Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim tatlim.yok kalmamışsın tetenoz aşısı bildiğim kadarıyla ikinci dozunun doğumdan en az 3 hafta önce olacak şekilde vurulması yetiyor sağlık ocakları 20 hafta diyor sanırım düzene oturtmak için
Sabah eşim kahvaltı hazırlamış öğürmekten eşlik edemedim.Sanırım cordinin dediği gibi salgın var ve ben virüsü kaptım bulantım karın ağrısı ishale çevirdi bugünaz az yiyorum canım iyice düşmemek için ama zorla
Canim valla bayram oncesi hakkaten, doktora ulasmada sorun olnasin, en kisa surede git benceAz önce biraz kaşar biraz ekmek tıktım ağzıma midem yanıyor. Bayram öncesi hasta ettim kendimi nasıl bir insanım :/
Tebrikk ederimm canım mutlu son kardeşin hamişTüp bebekle hamile olan arkadaşlar,bugün kardeşimin 3.denemesi sonucu ve transferinin 10.gunu.betası 164.75.dondurulmus embriyo transfer edildi. Sizce nasıl. İnşallah bu sefer herşey güzel gider![]()
Valla ben bikini de giydim, mayo da. Rahatsiz olan bakmasin, takilmayinbence keyfinize bakin.haftasonu denizdeydim bende oooooh giydim bikinimi benimde göbüşüm kıllandı azcık hiiç sallamadım. Tunamla yüzdük güzelce keyfini çıkar hiç takma kıl mış tüymüş
Bi de simdi geldi aklima, gerci zate biliyosundur. Bi cay kasigi Turk kahvesi uzerine bi kac damla limon ishale cok iyu geliyor. Mideni bulandirir mi bilmiyorum ama. Cok cok su ic, susuz kalmayin.Sabah eşim kahvaltı hazırlamış öğürmekten eşlik edemedim.Sanırım cordinin dediği gibi salgın var ve ben virüsü kaptım bulantım karın ağrısı ishale çevirdi bugünaz az yiyorum canım iyice düşmemek için ama zorla
derinn83 çok teşekkür ederim.artisi güzel olur insallah cumartesi günü. İyi haberlerle gelirsin umarım.
Bende pentiden aldım yüksek bel.cok rahat di
Ya valla ben artık herkesin arabasına bakıyorum yollarda. En çok chicco var. O tercih edilmiş. Urban bnm de dikkatimi çekmişti ama travel sistem değil o. Ayrıca ana kucağı mı alacaksınız?Kizlar merhaba. Ben bebek arabasi chicco urban a baktim da cazip geldi bana. Siz hic göz gezdirdiniz mi? Ne dersiniz chicco nasil bir marka ?
Ay okurken ağlamaya başladım zatenBakın bu şarkıyı bir doğum klibinde görsüm.Normalde izel sevmem pek ama.
Kendim söyleyince oğluma,duygulandım bazı yerlerinde. Eki Görüntüle 1882960
Cnm gecmis olsun yemek yeme tost ekmegini makinede kurut oyle ye muz ve cubuk kraker ye yogurt sut fln bunlardan uzak kal corba fln ds icme bi hastaligi cbk atlatmanin yolu migde dietiSabah eşim kahvaltı hazırlamış öğürmekten eşlik edemedim.Sanırım cordinin dediği gibi salgın var ve ben virüsü kaptım bulantım karın ağrısı ishale çevirdi bugünaz az yiyorum canım iyice düşmemek için ama zorla
Benimki de 295'di. Aynı haftada. 21 cm'di.Ama benim oglum 19+4 de 288 gr di. Cok mu minik kalmis acabaya da 3 günde 300 gr i geciyor mu ki?
Evet cenım ben de baktım şimdi ve dayanamayıp aldım bişeyler :)günaydın arkadaşlar,
mothercare trendyolda indirime gelmiş çok tatlı şeyler var. bence bir bakın oğluma mavi harici alacak şeyler buldum.![]()
Can'ım mide koruyucu içsen sabah aç karnınayken.lansor diye bi mide koruyucu var bi bak istersenAz önce biraz kaşar biraz ekmek tıktım ağzıma midem yanıyor. Bayram öncesi hasta ettim kendimi nasıl bir insanım :/
bulabilirsen tankini alabilirsin hamilelerde çok iyi oluyortamam anlaşıldı mayo giyicem bikini yasak![]()
Çok geçmiş olsun canım, bahsettiğin salgın baya yaygın bişey sanırım. İstanbul'da da bir sürü kişiden duydum. Dişimi fırçalarken filan tedirgin oluyorum. Şebeke suyundan diyolar. Bence de haşlanmış patates iyi gelebilir. Hem mideyi bastırır hem de isahale iyi gelir diye biliyorum.
Canim valla bayram oncesi hakkaten, doktora ulasmada sorun olnasin, en kisa surede git bence
Patates haslamasi ve yagsiz,lapa pirinc iyu geliyor diye biliyorum mideye. Gecmis olsun.
Bi de simdi geldi aklima, gerci zate biliyosundur. Bi cay kasigi Turk kahvesi uzerine bi kac damla limon ishale cok iyu geliyor. Mideni bulandirir mi bilmiyorum ama. Cok cok su ic, susuz kalmayin.
Ay okurken ağlamaya başladım zaten
Her şeye ağlıyorum artık
Cnm gecmis olsun yemek yeme tost ekmegini makinede kurut oyle ye muz ve cubuk kraker ye yogurt sut fln bunlardan uzak kal corba fln ds icme bi hastaligi cbk atlatmanin yolu migde dieti
hayırlı olsun kardeşin hamileTüp bebekle hamile olan arkadaşlar,bugün kardeşimin 3.denemesi sonucu ve transferinin 10.gunu.betası 164.75.dondurulmus embriyo transfer edildi. Sizce nasıl. İnşallah bu sefer herşey güzel gider![]()