• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben devletten randevu aldım. Ikili test icin sansimi deneyeceğim. Ona ragmen ayin 30'una tek randevu bulabildim. O zaman 11'i doldurmus olacagim usg'ye gore.

@CeYz bu arada buradaki devlet hastanesinin radyoloji servisinde calisan bir arkadasim var. O da 20. haftalardaki ayrintili usg'ye jinekologtan farkli olarak uzman radyoloğun baktigini ve onlarin ihtisas alani olarak daha detayli inceledigini soyledi. Benim aklima yatti acikcasi. Oradaki de oyle mi bir arastir bence.
Detaylıya perinatolojiden randevu aldı doktorum. Ben randevu alırken içerde birini inceliyorlardi. Işıklar kapalı çok dikkatli yediler ve makine ultrahd gibiydi. İkili testi de perinatolojiden bölümünden sıra aldim.

Ben de 9+6yim kaşıntı ya da ateş basması olmadı hiç. Acı ve baharatlı çok yeme o da yapabiliyormus
Ben tüp bebekten dolayı aylardır ılaçlar ıgneler kullanıyorum,onun da etkısı olur dıye düşünüyorum ama

Benım sat 13 Nisan 9+6 ama benım tüp bebek canım,1 temmuzda çağırdı Dr,bana ıkılı test yerıne nifty dıye bı test yapıcakmış,cınsıyetı söyler mi bılmıyorum,aslında merakta etmıyorum,daha önce kötü seyler yaşadığımdan tek derdım saglıgı.tam da bayram tatılıne denk gelıyoruz ,benım Dr 1 temmuzdan sonra yok :işsiz:
Nifty testi ben de merak ediyorum bu cuma soracagim doktoruma. Kesin tanı koyuluyormus ve riski de yok amniyosentez gibi. Yaş kac? Yaştan mi yönlendirdi doktor?

S sevyeter aynı Dr ve usg olsa tamam dıyıcem ama makıne fark edıyo ınan bana,hepsınde farklı çıkıyor

Nifty testi ben de merak ediyorum bu cuma soracagim doktoruma. Kesin tanı koyuluyormus ve riski de yok amniyosentez gibi. Yaş kac? Yaştan mi yönlendirdi doktor?
Benım 4. Tüp bebek tedavım ve ıkı düşük oldu,yaş 35 Dr un nıfty önerme sebebı,ıkılı de % 85 sonuç alınıyormuş, nıfty 99, amnıyos. % 100 sonuç oluyormuş . Ama amnıyosen. de 200 de bır düşük rıskı var dedı.benım bıraz zor Oluşan gebelık olduğundan böyle yapmak istedi,dıgerlerıne göre malıyetlı ama 3 lu 4 lu testlere de gerek kalmıyo

Benım 4. Tüp bebek tedavım ve ıkı düşük oldu,yaş 35 Dr un nıfty önerme sebebı,ıkılı de % 85 sonuç alınıyormuş, nıfty 99, amnıyos. % 100 sonuç oluyormuş . Ama amnıyosen. de 200 de bır düşük rıskı var dedı.benım bıraz zor Oluşan gebelık olduğundan böyle yapmak istedi,dıgerlerıne göre malıyetlı ama 3 lu 4 lu testlere de gerek kalmıyo
Ben de harmony,prenatal ya da nifty yaptıracağım. Kesin sonuç olsun istiyorum ihtimalleri kafayı yemekten iyidr. 38 yaşındayım. İkili bana zatendirek risk diyecek yas faktorunden. Cuma soracagim hepsini doktora 2000 lira aşağı yukarı malolacak.

Benım sat 13 Nisan 9+6 ama benım tüp bebek canım,1 temmuzda çağırdı Dr,bana ıkılı test yerıne nifty dıye bı test yapıcakmış,cınsıyetı söyler mi bılmıyorum,aslında merakta etmıyorum,daha önce kötü seyler yaşadığımdan tek derdım saglıgı.tam da bayram tatılıne denk gelıyoruz ,benım Dr 1 temmuzdan sonra yok :işsiz:
kötü düşünme canım..inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza..bana ne testi yapcak hiç bilmiyorum bir ay sonra gel demişti bende gidicem..inşallah iyidir bebişlerimiz..aslında cinsiyet benim içinde önemli değil ama heves ediyorum bişeyler almak için ondan öğrenmek istiyorum cinsiyetini..hakkımızda hayırlısını versin Rabbim:dua:

Ben de harmony,prenatal ya da nifty yaptıracağım. Kesin sonuç olsun istiyorum ihtimalleri kafayı yemekten iyidr. 38 yaşındayım. İkili bana zatendirek risk diyecek yas faktorunden. Cuma soracagim hepsini doktora 2000 lira aşağı yukarı malolacak.
Nifty dışındakılerı çok ıyı bılmıyorum,onlarda mı aynı şeklide?onlardan bahsetmedı Dr. genelde 2000-2500 arası fıyatlar,doğru söylüyorsun yastan dolayı beynimde rısk çıkacak 3lu-4lu de doğruluk daha da azmış,amnıyos. stresı yaşamaktansa baştan yaptırmak daha iyi.

Ben de aynı fikirdeyim. Ozel muayene parasi veriyorum sadece diğer herşeyin ucretsiz. Üni hastanesi olduğu için hocaya paraverince bakiolar. Yoksa polikliniğe asistan bakicak.
Bende üni hastanesine gidiyorum tahliller için hep asistan var ama olsun tahliller bedavaya geliyo :)

kötü düşünme canım..inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza..bana ne testi yapcak hiç bilmiyorum bir ay sonra gel demişti bende gidicem..inşallah iyidir bebişlerimiz..aslında cinsiyet benim içinde önemli değil ama heves ediyorum bişeyler almak için ondan öğrenmek istiyorum cinsiyetini..hakkımızda hayırlısını versin Rabbim:dua:
Insan ister istemez hayalını kuruyo tabiki,bayram gırmeden yaptır testlerını de,sonra geç olmasın.hepsının saglıklı haberlerını alalım inş Dr lardan

Detaylıya perinatolojiden randevu aldı doktorum. Ben randevu alırken içerde birini inceliyorlardi. Işıklar kapalı çok dikkatli yediler ve makine ultrahd gibiydi. İkili testi de perinatolojiden bölümünden sıra aldim.

Sen üniversiteye gidiyorsun canım. Onlar direkt oraya yönlendiriyor zaten. Ben devlet hastanesi için dedim. Normal usg'den daha uzun bir süre karanlık odada bakiliyormus. Hasta dışında kimse alinmiyormus buna. Baba göremiyor yani. :(

İyi akşamlar canlarım ikili yada üçlü test yaptırmayı düşünmüyorum Rabbim sakatlık verecek olduktan sonra doğum sırasında ya dadoğum sonrasında verir o yüzden hepimize duam Allah hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın
Amin. Doğum sırasında olabilir. Yolda yürürken olabilir. Başımıza ne zaman ne geleceğini bilmiyoruz tabi. Ancak eldeki imkanları kullanma taraftarıyim ben. Annem beni doğururken usgyi bırak ebe bile görmemiş. Ters doğmuşum kadini parçalanmışlık resmen. Şimdi çocuk anne karnındayken kalp ameliyatı bile yapılabiliyor. Bu kadar ilerlemişken faydalanmayip sıkıntı yazarsak Allah da kızar gibime geliyor. Neyse bu çok hassas ve tartışma yaratabilecek bir konu.
İnşallah hiçbirimiz sıkıntılı günler gecirmeyiz.

Nifty dışındakılerı çok ıyı bılmıyorum,onlarda mı aynı şeklide?onlardan bahsetmedı Dr. genelde 2000-2500 arası fıyatlar,doğru söylüyorsun yastan dolayı beynimde rısk çıkacak 3lu-4lu de doğruluk daha da azmış,amnıyos. stresı yaşamaktansa baştan yaptırmak daha iyi.
Ben de perşembe günü harmoni test için kan vericem daha önceleri sıkıntı yaşadığım için ve yaştan dolayı ve ayrıntı ultrasonda yaptırıcam kısmet olursa

İyi akşamlar canlarım ikili yada üçlü test yaptırmayı düşünmüyorum Rabbim sakatlık verecek olduktan sonra doğum sırasında ya dadoğum sonrasında verir o yüzden hepimize duam Allah hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın
Aslinda ben de yaptırmak istemiyorum ama doktorumdan cekiniyorum, kiziyor:110:
Cuma gunu randevum bakalim ne diyecek.
Allah hepimize bebeklerimizle birlikte iyilik sağlık versin insallah

Ben de perşembe günü harmoni test için kan vericem daha önceleri sıkıntı yaşadığım için ve yaştan dolayı ve ayrıntı ultrasonda yaptırıcam kısmet olursa
Harmonide nifty gıbı mi? Sakıncası olmuycaksa sen daha önce ne sıkıntı yasadın canım?

bende lcw den biseyler aldim canim sadece tatil icin zorlaniyorum suan hamilelik mayolari cok klasik lcw sayfasina baktim bonprixe baktim begenmedim. tankini tarzi istiyorum bikini degil. ha birde defacto sitesine gir candy hamile giyimleri güzel modern ve ucuz ordanda aldim 1-2 parca
defacto guzek seyler var artik ikinci siparisimi ordan yaparim postadakiler bi gelsinde :) tatil icin ben bu sene kaldim gurbet ellerde havuza girmeyide pek dusunmuyorum belki hirvatistana gitmeyi dusunuyorum araba ile 5 saat cok guzel gozukuyor kismet bakalim:)

Back
X