• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Merhaba kızlar. Bende ocak 2017 annesiyim.aslında farklı bir topic de var ocak 2017 anneleri için.ama siz burada sağlam yazışmışsınız. bugza saolsun link attı da haberdar olduk:)
Ben bulantılarla başı belada olanlardanım. 12 dolunca geçecek diyenlere sevgilerim var:KK43: birçok şey fayda etmedi.yukarda pemesis diye birşey okudum.bu hafta kontrolüm var.bir de onu sorayım bakalım.bir de faydalı, mutlaka tüketmem gereken birçok besinden inanılmaz tiksinme var.bulantılar geçse de onları tüketemeyecekmişim gibi geliyor:KK43: umarım kısa sürede atlatırız
Hoş geldiniz hayırlı olsun umarım kısa sürede düzelirsiniz.

Günaydın sevgili anne adayları ben de ocak annesiyim inşallah, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim karnımda artık gerilmeler başladı büyümeye başladığı İçin, çatlakları önlemek için hangi yağları kullanıyorsunuz? Bio-oil ve Bebek yağı iyi deniyor hangisini alsam sizce?
Rabbim sağlıklı sıhatli kucagınıza almayı nasip etsin. Çatlak meselesine gelince birazda vücud yapısıyla ilgisi var sanırım. bazıları ne kullanırsa kullansın yırtılacagı varsa yırtılıyor. umarım siz yaşamazsınız.
Kızlar günaydın. Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler.

Ya benim son 1 haftadır gece öksürüğüm var. Gündüz hiçbir şey yok. Gece uykudan uyanıyorum öksürmekten. Boğazımda bir şeyler geziyor kımıl kımıl sanki. Öyle bir his. Böyle bir şey yaşayan var mı ya? Yatak tozu alerjisi diyeceğim ama bunca zaman yoktu şimdi mi olacak. Bi'de zaten yatak da antibakteriyel. Öyle tüyden, yünden bir şey de kullanmıyoruz.
Belki geniz akıntın vardır yada mide yanması dahi yapıyor öksürük ün başıma geldi benim.
Günaydın annisler Bende geldim :anneadayı::KK200:
Hoş geldiniz :)
günaydın canlarım... bugün dr a gideceğim sıra aldım inşallah hayırlı haberlerle dönerim ya...öpüyorum hepinizi...
hayırlı haberlerle gel canım bekliyoruz haberlerini

ilk onu denedim canım ya.çünkü hamilelikten önce çok iyi gelirdi.ama nane inanılmaz reflü yaptı.sonrasında yine yanma kusma:KK43:
2 seferdir nane yüzünden çoook fena mide agrısı ve yanması yaşadım uyuyamadım o derece ama akıllandım naneyi cıkardım hayatımdan :)
Günaydın kızlar
Bende diğer topikten geldim
Düşük tehdidi var çalışıyorum ama şimdi raporluyum ve bulantı kusma dan artık çok yoruldum 2 gün serum takıldı ama oda fayda etmedi özellikle ikindiden sonra çok kötü oluyorum ama ilaç kullanmamak için de direňiyorum inşallah en kısa zamanda bu süreci atlatiriz
Hoş geldiniz nede iyi yaptınız rabbim şifa versin çok zor bende oğlumda 6 ay kustum bişi yemediğim halde

Merhaba arkadaşlar bende diğer topikten geldim buradan habersizdim. Benide listeye alırsanız sevinirim.Ankarada oturuyorum. Son adet tarihim 23 nisan. Başlangıç kilo 78. Bir oğlum var bu 2. Gebeligim olacak Allah nasip ederse. Ev hanımıyım :KK66:
Sizde hoş geldininiz hayırlı ugurlu olsun bebişiniz.
Kızlar doktoru aradım. Sekretere dedımki çok acil hocayla görüşmem lazım dedım. Çok fena isalım dunden berı dedım. Kız dedıkı ben konusur sızı ararım dedı. Ben doktorumla konusmak ıstıyorum ama dedım. Neyse kapattım telefonu. Bes dakka sonra aradı sekreterı. Doktor demişki hemen dahılıyeye gıtsın. Aldığı ilaçların ismini bize bildırsın demiş. Bende sınırlendım neden oraya gelmemı ıstemıyor enazından serum takılırdı dedım. Kız yok serumla olmaz dedı doktor dedi. İyice tepem attı. Çuvalla para verıyoruz bız oraya. Saçmalığa bakın yaa. Ben baska hastaneye nıye gıdeyımki orda bır serum verecek rahatlatacak zaten. Ona bıle bır suru para alacaklar zaten ama ben yınede serum takarlar dıye düşünmüştüm. Çok canım sıkıldı
Bende aynı düşüncedeyim yeşimcim onca para ödeyip bir sıkıntıda ulaşamayacaksak ne anladım ben özel hastaneden. Benimde başıma geldi gecenler aradım sekreter cıktı doktor beyi istedim sorun neydi falan ben kendisiyle görüşmek istiyorum dedim kem küm etti orda yokmu kendisi dedim yok dedi tam kapatırken doktorun sesi geldi ayy cıldırdım 1 ssat sonra tekrar aradım güya yemege cıkacagı için sanırım konusmak istemedi.
İkili test yapıldı kan da verdim kızlar o kadar güzel duygu ki kıpır kıpır bebeğim allaha şükür görünürde herseyi normalmis kan sonucunu bekliycz
ayy canım çok sevindim hayırlı haberler al inşallah.

Eklentiler

• 1466416276345-384801562.webp
    1466416276345-384801562.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar merhaba,herkese sağlıklı gebelikler... Ben dr tavsiyesi almak istiyorum. Ankarda Nurtan Boyraz duyan bilen var mı? İkinci gebeliğim, ilkinde Aydan Biri ye gitmiştim. Şimdi okadar para vermek istemiyorum açıkçası.

Hoş geldiniz hayırlı olsun umarım kısa sürede düzelirsiniz.

Rabbim sağlıklı sıhatli kucagınıza almayı nasip etsin. Çatlak meselesine gelince birazda vücud yapısıyla ilgisi var sanırım. bazıları ne kullanırsa kullansın yırtılacagı varsa yırtılıyor. umarım siz yaşamazsınız.

Belki geniz akıntın vardır yada mide yanması dahi yapıyor öksürük ün başıma geldi benim.

Hoş geldiniz :)

hayırlı haberlerle gel canım bekliyoruz haberlerini

2 seferdir nane yüzünden çoook fena mide agrısı ve yanması yaşadım uyuyamadım o derece ama akıllandım naneyi cıkardım hayatımdan :)

Hoş geldiniz nede iyi yaptınız rabbim şifa versin çok zor bende oğlumda 6 ay kustum bişi yemediğim halde

Sizde hoş geldininiz hayırlı ugurlu olsun bebişiniz.

Bende aynı düşüncedeyim yeşimcim onca para ödeyip bir sıkıntıda ulaşamayacaksak ne anladım ben özel hastaneden. Benimde başıma geldi gecenler aradım sekreter cıktı doktor beyi istedim sorun neydi falan ben kendisiyle görüşmek istiyorum dedim kem küm etti orda yokmu kendisi dedim yok dedi tam kapatırken doktorun sesi geldi ayy cıldırdım 1 ssat sonra tekrar aradım güya yemege cıkacagı için sanırım konusmak istemedi.

ayy canım çok sevindim hayırlı haberler al inşallah.
Sen yaptirdinmi canım ikili test amin ins

Kızlar merhaba,herkese sağlıklı gebelikler... Ben dr tavsiyesi almak istiyorum. Ankarda Nurtan Boyraz duyan bilen var mı? İkinci gebeliğim, ilkinde Aydan Biri ye gitmiştim. Şimdi okadar para vermek istemiyorum açıkçası.
Vallahi ben Çankayadaki HRS hastanesıne gıdıyorum. Kızıma hamıleyken çok memnundum ama bu sefer bıraz suyunu cıkardılar. Değiştırmekde ıstemıyorum ama kararsızım.

lkarindan 8+2 de bakıldı

Bak karindan gayet oluyor 8inci haftada. Doktor vajinal istedi ve ben istememistim. Kadin bundan dolayi tavir yapti, sanki cok cahilmisim gibi. Ya istemiyorum iste, ve karindanda gayet iyi gorünmüstü. Bu arada seninkiler hayirli olsun canim. Hep beraber bebisleri sag salim kucagimiza aliriz insallah :KK68:

Bak karindan gayet oluyor 8inci haftada. Doktor vajinal istedi ve ben istememistim. Kadin bundan dolayi tavir yapti, sanki cok cahilmisim gibi. Ya istemiyorum iste, ve karindanda gayet iyi gorünmüstü. Bu arada seninkiler hayirli olsun canim. Hep beraber bebisleri sag salim kucagimiza aliriz insallah :KK68:
sagol canım benim dr um erkek ilk muayeneye gittigimde vajinal bakti hamile kalinca asla bakmadi amin insallah ikili testleri atlatalim sonra cinsiyetleri ogreniriz inşallah

sagol canım benim dr um erkek ilk muayeneye gittigimde vajinal bakti hamile kalinca asla bakmadi amin insallah ikili testleri atlatalim sonra cinsiyetleri ogreniriz inşallah

Doktor yeni cikmis kan testinden bahs ediyordu. O test ile %99 belli oluyor bebisin kromozonal hastaliklari bide cinsiyetide belli oluyormus. Pahaliymis ama olsun, erkenden ögreniriz.

Sen yaptirdinmi canım ikili test amin ins
Yok canım randevum çarşamba günü ama yaptırmayacağım sorun cıksa dahi aldırmayacagım için yok yere test yaptırıp üzülmek istemem çünkü büyük bir kısmı sonuçlar yanlış çıkıyor. rabbime bıraktım takdiri sorun varsa sonlanacaksa doğal yolla olsun düşüncem bu yani. oğlumda yaptırdım beni 3 lü teste yönlendirdiler 3lü yaptırmadım çok şükür sağlıklı tosunum var 5 yaşında :)

Yok canım randevum çarşamba günü ama yaptırmayacağım sorun cıksa dahi aldırmayacagım için yok yere test yaptırıp üzülmek istemem çünkü büyük bir kısmı sonuçlar yanlış çıkıyor. rabbime bıraktım takdiri sorun varsa sonlanacaksa doğal yolla olsun düşüncem bu yani. oğlumda yaptırdım beni 3 lü teste yönlendirdiler 3lü yaptırmadım çok şükür sağlıklı tosunum var 5 yaşında :)
Maşallah allah bağışlasın bende bu normal çıkarsa 3 lü yaptirmayi düşünmüyorm bsey ciksa bende aldirmam

Doktor yeni cikmis kan testinden bahs ediyordu. O test ile %99 belli oluyor bebisin kromozonal hastaliklari bide cinsiyetide belli oluyormus. Pahaliymis ama olsun, erkenden ögreniriz.
ben gerek duyacağımı sanmiyorum tatlım ya 16. haftaya bisey kalmadı zaten benim ilk cocugum olacak ya inşallah ne olursa baş tacı olacak canım

Arkadaşlar bişey sorucam bu cep telefonları ile konuşurken mümkün olduğu kadar kısa konuşmaya çalışıyorum radyasyon yönünden sizler ne yapıyorsunuz eskisi gibi konuşmaya devam mı ediyorsunuz

ben bana gore cirkinlestim ama cevremdekilere göre guzelleşmisim bilmiyorum ki sağolasın hayırlısi olsun
Kendini bakımlı güzel hoş hissediyosan erkek oluyor özellikle yüzün parliyorsa makyajsiz bile kendini beğeniyör san erkek oluyormus .ama her zaman aynı hislerde olmuyoruz nedense .bende bi gün berbatim bi gün çok iyiyim güzelim .tövbe yaaa

Kendini bakımlı güzel hoş hissediyosan erkek oluyor özellikle yüzün parliyorsa makyajsiz bile kendini beğeniyör san erkek oluyormus .ama her zaman aynı hislerde olmuyoruz nedense .bende bi gün berbatim bi gün çok iyiyim güzelim .tövbe yaaa
hormonlar oyun oynuyor bizimle ne yapalim olacak o kadar

Back
X