Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydınn kızlarrr eveeeeeeeeeeet son 4 çalışma günümm
Bişey soracağım yaa yakında tatile gidiyoruz acaba tüy sarartıcı krem kullanabilirmiyim sizce sakıncalımı ?
göğüs arasında ince ince tüylerim var nefret ediyorum ağda yapmak istemiyorum birde göbişde var sizce yapsam olurmu? yoksa ağdamı yap diyeceksiniz ?? esmer olmak ne kadar kötü bişi yaa kızımda bana çekerse naparımm neyse sağlıklı olsunda lazer yaparız napiiim
Ben de bulantılı dönemde 3 kilo vermiştim. 6 haftalıkken sağlık ocağında tartıldığımda 60 idim şimdi verdiğim 3 kiloyu da alarak 61 oldum. Valla ben ilk kilomu baz alıyorum
Ben de bulantılı dönemde 3 kilo vermiştim. 6 haftalıkken sağlık ocağında tartıldığımda 60 idim şimdi verdiğim 3 kiloyu da alarak 61 oldum. Valla ben ilk kilomu baz alıyorum
Sabah eşim kahvaltı hazırlamış öğürmekten eşlik edemedim.Sanırım cordinin dediği gibi salgın var ve ben virüsü kaptım bulantım karın ağrısı ishale çevirdi bugün az az yiyorum canım iyice düşmemek için ama zorla
Sabah eşim kahvaltı hazırlamış öğürmekten eşlik edemedim.Sanırım cordinin dediği gibi salgın var ve ben virüsü kaptım bulantım karın ağrısı ishale çevirdi bugün az az yiyorum canım iyice düşmemek için ama zorla
Aaaaaa karın Ağrı'sı ishalde öi başladı. Tüh ya. Can'ım ni doktora görün istersen belki serum verir. Çok geçmiş olsun cumartesi yola çıkacaksam mutlaka bi görün doktora serum baya bi toparlar çünkü
Aaaaaa karın Ağrı'sı ishalde öi başladı. Tüh ya. Can'ım ni doktora görün istersen belki serum verir. Çok geçmiş olsun cumartesi yola çıkacaksam mutlaka bi görün doktora serum baya bi toparlar çünkü