• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben rüya gördüm bu konuda.
Doktora sence ne diyorum.
Erkek gibi diyo.
İhtimal kaç diyorum.
50 diyo.
Ne sinirle uyandım bi bilsen.

Ya öyle bir zamana geldi ki.
Eşimin işi ile alakalı acil bir durum çıktı. Kenara attığım paranın gideceğine emin oldum. Hani o sorun değil gitsin. Üstüne fiyat sorayım dedim 400 çıktı. Hani o testi havada karada diyodum. Üstüne elektrikler kesildi ben faturayı ödemedik sandım ama ödemişiz sigorta atmış meğerse ona strese girdim.
Kendimi kesicektim nerdeyse.
Detaylı ultrason ne:KK70:
Aynı 2li test gibi onunda belli haftalar yapılması lazım canım,herşeye detaylı olarak bakılıyor organlar inceleniyor.Hatta bana göre 2liden daha önemli bu.
2012de 20-24.haftalar yapılıyordu diye aklımda kalmış,şimdi netten baktım 17.-23.hafta diyor.

Ben rüya gördüm bu konuda.
Doktora sence ne diyorum.
Erkek gibi diyo.
İhtimal kaç diyorum.
50 diyo.
Ne sinirle uyandım bi bilsen.

Ben bekarken gördüm ilk, yaşlı bir teyze senin oğlun olacak demişti yankılı yankılı, rüyamda dediğim ne alaka yahu?:KK48:
Ben de kızları daha sempatik buluyorum bu arada, hamile kalmadan önce de rüyam da bir kağıtta arapça yazı, en altında da oğlunuz olacak yazıyordu. Bak, bak diye eşime gösterirken uyandım. Çok geçmedi hamile kalmışım. Bebek olarak ben kız gördüm genelde, eşim de pembe ayakkabı görmüştü en son, erkek olduğu tescillenirse rüyalarım malum olmuş demek ki..:KK39:

Ben bekarken gördüm ilk, yaşlı bir teyze senin oğlun olacak demişti yankılı yankılı, rüyamda dediğim ne alaka yahu?:KK48:
Ben de kızları daha sempatik buluyorum bu arada, hamile kalmadan önce de rüyam da bir kağıtta arapça yazı, en altında da oğlunuz olacak yazıyordu. Bak, bak diye eşime gösterirken uyandım. Çok geçmedi hamile kalmışım. Bebek olarak ben kız gördüm genelde, eşim de pembe ayakkabı görmüştü en son, erkek olduğu tescillenirse rüyalarım malum olmuş demek ki..:KK39:
Oğlumda 14 haftalıkken bana da doktor %80 erkek demişti ve doğru çıktı :)

%80 demiş bence onun değişme ihtimali yok gibi :):):) İnşallah bana söyler cinsiyeti bakalım .:)

Oğlumda 14 haftalıkken bana da doktor %80 erkek demişti ve doğru çıktı :)

Bana 11+4' te dedi. Ben sadece '' cinsiyetini ne zaman öğreniriz dedim çekine çekine'' cinsiyeti erkeğe benziyor dedi.
Genital tüberkülü dik açı, yani %80 erkek, %20 bir yanılma payı var ama genelde yanılma olmaz, tutacaktır tahminim, 16. hafta da göreceksiniz zaten dedi. o bakarken bende gördüm evet o görüntüye göre erkek ama ne bileyim, bilmem kaçıncı haftaya kadar %100 erkek deyip 20. hafta da aaa bebek kızmış diyenleri duyduk..

lcwnin pantlonları güzel rahat . Ama tam bedeninizi alın benimkiler bollaştı . Hatta küçük alsaydım dedim ama geçti :)
pantolon almadim cnm elbise aldim birde tshirt yaz geldi sonra gobegin durumuna gore siparis veririm yine buraya gore cidden cok ucuz:)

güle güle giy canım cicilerini:anneadayı: bende ilk fırsatta alacağım inşallah biraz önceki gebeliğimden var birazda şimdi alırsam epey bir götürür beni:KK55:
saol cnm benim de pantolon fln var elbise rahat olur diye bi kac tane elbise tshirt falan ismarladim bi gelsjn bedenlere bakicam :)

pantolon almadim cnm elbise aldim birde tshirt yaz geldi sonra gobegin durumuna gore siparis veririm yine buraya gore cidden cok ucuz:)

saol cnm benim de pantolon fln var elbise rahat olur diye bi kac tane elbise tshirt falan ismarladim bi gelsjn bedenlere bakicam :)
Geçen gün bende aldım lcw den bi kaç elbise hem çok uygun fiyata hemde kullanışlı doğumdan sonra da giyilebilir

iyotsuztuz iyotsuztuz canım ben yazmıştım da birkaç bilgi eksik olmuş sweetnovember30 ıstanbul sat 13 nisan matematik öğetmeni ilk çöcüğum olacak yaş 30 tahmini doğum 18 ocak cinsiyet tahmini erkek başlangıç kilom 49

nur_84 nur_84 canım ben de beylikdüzünde oturuyorum gürpınarda sen ne taraftasın

Kızlar sıcaklardan mıdır nedir? İştahsızlık yaşıyorum.
Sabah 1 poğaça süt, öğlen de bisküvi yiyebildim sadece..
Benim gibi olan var mı?o_O

Ne kadar pahalli ya hu bu ikili testler ben 3 yıl önce 50 liraya yaptırmıştım. Nasıl artmış böyle gerçekten soygun yani

iyotsuztuz iyotsuztuz canım ben yazmıştım da birkaç bilgi eksik olmuş sweetnovember30 ıstanbul sat 13 nisan matematik öğetmeni ilk çöcüğum olacak yaş 30 tahmini doğum 18 ocak cinsiyet tahmini erkek başlangıç kilom 49

nur_84 nur_84 canım ben de beylikdüzünde oturuyorum gürpınarda sen ne taraftasın
Bende marmaraparkın hemen arkasındayım canım.

Back
X