Hastalık gece bastırır derler genelde ama Daha önceden böyle bi öksürmeniz yoksa rahatlatacak şeyler yapın. Gece yatmadan bal zencefil karıştırıp yiyiorum en azından rahatlatıo biraz.
Bana lierac jeli tavsiye etmişti bir arkadaşım onunla başlayacağım,daha ilerki aylarda hindistan cevizi yağı düşünüyorum.

Eklentiler

• 1466415186121-1057689378.webp
    1466415186121-1057689378.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 59
Ankara'da ki bayanlar koru hastanesine giden var mı. Özge Çiçek Özek e giden var mı. Sanırım o doktora başlıcam duyan fikri olan var mı

Kizlaaar daha yeni eve geldim doktordan veeee doktora göre hersey yolunda. Bebegin kalp atislarini duyduk ve ultrasonda gördük. Cok güzel bir duyguydu fakat doktordan pek memnun kalamadim. Hersey cok cabuk cabuk oldu. Simdide baska doktor arayisin icindeyim ama olsun, tek erdimiz bu olur insallah.

Kendini muhteşem harika güzel şirin hisseden varmı yoksa berbatmi göründüğünüzu dusunuyorsunuz

Kizlaaar daha yeni eve geldim doktordan veeee doktora göre hersey yolunda. Bebegin kalp atislarini duyduk ve ultrasonda gördük. Cok güzel bir duyguydu fakat doktordan pek memnun kalamadim. Hersey cok cabuk cabuk oldu. Simdide baska doktor arayisin icindeyim ama olsun, tek erdimiz bu olur insallah.
gözünaydin canım bebis iyi olsun gerisini bosver

Gözün aydın. Bak kendini boşyere strese sokuyorsun.

cok sevindim tatlım

Back
X