• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
="akasya11r yaptırmayacagım diye dolandım ama eşimin zoruyla yaptırıcam cok kızıyo çünkü :KK17:Tırstım:KK67:[/QUOTE]
Canlarım önümde iki hamile arkadaşım var onlardan gördüm bu ayrıntılı ultrasonda ses dalgası gönderiliyo çocuk tepki vermediği zaman sese zihinsel engelli olduğu ortaya çıkıyormuş bende bunu diyorum 20.haftadan sonra yapılan bu işlemde görünüyo herşey

evet canım öyle dediler, saray yolunda:KK51:
vay be çok ucuz mus 50 TL ye ikili test ben 200 küsür lira vereceğim. sen doktorundanda memnundun dimi? ben doğum için hala karar veremedim hastaneye bu gidişde doğum paketi zaten mantıksız olacak bizde. turgut özal hastanesi işyerime çok yakın evede çok uzak sayılmaz. oranın yeni doğan ünitesi varmı peki? küçük hastane olduğu içi ben doğumu orda düşünmedim hiç

Amin. Doğum sırasında olabilir. Yolda yürürken olabilir. Başımıza ne zaman ne geleceğini bilmiyoruz tabi. Ancak eldeki imkanları kullanma taraftarıyim ben. Annem beni doğururken usgyi bırak ebe bile görmemiş. Ters doğmuşum kadini parçalanmışlık resmen. Şimdi çocuk anne karnındayken kalp ameliyatı bile yapılabiliyor. Bu kadar ilerlemişken faydalanmayip sıkıntı yazarsak Allah da kızar gibime geliyor. Neyse bu çok hassas ve tartışma yaratabilecek bir konu.
İnşallah hiçbirimiz sıkıntılı günler gecirmeyiz.
Özürlü bile olsa onu aldırmak da günah o da bir can allah aldırmaya kızar asıl dediğin gibi tartışmaya açık bir konu herkesin düşüncesi farklı ama çocuk aldırmanın adam öldürmekten bir farkı yok islamda özürlü veya özürsüz farketmez

canım hayırlı olsun sana 80% erkek demişler bende bu cuma gideceğim nasip olursa kontrole bakalım bize ne diyecek göstercek mi kendini :)

Şimdilik evet öyle canım, vallahi bizim ki hep aynı sadece kafa yönü değişiyor. :)
Acaba diyorum doktor erken mi davrandı?
Diğer taraftan erkenden öğrenen de çok insan var diyorum?
Haliyle acaba doluyum...
Bir daha ki kontrol 1 ay sonra, hayırlısı bakalım..

Şimdilik evet öyle canım, vallahi bizim ki hep aynı sadece kafa yönü değişiyor. :)
Acaba diyorum doktor erken mi davrandı?
Diğer taraftan erkenden öğrenen de çok insan var diyorum?
Haliyle acaba doluyum...
Bir daha ki kontrol 1 ay sonra, hayırlısı bakalım..
kasım annelerinde bir arkadasıma önce erkek dediler 4 aydan sonra kız dediler :) ama doktor ona 80% dememişti. bazılarında doğru çıkıyor erken söylense bile ben erkek çok istiyordum aslında ama 1-2 haftadir fikrim değişti en önemlisi sağlıklı olması eli ayağı düzgün olması kız erkek artık farketmiyor benim için.
artık kontrollere ayda bire düşecek evet nasıl dayanacaksak :)

Kızlar ya ben normalde günde 2 türk kahvesi içerim ama hamileyken ağzıma sürmedim. Haftada 1 kere 2 kere bir kaç yudum alsam nolur yani:110: Çok mu zararlı ki?:olamaz:

bu konuda bende şüphe içerisindeyim benim bildiğim ve araştırdığım günde en fazla 2 fincan türk kahvesi içilebileceği ama doktorum içme dedi. o da öyle söyleyince bende ağzıma süremedim ne biliim istemedi de canım zaten yani en iyisi doktoruna sorman bence canım

kasım annelerinde bir arkadasıma önce erkek dediler 4 aydan sonra kız dediler :) ama doktor ona 80% dememişti. bazılarında doğru çıkıyor erken söylense bile ben erkek çok istiyordum aslında ama 1-2 haftadir fikrim değişti en önemlisi sağlıklı olması eli ayağı düzgün olması kız erkek artık farketmiyor benim için.
artık kontrollere ayda bire düşecek evet nasıl dayanacaksak :)

Benim de etrafım da öyle çok var, birine 2,5 aylık erkek demişti doktor, oğlu oldu. Benim doktorum eltime de 11-12 arası erkek demişti, oğlu oldu. Arkadaşıma da kız dediler, doktorunu değiştirdi de erkek olduğunu öğrendi. Ya tutarsa işte :) Yanılma payı var zaten, netice de bir tahmin. Sağlıklı olsunlar da, cinsiyet önemli değil.

Kızlar ya ben normalde günde 2 türk kahvesi içerim ama hamileyken ağzıma sürmedim. Haftada 1 kere 2 kere bir kaç yudum alsam nolur yani:110: Çok mu zararlı ki?:olamaz:
Çay ve kahve aynı ikisinde de kafein var o yüzden iyi değil diyor doktorlar ama günde bir fincana yasak yok benim bildiğim

vay be çok ucuz mus 50 TL ye ikili test ben 200 küsür lira vereceğim. sen doktorundanda memnundun dimi? ben doğum için hala karar veremedim hastaneye bu gidişde doğum paketi zaten mantıksız olacak bizde. turgut özal hastanesi işyerime çok yakın evede çok uzak sayılmaz. oranın yeni doğan ünitesi varmı peki? küçük hastane olduğu içi ben doğumu orda düşünmedim hiç

ben doktorumdan memnunum canım güveniyorum içim çok rahat ediyor, yeni doğan ünitesi de var, birde orası küçük bir yer değilki:KK57: yani birçok hastane görmüş biri olarak söylüyorum :KK51:

Ben her gün 3 bardak çay içiyorum sıkıntı yapmayın bu kadar annem bize hamileyken içtiği çayın haddi hesabı yokmuş hepimiz sağlıklıyız şükür çokta pimpiriklenmemek lazım dikkat edicez sadece

Şeker yüklemeyi de yaptırmicam ben kızlar bebeğe zararı olduğunu düşünüyorum

ben doktorumdan memnunum canım güveniyorum içim çok rahat ediyor, yeni doğan ünitesi de var, birde orası küçük bir yer değilki:KK57: yani birçok hastane görmüş biri olarak söylüyorum :KK51:
yakınlık açısından orası çok iyi olur aslında bizim için. ne bileyim tatlım bir kere gitmiştim aciline üşüttüğümde küçük kalmış aklımda :) ben medicana istiyorum ama bir gidipde görüşemedik hala. kontroller için yenimahalleye bir özele gidiyorum tamam ben orayı tekrar düşüneyim o zaman doktorunun adı neydi?

Back
X