Tam kesılmesede azaldı canım. Benım kontrol taaaaaaaaaa bayramdan sonra.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam kesılmesede azaldı canım. Benım kontrol taaaaaaaaaa bayramdan sonra.
Hoşgeldin canımMerhaba canım aranızda yeniyim, son adet tarihim 4 nisan Adana'da yaşıyorum ev hanımıyım ve ilk hamileliğim.
Hamdolsun iyiyiz. Dışarı çıkıp gezesım var ama bır okadarda yataktan kalkmak istemıyorum. Iyıce üşengeç oldum.Günaydın güzel hamişler nasılız bakalım bugün
ankaradan da bayağı varmışız ben dikmendeyim ama
kimseyle paylaşmadım da.... kızımda 7. aya girecekken çakmıştı herkes, şimdi daha 10. haftadayım çok belli bu göbüş ya
sizde durumlar nasıl?Günaydın Canım benimde çıktı göbek Nasıl oldu anlamadım 4 cm'lik Bebek bu göbeği böyle yapmaz ama Kabızlık ve gaz bu hale getirmişti iner diye umuyorumgünaydın kızlar, ne çok katılan olmuş maşallah bizeyeni gelenler hoş gelmişler hayırla sağlıkla sıhhatle kucaklara alalım inşallah
kızlar dün işyerinde bir arkadaşım sen hamile misin dedidiğer arkadaşlar durumu kurtardılar onun küçük bebişi var yoktur felan
kimseyle paylaşmadım da.... kızımda 7. aya girecekken çakmıştı herkes, şimdi daha 10. haftadayım çok belli bu göbüş ya
sizde durumlar nasıl?
günaydın kızlar, ne çok katılan olmuş maşallah bizeyeni gelenler hoş gelmişler hayırla sağlıkla sıhhatle kucaklara alalım inşallah
kızlar dün işyerinde bir arkadaşım sen hamile misin dedidiğer arkadaşlar durumu kurtardılar onun küçük bebişi var yoktur felan
sizde durumlar nasıl?
Şimdi kafeinKilomu yazmamışım 68.5 la başladım
Ben verdim canım şu anda 67.4 kiloyumŞimdi kafeinnur_84 69.4tum ben 71.1im bu sabah. Sen kilo aldın mı?
Hadi yaaaa ben niye alıyorum dikkat etmeme rağmen. pfffffffffBen verdim canım şu anda 67.4 kiloyum
Günaydın Canım benimde çıktı göbek Nasıl oldu anlamadım 4 cm'lik Bebek bu göbeği böyle yapmaz ama Kabızlık ve gaz bu hale getirmişti iner diye umuyorumİnsanlar kaşın gözün değişiminden bile anlıyorlar ya çok fenalar
![]()
Şişman ve gobekliyiz nasıl olacazGünaydın güzel hamişler nasılız bakalım bugün
Ay maşallah ikiz gibi büyüyecekler ben geç kalmışım ikinciye sağlıkla al kuzunu inş.
Benim göbüşde çıktı kızımda 4 aylıkken pantolonlarım daralmıştı bunda 2. Aydan giyememeye başladım.
Benimde öyle genellikle ikinci hamileliklerde rahim kasları gevşediği için daha çabuk belli oluyormuş.ben de aynıyım şu an eşofmanla çıkıyorum acil hamile pantalonlu almalıyımAy maşallah ikiz gibi büyüyecekler ben geç kalmışım ikinciye sağlıkla al kuzunu inş.
Benim göbüşde çıktı kızımda 4 aylıkken pantolonlarım daralmıştı bunda 2. Aydan giyememeye başladım.