- 18 Mayıs 2015
- 1.947
- 2.366
- 83
Senın 1 ın aktında olduğuna göre bıraz hızlı calısıyo canımcım sana belkı çarpıntı terleme yapar ama hamılelıkte sıkıntı yaratan yüksek olması zaten,nodulunu ıhmal etmeBenim tsh geçen hafta yaptırdım 0.750 çıktı daha öncelerinde yine hamilelikde bir sefer 0.859 bir sefer de 1.48 çıkmıştı.endrokronolojiye gitmedim kendi doktoruma gösterdim iyi bir sorun yok dedi ama sen endrokronolojiye gidiyor musun?
Ben çeşidinizde bilmiyorum aslında hamile kalmadan dört beş ay önce tüp bebek tedavisinde tesadüf çıktı.ultrasonda nodüller çıktı.gideyim dedim ihmal ettim.t3 en son 3.00 t4 de 0.960 çıktı.senin t3 t4 nasıl
Ben endokrıne sureklı gııdyorum çünkü hayat boyu ilaç kullanacağım ıcın hep takıp altındayım.t3 3.86 t4 16.57 çıkmış benım de
Ama senın t4 düşük emınmısın okadar olduğunda değer aralıgı 11-22 arası çünkü
Benım sıkıntım su 5-6 sene önce troıd bezı ıltıhaplanması yaşadım mıkrobık bışey
Sonucunda da orda hasar bıraktı
Yanı benım mıkrobık bışey olmasa Vücudumun yaptığı bışey olmadıgından daha farklı ama cıddı bı hasar bırakmış Dr lar amelıyatla tıroıd bezlerım alınmış gıbı küçücük kaldığını Söylüyorlar
Yanı nasıl bı mıkropsa yemış bezleri