2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
bence çok canın istediyse iki üç tane ye ama abartma.ben tatildeyken Bir tane yemiştim eşimden gizli gizli.ama benim bi arkadaşım var oda hamile herşeyi yiyor valla
Çok severim normalde hiçbir şey canım istemezken canım çekti kızımda çok seviyor onada yedireyim

Çok güzelmiş canım ya çok yumuşak duruyor nerden aldın acaba benim baktıklarım bu kadar yumuşak değildi
Müslin bezini diyorsun değil mi canım? Kesinlikle çok yumuşak başka markalarında var ama daha eline alınca anlıyorsun aralarındaki farkı. Joker mağazalarında var ama benim gittiklerimde hep erkek renkleri vardı. Bebek house diye bi siteden sipariş ettim, n11.com'da da satılıyor. 2 li - 3 lü - 4 lü şeklinde paketler halinde satılıyor.

heyoo minyon olduğu için arabalara ona göre bakan biri daha varmıış :KK66: ben daha önce de demiştim hala ara ara bakıyorum arabalara ve fikrim değişemdi henüz. Mamas&papas a bak derim bakmadıysan, ben de almadım daha. Fiyatı düşer mi diyordum ama istediğim model e-bebekte stokta bitmiş :oha: şimdi başka sitelerde akıyorum, bir de farklı modellerine. ayrıca ana kucağı da almak gerekecek ilk aylar için biraz daha pahalı olacak ama 3,5-4 yaşına kadar rahat kullanılır, çok hafif hem de sağlam. tekerlekleri diğerlerinin plastik bu çelik, bebeğin yattığı kısım ergonomik visko, tentesi çok geniş vs vs bakalım daha iyisini bulamazsam bunu alıcaz
Yaşasın minyon anne olmak genç göstereceğiz hep tabi kiloları verirsek :rolleyes:
Bakayım ona da tamam onu hiç araştırmadım. ben de içime sinen pratik bi şey olursa travel sistem almam ayrıca oto koltuğu alırım artık napim

Müslin bezini diyorsun değil mi canım? Kesinlikle çok yumuşak başka markalarında var ama daha eline alınca anlıyorsun aralarındaki farkı. Joker mağazalarında var ama benim gittiklerimde hep erkek renkleri vardı. Bebek house diye bi siteden sipariş ettim, n11.com'da da satılıyor. 2 li - 3 lü - 4 lü şeklinde paketler halinde satılıyor.

Çok sağol canım bende alayım çok seviyorum böyle yumuşacık olanları... Kızımdan kalan battaniyelerim duruyor evde kullanacam onlarıda artık babamız alırım ben oğluma pembe olmaz dyor ama :halay:

Meraba B bugza bizi de listeye ekler misin :KK45: şehir Ankara, meslek öğretmen, ilk bebek, sat 10.04.2016, yaklaşık doğum tarihi 15.01.2017, başlangıç kilom 56 şu anki 58

Stokke de baktım çok beğeniyorum tarzını ama çok yer kaplıyor ve hantal diyor kullananlar önermiyor pek bastona geçince dünya varmış diyorlar bi de o bütçeyi ayırıp ayırmamak da kararsızım işte çünkü kullanamazsak üzülürüm ama inglesina için söylediklerini dikkate alacağım Can'ım çünkü benim yaşadığım yer de çok düzgün sayılmaz yollar zorlanmadan kullanmak istiyorum arabadan inip binerken de tek başımayken rahat kullanayım istiyorum öok şey istiyorum galiba :KK70:
Ağırlık konusunda doğru diyorlar valla travel sistem dedin mi hepsi ağır ve bagajda acayip yer kaplıyorlar. Eşimle bi ara hatta Bebek arabası yüzünden bu gidişle kendi arabamızı da değiştircez diye geyik bile yaptık :KK70:ne zor işlermiş yaa söz konusu çocuk olunca bi iğne bile alacak olsan kırk kere düşünüyor insan

Nasildi kahvalti savaslari =)Yarin da bizim.okulda kahvalti varmis:KK76: hamileligin.ilk aylarinda simit aseriyordum resmen hala.cok seviyorum o simitler beni.boyle etti zaten =) ben evlendiktwn sonra her yil birer kilo alarak devam.ettim zaten bir de hamilelik kilosu eklenecek insallah verebilirim sonrasinda

gebeliğin ilk 2 ayı ben de simiti cok aşerdim , 1 hafta boyunca sabah simit yedim bi ara , şuan cnm istemiyor:kk77::kk77:

Ağırlık konusunda doğru diyorlar valla travel sistem dedin mi hepsi ağır ve bagajda acayip yer kaplıyorlar. Eşimle bi ara hatta Bebek arabası yüzünden bu gidişle kendi arabamızı da değiştircez diye geyik bile yaptık :KK70:ne zor işlermiş yaa söz konusu çocuk olunca bi iğne bile alacak olsan kırk kere düşünüyor insan
Aynen öyle ya bizim arabanın bagajı da büyük sayılmaz bi tatile çıkalım desek travel sistemle ohoo ama tip olarak onlar güzel avm de her gördüğüm Bebek arabasına bakıyorum bazen eşime git yaklaş markasına bakıp gel diyorum :KK70:

Caanım okul acılana kadar 6.50de 7de uyanan ben 8de uyanmaya başladım hiç istemiyorum okul başlasın güzeldi böyle iyiydik:KK51:benim arkadaşların haberi yoktu hamile olduğumdan bugün görünce göbişle beni şok oldular senden korkulur dediler :oops:
Bence de senden korkulur katılıyorum arkadaşlarına. Nazar olacak diye mi söylenmiyor acaba çok merak ediyorum doğrusu. Ben davul çalıp ilan ettim nerdeyse!!! Acaba biz mi gorgusuzuz soylemeyenler mi sinsi?

Kılar sizlere bir sorum olacak canım mideye dolma istiyor ama yemedim hiç sizce yesem bi zararı olur mu?
Evet zararlı. Bi doguralim bi de sütten keseyim oğlanı bi tepsi midye ve yanında bira almazsan kavga ederiz dedim adama. İçimde duruyor. Ama nerden baksan iki sene var daha!!!! Offf offffff

Evet zararlı. Bi doguralim bi de sütten keseyim oğlanı bi tepsi midye ve yanında bira almazsan kavga ederiz dedim adama. İçimde duruyor. Ama nerden baksan iki sene var daha!!!! Offf offffff

Tamam o zaman memeden kesince gelirsin beraber patlatırız mideyeciyi:halay::halay:

Bugun okula giderken fazla bol bir sey giydim herhalde. Okul kapanırken dusuk riskim vardi malum, yazin görüşmedikmlerim bebegi dusurdum sanmis:KK45:
Ayy demek ki görüntüm pek degismemis diye sevindim ben de:halay:

Bence de senden korkulur katılıyorum arkadaşlarına. Nazar olacak diye mi söylenmiyor acaba çok merak ediyorum doğrusu. Ben davul çalıp ilan ettim nerdeyse!!! Acaba biz mi gorgusuzuz soylemeyenler mi sinsi?
Ben de aynen davul çaldım okulda.
Idarecilermin bile haberi vardi:KK48:
Bir arkadas da saklamis hamileligini , duyunca herkes hayirdir mehdi mi doguracaksin neyini gizledin diye tepki vermisti.

Tamam o zaman memeden kesince gelirsin beraber patlatırız mideyeciyi:halay::halay:
Ben ömrümde hic midye yemedim. Goruntu olarak da gercekten hic tarzim değil nasil yapildigindan bile haberim yok.
Zararli kabul edilmesinin sebebi ne? Cahilligimi mazur gorun ilgilenmeyince hic bir fikrim de yok.

Back
X