- 1 Haziran 2016
- 2.952
- 2.273
- 48
- 35
Ishal de başlarsa muhakkak bi' dahiliye polikliniğine git. Enfeksiyon mu değil mi anlarsın. Salgındansa üç beş güne geçtiği için bol sıvı tüket diyorlar sadece. O bulantıyla mümkün değil biliyorum ama maden suyu içmeye çalış yine de. Olmadı soya sütü al marketten, bulantiya iyi geliyor. Acile falan gitme ama virüsü aldıysan enfekte olup tekrarlama riski var.
Sağol canım zoraki olarak içerim artık maden suyunu

Ya @ninocin falan da hastalandı bizden. Benim dışarıda tanıdığım çok kişi de bu şekilde. Şebeke suları yüzündenmiş. Yıkanırken dikkat et. Fazla kalabalığa girmemeye çalış. Ben dikkatli olun diye yazmıştım daha önce başıma gelince. :/
Ben görmedim o ara herhalde mesajları,çok konuşulduysa hepsini okumuyorum genelde:/ Ankaranın suyuna hiç güvenmiyorum zaten. Eşim ilk geldiğimizde çeşmeden içmiş evde su kalmayınca adam hastanelik oldu

yeniden mi baslayacak bu kusmalar nolur hayir deee ben 3 ay kustum![]()
Yok canım yeniden niye başlasın. Ben biraz üşütmüşüm(eşimin iddiası,ince giyinip suyu soğuk tümetip,gece de üstümü açıyormuşum ondan böyle olmuşum) bence yediğim şey çok yağlıydı midem almadı.
Yani ilk 3 ayın nasıldı bilmiyorum ben yoğun bulantı kusma yaşamadım pek, ama öyle kokuya hassaslık,her şeye çıkarma eğilimin olmuyor.
Sadece üşütmemeye dikkat et,yediklerin midene ağır gelmesin,cordinin dediği gibi salgındanda olabilir.