• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim yine mieem alev alev sabahdan buyana hiç bir şey yiyemedim ne yesem alev topu düşmüş gibi yaktı midemi geçmicek anladım. Çarşambayı bekleyemicem yarın wile hekiminin kapısındayım:mad:
Çok geçmiş olsun canım. Gaviscon ıyı gelmezmiki acaba

Günaydın arkadaşlar dün soru sorup kaçmış gibi oldum ama elektrikler gitti ve çok geç geldi, Adana'da yaşıyorum sıcaktan baygınlık geçirdik resmen. Bakım yağıyla ilgili verdiğiniz cevaplara teşekkür ederim ben de büyük ihtimalle bio-oil alıp kullanacağım. Şimdi ikinci bi sorum var, 11+2 deyim doktorum 1 temmuzda gel dedi ikili test için biraz geç mi oluyor acaba?

Kızlar selam.
Bilgisayarım sonunda geldi.
Yeni arkadaşlar da bilgilerini verirse yarın listeyi düzenlerim.
Eskiden kalma eklemediklerimi geçmiş mesajlardan bulacağım.
Merhaba canım aranızda yeniyim, son adet tarihim 4 nisan Adana'da yaşıyorum ev hanımıyım ve ilk hamileliğim.

Bende şevkat mahallesındeyım. Akbak çocuk kliniğinin ordayım. Gürkanlar market doydoy dönerci falan varya ordayım
Ha biliyorum Adeseye gelmeden İstinye parkın karşı tarafı :) bende eşimle giderim yada arabayla kendim giderim ama muhtemelen son iki ay araba kullanmam gibi geliyor.

3 gün kahverengi lekelenme oldu canım 1-2 damla dr direkt ilişki oldu mu diye sordu ve ilişkiyi yasakladı :) aynen benim zaten tansiyonum düşüktü bayılacak hale geldim...
rahim buyudukce icerdeki damarlarda catliyomus, yorma kendini de,ben ilk gunler igneden sonra 1 saat yatmadan toplanamiyodum canim

Ya yine bana kizacaksiniz kizlar ama daha önce benim bacaklarim ates gibi yaniyordu, ellerimde soguktu, hatta tirnaklarim morariyordu.

Dün aksam bir baktim artik hicbisey yok. Ellerimde sicacik. Bu sabahta aynen. Sizdede böyle birsey oldumu? Bak yine korkmaya basladim :( Ah benim su paniklerim :(

Günaydın arkadaşlar dün soru sorup kaçmış gibi oldum ama elektrikler gitti ve çok geç geldi, Adana'da yaşıyorum sıcaktan baygınlık geçirdik resmen. Bakım yağıyla ilgili verdiğiniz cevaplara teşekkür ederim ben de büyük ihtimalle bio-oil alıp kullanacağım. Şimdi ikinci bi sorum var, 11+2 deyim doktorum 1 temmuzda gel dedi ikili test için biraz geç mi oluyor acaba?
Merhaba hoşgeldiniz. Tahmini Doğum günlerimiz aynı gözüküyor banada 2 temmuza randevu verdi geç değildir diye düşünüyorum tek kötü tarafı sonuçlar Bayram'dan sonraya kalıyor. Ne zaman gördünüz bebişi ben 10 haftalıkken acilde baktırdım eli ayağı oynuyordu şimdi daha çok merak ediyorum son halini :KK36:

Back
X