• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar şimdi mesela ikili tarama için diyorum devlette yaptıracak olursak o hafta yaparlar mı öncesinden randevu falan mı alacağız:KK64:

canım randevu alırsın. Zaten doktorun yapar ikili taramayı. Kendisi ultrasyonla bakcak . Bİde kan verceksin basit bişiy değilmi bu ikili tarama .

Bende bebek güzel olur diye duydum ve canım istemeden arattım işte hatta zorla yiyorum tıkıyor boğazımı falan ama olsun :confused: Bu arada aşeren kadın ın sözlük karşılığıyım canım limonata çekti:eğlence:
Benim de ayva çekti iyi mi :) Bu arada çekirdeklerini saklayın emzirirken lazım olacak

canım randevu alırsın. Zaten doktorun yapar ikili taramayı. Kendisi ultrasyonla bakcak . Bİde kan verceksin basit bişiy değilmi bu ikili tarama .

yani bende öyle biliyorum çok detay bişey değil sonuçta ultrason+ kan gidildiğinde yapılabilecek şeyler gene de devletin işi belli olmaz:KK14:

kızlar şimdi mesela ikili tarama için diyorum devlette yaptıracak olursak o hafta yaparlar mı öncesinden randevu falan mı alacağız:KK64:

Canim devletten normal muayeneye randevu almaya kalkinca en erken 1-2 hafta sonrasina gun veriyorlar. O zaman da pat diye ikili yaparlar mi ben de merak ediyorum.

ooo o neymiş öyle :KK57:o zaman şimdiden kaçtı tarih:işsiz:

Öğrendiğin gibi randevu almak lazımmış.
Yersen.
Yapmıyolar yani burda durum bu

Orayı biliyorum canım, test neredeyse doğumla yarışıyor yalnız..
Bebişin cinsiyeti belli oldu mu? :KK51:

Yok tatlım sadece tombiş ve hareketli olduğunu biliyoruz

Nereye gittiğini hatırlıyorum canım.
Ben de rumeliye gidiyorum çektikleri fiyat bu.
Doğum 600 ikili test 400
Şuan aşırı tırstım,bir fiyatı sorayım dedim telefondan bilgi vermediler. Doğum 4bin sigorta karşılıyor ama 2liyi karşılamıyor. O kadar fiyat verirlerse yaptırmam ben.

Kızlar bir de benim ilk gebeliğimde sıkıntı vardı,doktorum detaylı ultrasona ya Sonomed'e ya da Zeynep Kamil'e git demişti. Kendi bulunduğu hastaneyi ya da başka bir yeri tavsiye etmiyorum göremezler demişti.Ben deli gibi dinlemedim, meğer tümör varmış doğumdan sonra ameliyat oldu. Şimdi diyorum ki, 5 aylıkken yaptıracağımız detaylı ultrason için şimdiden Zeynep Kamilden randevu alayım? Bilginiz var mı ve randevuyu nereden alabilirim?

Ne güzel, yakında öğrenirsin. Bana doktor %80 erkek dedi, hayırlısı bakalım..:KK51:

Ben rüya gördüm bu konuda.
Doktora sence ne diyorum.
Erkek gibi diyo.
İhtimal kaç diyorum.
50 diyo.
Ne sinirle uyandım bi bilsen.

Şuan aşırı tırstım,bir fiyatı sorayım dedim telefondan bilgi vermediler. Doğum 4bin sigorta karşılıyor ama 2liyi karşılamıyor. O kadar fiyat verirlerse yaptırmam ben.

Kızlar bir de benim ilk gebeliğimde sıkıntı vardı,doktorum detaylı ultrasona ya Sonomed'e ya da Zeynep Kamil'e git demişti. Kendi bulunduğu hastaneyi ya da başka bir yeri tavsiye etmiyorum göremezler demişti.Ben deli gibi dinlemedim, meğer tümör varmış doğumdan sonra ameliyat oldu. Şimdi diyorum ki, 5 aylıkken yaptıracağımız detaylı ultrason için şimdiden Zeynep Kamilden randevu alayım? Bilginiz var mı ve randevuyu nereden alabilirim?

Ya öyle bir zamana geldi ki.
Eşimin işi ile alakalı acil bir durum çıktı. Kenara attığım paranın gideceğine emin oldum. Hani o sorun değil gitsin. Üstüne fiyat sorayım dedim 400 çıktı. Hani o testi havada karada diyodum. Üstüne elektrikler kesildi ben faturayı ödemedik sandım ama ödemişiz sigorta atmış meğerse ona strese girdim.
Kendimi kesicektim nerdeyse.
Detaylı ultrason ne:D

hayırlı olsun oğluşun:nazar::nazar: isim belli mi canım?

Her ne kadar bende nub' un dikliğini görsem de bu erken tahminler de yanılma olayını duyunca açıkçası şaibeli yaklaşıyorum.
Erkeğe alternatif çok yok ama ben Kuzey, Poyraz, Rüzgar isimlerini beğeniyorum.

Back
X