- 17 Mayıs 2016
- 62
- 33
- 3
- 34
yok icmiyorum yasaklar olmasa anlamıycam hamile oldugumu dedim çünkü ben cok sigara ve kahve icerdim
bende içiyordumda ama arada içiyorum ben tek tükde olsa içmemem lazım ama tutamıyorum kendimi =(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok icmiyorum yasaklar olmasa anlamıycam hamile oldugumu dedim çünkü ben cok sigara ve kahve icerdim
Günaydın hamişler :)
Bende dün kontrole gittim.. 11 haftalık olmuşuz.. Daha önceden ultrasonda nokta şeklinde görürken bu sefer kollu bacaklı bişeyin içimde durmadan döndüğünü görünce ekrana kitlenip kaldım bir süre inanamadımşok yaşadım kısa süreli o kadar hareketli ki maşallah yaramaz mı olacak diye takılmadan edemedik :)
Herşey yolunda gidiyor çok şükür.. Hatta biraz daha önden gittiği için 2'li testi de yapabildik.. Sonuçlar 5 gün sonra çıkıyormuş..
Bu arada 3 ay sonra saçlarımı organik boya ile boyatabilir miyim diye sorduğumda çok net hayır boyatmıyoruz cevabını aldım. Saç boyatmaya çok karşı kesinlikle istemiyor.
Benim kabızlık problemim vardı.. Bol bol su iç kayısı ve kiraz ye dedi..
Tiroid değerlerime yeniden bakıldı 25mg. ilaç kullanıyordum devam edelim bu şekilde dedi. Yüksekti şimdi istenilen değerlere inmiş.
Cinsiyeti için meraklanıyorum![]()
Can'ım ben folik asiti gece içmeye başladığımdan beri baya azaldı bulanım bi dene istersen. Bide nane limon,zencefil cayı Baya işe yarıyor dene bence.kızlar bulantılarımdan dolayı peynir ekmek çorba dışında bir şey yiyemiyorum. hergün de dramamine kullanıyorum 2 yada 3 kez. bebek için kötü dimi bu durum![]()
Can'ım ben folik asiti gece içmeye başladığımdan beri baya azaldı bulanım bi dene istersen. Bide nane limon,zencefil cayı Baya işe yarıyor dene bence.
ayy ne güzel darısı başımıza daha bizimki nokta kadar :)
tiroid sıkıntısı bendede var canım ya cumartesi dahiliye doktoruna gidicem kontrol altına alalım dedi kadın doğum dr'um. öff başa bela ya muhtemelen bana da ilaç verilecek kullanmıştım daha önce inmişti değerim ama yine çıkmış![]()
kızlar bulantılarımdan dolayı peynir ekmek çorba dışında bir şey yiyemiyorum. hergün de dramamine kullanıyorum 2 yada 3 kez. bebek için kötü dimi bu durum![]()
Günaydın kızlar bugün rüyamda doktora gitmiştim ve doktor cinsiyeti erkek diyordu bakalım ne olacak çok meraklandım :)
çok geçmiş olsunn .moryastik
xkardelenx kızlar çok teşekkür ederim. Doktor arkadaşım var gece ona da yzdım oda sabah cevaplamış. 3 gün kadar sürede rengi da kırmızıya dönmezse sıkıntı olmaz dedi. Sizden de okuduğum kadarıyla ciddi bişey yok gibi inşallah kırmızıya dönmez çok teşekkür ederim
ay hadi gözün aydın maşallah. Bende hep vardı troid ben 125 mg kullanıyorum bayagı fazla. Ayda bir mutlak kan verilmesi gerekio.Günaydın hamişler :)
Bende dün kontrole gittim.. 11 haftalık olmuşuz.. Daha önceden ultrasonda nokta şeklinde görürken bu sefer kollu bacaklı bişeyin içimde durmadan döndüğünü görünce ekrana kitlenip kaldım bir süre inanamadımşok yaşadım kısa süreli o kadar hareketli ki maşallah yaramaz mı olacak diye takılmadan edemedik :)
Herşey yolunda gidiyor çok şükür.. Hatta biraz daha önden gittiği için 2'li testi de yapabildik.. Sonuçlar 5 gün sonra çıkıyormuş..
Bu arada 3 ay sonra saçlarımı organik boya ile boyatabilir miyim diye sorduğumda çok net hayır boyatmıyoruz cevabını aldım. Saç boyatmaya çok karşı kesinlikle istemiyor.
Benim kabızlık problemim vardı.. Bol bol su iç kayısı ve kiraz ye dedi..
Tiroid değerlerime yeniden bakıldı 25mg. ilaç kullanıyordum devam edelim bu şekilde dedi. Yüksekti şimdi istenilen değerlere inmiş.
Cinsiyeti için meraklanıyorum![]()
Yok. Canım bi sorun yok bebek hala 7 hafta görünüyor bende arastiriyordum birde misafiri vardı kizcelerim giremedim net e .cuma tekrar kendi Dr gidecem belki USG farkıdir
Yok canım bugün değil önümüzdeki pazartesiye randevum 4 gün sonra yani ama doktor söylemez sanmıyorum devlet hastanesine gidiyorum çünküBugün mü gideceksin? Bende meraklandım, hadi hayırlısı bakalım..![]()
saol canımm inşallah darısı sizlere
hahahahaayy cidden ama bişey söyleyimmi biz bence bir ay beklemicez
şimdi burdakilerin sinsi olmayan doktorları söyleyecek bizde bence merak edio bi koşu baktırvaz
aminn canım inşallahhhh
Amin canım gerçekten o şekilli halini görünce insan bi garip oluyor eminim sende yaşıcaksın o an :)
Bana kullanmaya devam et dedi valla ilacı. yine aynı dozda. 3 küsürlerden 1 küsürlere inmiş. ben çok düzenli içiyorum ama dün doktor da dedi hep hastalarım düzensiz kullanıyorlar dedi dedim ben öyle değil kalkar kalkmaz içiyorum kahvaltımı yarım saat sonra yapıyorum dedim. belki taş çatlasın 4 kere içmeyi unutmuş olabilirim bu bir ay içinde..
Sende git bi baktır canım tiroid için çok önemli diyorlar.. Anneme sorsan bizim zamanımızda böyle şeyler mi vardı diyor :) bak maşallahın var diyor bana :) ama yine de işte doktorlar ne derse ona inanmak zorundayız..
Canımın Dr orayadaysa yarin giderim değilse salı gidiyim diyorum hala 7+0 mi yoksa buyuyormu yarin yine 7 +1 çıkar kafayı bozarim diyorum geri ya yarın ya salı gideceğim, bakalimÇok merak ettık seni canım. Bende ıyıyım hamdolsun. Geçti isal. Birdaha gelmesın aman. Sen Cuma doktora gıdeceğim demişsin bugunmu gıdıyosun haftaya Cumamı canım