- 2 Mayıs 2009
- 414
- 108
- 323
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak onda yüzde yüz haklısın. Ben de kış annesiydim, çok özeniyordum. Şuan elbisede belli oluyor.haaa birde elbiselere hep özenmişimdir diğer gebeliğimde kış tı şimdi hazır bende bu göbek varken birde elbise aldım![]()
Bak onda yüzde yüz haklısın. Ben de kış annesiydim, çok özeniyordum. Şuan elbisede belli oluyor.![]()
Kız şuan süper ama sonra çok ağırlaşacağızBen gezip tozup, 1-2 gün kala temizlik yapıp,hastanedeyken de odamı süsleyip doğuma girmiştim; ufak göbüşün kıymetini bilmek lazım
![]()
Vallahi bak.Sende yok artık, o ne enerji..![]()
Ama benim kız doğum kanalına da inmedi, göbek aşağı inince zorluyormuş o bende olmadığı için 40.haftanın başında sezeryana alınmıştım. Bakalım şimdi neler bekliyor.Sende yok artık, o ne enerji..![]()
Dar paca kotlarimi bile giyiyorum halaya kızlar ben hala eski pantolonlarımı giyiyorum..aldım 1-2 tane hamile pantolonu ama hiç rahat değiller..ama eski pantolonlarda sıkıyor belimi felan..bugün çok rahatsız oldum..sol tarafıma hep bişey battı..eve geldim geleli de aynı ağrı var..inşallah bişey olmamıştır bebeğime..sizlerde hala eski panrolonlarınızı giyip böyle sıkıntılar yaşıyor musunuz..
Vallahi bak.Ama benim kız doğum kanalına da inmedi, göbek aşağı inince zorluyormuş o bende olmadığı için 40.haftanın başında sezeryana alınmıştım. Bakalım şimdi neler bekliyor.

Ac kiz ac iyi olur efil efilçok doğru valla benim ilk gebeliğimde millet çaktığında 7. aya girecektim, bunda millet hemen anladı bariz göbüşlüyüm bendün 3-4 parça hamile kıyafetlerinden sipariş verdim pantolonu düğme açtık idare ediyoz da tişörttü gömlekti idare etmiyor neresini açayım
![]()
Ayy ben de öyle vallane güzel tüm hevesimizi alacağızgöbüşümü seviyorum
![]()
En iyisini istiyorsun,boşver kulaklarını tıka canım. Ben normal için şansımı denedim ama olmadı ne yapalım.Önce sağlık.Hayırlısı olsun inşallah.
Ben çok tırsak bir insan olduğum için direkt sezaryen diyordum baştan, şimdi Allah izin verirse normal istiyorum, duyanlar yürek mi yedin smuwila diye dalga geçiyorlar benimle..
İnanmamaları normal, kan bile aldıramıyorum. Gölgem den bile korkuyorum ya..![]()
Ac kiz ac iyi olur efil efil![]()
cnm cok sevindim inan aklim sende kalmıştı dedigin gibi tek doktorda kalmak en iyisi sonra boyle aklimiz karışıyor tasinma isini abartma fazla dikkat et kendineEki Görüntüle 1853154 Eki Görüntüle 1853154 Eki Görüntüle 1853155 @dorti C candy1907 canım geçen salı 7+1 demişti üzülmus korkmustum ama bugun 9+2 çıktı hersey çok güzel dedi Dr um bi dahada başka Dr gitmem zorda kalmadıkca .68.200 kilodan 67.250 ye dusmusum .Bu da fotomuz cinsiyet tahmin eden varsa bakiverin gari .çok mutluyum satla tam uyumlu demem oki demekki her Dr ölçümü farklı .yok neymis geç döllenme . ay umarım hepiniz de iyi haberler getirirsiniz .
Dun benim bir arkadasa cos gelmişti oyle , aaayyyh cikarip atacam sutyeni falan yaniyorum beeen diye![]()
valla havada sıcak ama niyetimi bozmayım ben oda da kalabalık
![]()
Dar paca kotlarimi bile giyiyorum hala
Kasiklarimda ara ara agri oluyor ama pantolona baglamadim hic
Giyebildigim yere kadar da giyecegim hic sevmiyorum hamile pantolonlarini
Kilo olarak kayipta oldugum icin de gayet rahat oluyorlar.
Bilenler anliyor hamile oldugumu ama bilmeyenlere denedik hic cakmadilarbende 1 kilo almışım sadece ama gene de fark etmiş olmuyorlar, şanslısın valla![]()
Ayy ben de öyle vallagöbeğim niye hala çıkmadı yaa dedikçe ilkinde geç çıkaaar diyordu herkes. diye diye çıkarttım işte
![]()
ya kızlar ben hala eski pantolonlarımı giyiyorum..aldım 1-2 tane hamile pantolonu ama hiç rahat değiller..ama eski pantolonlarda sıkıyor belimi felan..bugün çok rahatsız oldum..sol tarafıma hep bişey battı..eve geldim geleli de aynı ağrı var..inşallah bişey olmamıştır bebeğime..sizlerde hala eski panrolonlarınızı giyip böyle sıkıntılar yaşıyor musunuz..
kapalı alıyorum özellikle canım..doktorlarda öyle tavsiye ediyor.