Kızlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucagina almayi nasip etsin.
10 haftalik olmusuz tastamam. Usg olcumu kendi doktorum ile ayni idi. Boyumuz 3 cm'den biraz daha uzun. Ekranda tombik bir findik vardi. Ikili test icin 3 hafta sonraya gun verdiler. Ense kalinligi da o zaman olculecek.
@Hepgurbet canim cok gecmis olsun. Cocuklarin icin once sen iyi olmalisin elbette. En kisa zamanda iyi haberlerini duymak dilegiyle.
white_chocolate_mocha
canim ben oksurugu sordum. Tamamen alerjik dedi doktor. Hattâ ellerimde basinc urtikeri var benim o da azdi. Dün gece kasinmaktan uyuyamadim. Bir yandan oksuruk, bir yandan kasinti. Tarakla yattim resmen, ellerimi kasimak icin. Doktor yine seroloji tahlili istedi. Her ikisi icin de yapacak bir sey yokmus su an maalesef cekecegiz.
Bir de kizlar ben universiteden bir hocaya gittim ama resmen soyuldum diyebilirim ucretler konusunda. 8 tup kandan sonra en son gomlegi, pantolonu falan birakirim diye dusundum ama ufakliga deger. Siz bu toksoplazma ve brucella vb. seylerin tahlillerine ne kadar odediniz?
Bunlardan sonra ikiliyi devlete mi yaptirsam diye dusunmuyor degilim cunku.