2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ishal de başlarsa muhakkak bi' dahiliye polikliniğine git. Enfeksiyon mu değil mi anlarsın. Salgındansa üç beş güne geçtiği için bol sıvı tüket diyorlar sadece. O bulantıyla mümkün değil biliyorum ama maden suyu içmeye çalış yine de. Olmadı soya sütü al marketten, bulantiya iyi geliyor. Acile falan gitme ama virüsü aldıysan enfekte olup tekrarlama riski var.

Sağol canım zoraki olarak içerim artık maden suyunu :(

Ya @ninocin falan da hastalandı bizden. Benim dışarıda tanıdığım çok kişi de bu şekilde. Şebeke suları yüzündenmiş. Yıkanırken dikkat et. Fazla kalabalığa girmemeye çalış. Ben dikkatli olun diye yazmıştım daha önce başıma gelince. :/

Ben görmedim o ara herhalde mesajları,çok konuşulduysa hepsini okumuyorum genelde:/ Ankaranın suyuna hiç güvenmiyorum zaten. Eşim ilk geldiğimizde çeşmeden içmiş evde su kalmayınca adam hastanelik oldu :( hepimizi vurmasa bari şu illet.

yeniden mi baslayacak bu kusmalar nolur hayir deee ben 3 ay kustum :KK43:

Yok canım yeniden niye başlasın. Ben biraz üşütmüşüm(eşimin iddiası,ince giyinip suyu soğuk tümetip,gece de üstümü açıyormuşum ondan böyle olmuşum) bence yediğim şey çok yağlıydı midem almadı.
Yani ilk 3 ayın nasıldı bilmiyorum ben yoğun bulantı kusma yaşamadım pek, ama öyle kokuya hassaslık,her şeye çıkarma eğilimin olmuyor.

Sadece üşütmemeye dikkat et,yediklerin midene ağır gelmesin,cordinin dediği gibi salgındanda olabilir.

Kızlar günaydın.
Bizim de detaylımız bugün. Umarım iyi haberlerle geliriz.
Ben dün bütün gün bebek arabalarına baktım durdum. N11de kampanya vardı. Kraft'ın cruz model travel sistem arabası 800 tl idi. Portbebe özelliği yok. Ve 11 kg. Fırsat gibi geldi bana. Tam alacakken Casual cadillac trona'ya bakalım dedik son kez. Portbebe olma özelliği vs daha fonksiyonlu gibiydi. Yani bence değil ama eşim o şekilde düşünerek kafamı karıştırdı. Portbebe kullanılan bir şey mi bilemedi. Onun da fiyatı 1200. 400 tl fark var arada.
Bir de yine casual cadillac way modeli vardı N11'de. Diğer cadillac'la aynı gibi geldi özellikler. Fiyat 950 tl.
Var mı bahsettiğim arabalarla alakalı bilgisi olan? Bi el uzatın bana bu işle kafayı bozdum alayım da ben de etrafımda rahatlasın :)

Kızlar günaydın.
Bizim de detaylımız bugün. Umarım iyi haberlerle geliriz.
Ben dün bütün gün bebek arabalarına baktım durdum. N11de kampanya vardı. Kraft'ın cruz model travel sistem arabası 800 tl idi. Portbebe özelliği yok. Ve 11 kg. Fırsat gibi geldi bana. Tam alacakken Casual cadillac trona'ya bakalım dedik son kez. Portbebe olma özelliği vs daha fonksiyonlu gibiydi. Yani bence değil ama eşim o şekilde düşünerek kafamı karıştırdı. Portbebe kullanılan bir şey mi bilemedi. Onun da fiyatı 1200. 400 tl fark var arada.
Bir de yine casual cadillac way modeli vardı N11'de. Diğer cadillac'la aynı gibi geldi özellikler. Fiyat 950 tl.
Var mı bahsettiğim arabalarla alakalı bilgisi olan? Bi el uzatın bana bu işle kafayı bozdum alayım da ben de etrafımda rahatlasın :)
Casual cadillac way bence

Birkaç saat kayboldum ne çok yazmışsınız yaa. Temizlikçi abla geldi evi kaldırdık, indirdik. Bebek poposu gibi yumuşatıcı kokuyor su an her yer. :KK70:

Kızlar konu dışı olacak ama ben geçen ütüyü patlatmıştım ya hani. Kocayı yolladım bugün ütü almaya, ütü masası alıp gelmiş akıllım. :KK70:Ütü masasını geri yolladım, bu sefer karpuz falan alır gelir diye vazgeçtim.

Şimdi ben profesyonel elektronik alet bozucu koca düşmanı olarak sizden ütü markası tavsiyesi istiyorum. 1 sene dayansa yeter. Philips, tefal falan var aklımda. Jilet gibi yapıyor dediğiniz bir model var mı? Bugün sipariş ediciym. Bayram gelmeden ütüler bitsin. Bi' oda dolusu ütüm var yapılacak. Fenalardayım.
tefal in buhar kazanlı 5 bar basınçlı ütüsünü kullanıyorum çok çok memnunum, hatta eve temizliğe yardıma gelen abla bile senin ütün ne güzel böyle hemen ütülüyor herşeyi diyor. nevresimleri falan dört kat katlayıp ütülüyorum gayet güzel açıyor, sadece biraz pahalı olabilir 700-800 falandır heralde. 1000 tl yi gözden çıkarırsan daha yüksek basınçlı olanları da var.

tefal in buhar kazanlı 5 bar basınçlı ütüsünü kullanıyorum çok çok memnunum, hatta eve temizliğe yardıma gelen abla bile senin ütün ne güzel böyle hemen ütülüyor herşeyi diyor. nevresimleri falan dört kat katlayıp ütülüyorum gayet güzel açıyor, sadece biraz pahalı olabilir 700-800 falandır heralde. 1000 tl yi gözden çıkarırsan daha yüksek basınçlı olanları da var.

Canım çook sağol yardım için. Dün yine buradan bir arkadaşımın tavsiyesiyle philips elite'in bir alt modelini aldım deneyerek. 6.2 bar, 2,5 lt. Indirimlerle falan yarı fiyatına geldi şansıma.

Ben yardımcıya pek yaptiramiyorum ütüyü. Incik cincik her şeyi utuledigimiz için kadın içinden kufretmesin bize diye. :KK70:

medıkal park nasıl?ben doktor olara aslında yılmaz gencoya gıdıyordum önceden cok yogun oldugu ıcın bıratım cok memnundm ondan
Benim arkadaşım Yılmaz beyde normal dogum yaptı çok memnundu ama dediğin gibi çok yogun çalışıyormuş çok kalabalık ama telefonda görüşüyordu gene de.
Medical park ben memnunum canım temiz dogum servisi iyi ameliyathanesi de iyiymiş. Doktorum da Hatice hanım çok çok memnunum doçent olduğu için biraz ücreti fazla diger doktorlardan ama genelde sakin oluyor ve güleryüzlü uzun uzun ilgileniyor. Bide Ali bey var ona da arkadaşım gidiyor o da çok memnun.

Kızlar günaydın.

Dün akşamdan beri midem ağzımda geziyorum. Ne varsa kustum durmadan,sabah açılışını da yaptom,midem boşaldı resmen :KK43:

Yediğim gözlemenin 3 katı gitti :KK43:
Bulantı geçmiyor geçmeyecek gibi :KK43:
Canım geçmiş olsun en ufak yağ değişikliği bile etkiliyor mideyi işte

Vay az öncede arkadaşım arası kahvaltı hazırladım gel diye giderken piyango bileti mi alsam :) benim kp kv örnektirler gerçekten ya Allah iki ailemden de razı olsun :KK200:
Ohh süper günündesin :))) aman poponu kaşı nazar değmesin :)) benimkiler de iyidir ama böyle düşündüklerini görmedim duymadım bilmiyorum :)) bi de ilk torun olacak benimki

Canım geçmiş olsun en ufak yağ değişikliği bile etkiliyor mideyi işte

Teşekkür ederim canım :(

Sorma bir gözleme yedim,onca yıl sonra midem boşaldı. Normalde hiç istifra edemezdim,halsiz halsiz pinekliyorum şimdi.Elim ayağım oynadı resmen böyle bir şey görmedim ben :(

Maşallah ne kadar pozitif birisiniz. İlk çocuk mu? Şehir meslek Sat bat da yollarsaniz yarın eklerim listeye

Merhaba

Cok tesekkur ederim,genel olarak iyimserimdir :)
34.haftada tekrar kontrol istedi perinatalog gitmeyi dusunmuyorum acikcasi..zaten dogduktan sonra takip gerekecek.simdiden strese gerek yok.
Sat:01.04.2016 bat yok takdir edersinizki :)
Istanbul-tekstil ihracat mumessilisiyim
39 yasimdayim 19 yasinda 1 oglum var..50.6 ile hamile kaldim

Sevgiler

Vay az öncede arkadaşım arası kahvaltı hazırladım gel diye giderken piyango bileti mi alsam :) benim kp kv örnektirler gerçekten ya Allah iki ailemden de razı olsun :KK200:

Yenimahalleden al bileti orda çok çıkıyormuş :KK53: zaten şanslı günün daha da katlanır şansın :KK70:

Merhaba

Cok tesekkur ederim,genel olarak iyimserimdir :)
34.haftada tekrar kontrol istedi perinatalog gitmeyi dusunmuyorum acikcasi..zaten dogduktan sonra takip gerekecek.simdiden strese gerek yok.
Sat:01.04.2016 bat yok takdir edersinizki :)
39 yasimdayim 19 yasinda 1 oglum var..50.6 ile hamile kaldim

Sevgiler

Merhaba,şehir meslek eklememişsiniz.

Back
X