2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim de kulaklarım minnacık. Ben de bana benzesin istiyorum. Dün usg'de benimle hiç alakası olmadığı halde bana benziyor diye şey ettim. Dr hemen oradan cordi'ciğim bilimsel olarak kanıtlandı ki bebeklerin erkek soyuna fenotip yatkinligi daha fazladır diye bozdu beni. Eşimin totosunu kaldırdı. :olamaz: babası da köfte dudak ama bunun kadar değil ya. Bi'de kepçe/büyük kulak genleri dominanttır o yüzden sanırım biz hayal kuruyoruz. :/
Bugün doktor bakarken ben bebeği kendime benzettim ama birşey demedim tam o sırada eşim bana mı benziyor ne dedi bende bana benziyor diyecektim dememiştim dedim güldük doktorda yani illa birinize benzeyecek elbet dedi ama sanki yuvarlak hatlı kafası yüzü filan dedi bende yani ben dedim eşimin kafa yapısı pek yuvarlak değil güldük.

tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum eğer yatak odanız müsaitse normal beşik alın bence öyle küçük beşiklerden almayın 1 yaşına kadar sığsa bile yatıramazsın ki zaten çocuk 7 aylık olunca tutunup kalkmaya başlıyor düşme tehlikesi oluyor küçük beşikleri kullanacağınız 6 ay değmez bana gereksiz harcama gibi geliyor.ona vereceğiniz paraya tiny love al.evin içinde çok rahat edersin.onda da 6 ay zaten yatırırsın hemde evin içinde istediğin yere taşır çok amaçlı kullanabilirsin
biz geçen e bebekten 9 lu yada daha fazla paket tam hatırlayamadım ama ondan aldık. Dediğin gibi çok gerekli ilk başta..

Derin ne yaptın göründun mu doktora
Şimdi çıktım canım çok şükür herşey yolundaymış :) ninocin ninocin in dediği gibi henüz rahmim göbek deliği hizamdaymış dolayısıyla plesanta ayrılıyor olsa bile ağrısını diyafram bölgemde hissetmemin imkanı yokmuş :KK70:kadın doğumcum muayene etti bebekle ilgili bir durum yok birde dahiliyeye görün dedi. Dahiliye de muayene etti önemli hiçbir sıkıntın yok karın kaslarını yormuşsun dik oturmaya çalış yorma kendini falan dedi.

2 hafta sonra yani 24.haftamda yine hastaneye gidicem. Tetanoz aşısı, grip aşısı ve şeker yüklemesi yapacaklar.

kızlaaaarrr size bi sorum olacak cevaplarınızı bekliyorum.şeker yüklemesi yaptıracak mısınız? ben az önce doktorumla konuştum.ben de cihaz var dedim ki yüklemeyi yapmasak olur mu? doktor da o Zaman 26. haftaya kadar her hafta bir gün sabah açlık ve kahvaltıdan 1 saat sonra ölçüm yap birde akşam yemeğinden bir saat önce ve bir saat sonra ölçüm yap sonuçlarla bana gel dedi.yükleme yapmayalım dedi.ben öyle yapmayı düşünüyorum.sizler ne düşünüyorsunuz?
ben yaptıcam . Çünkü kendimide bebeğide riske atamam . Tatlıya karşı aşırı bi düşkünlüğüm var bu ara..

Bugün doktor bakarken ben bebeği kendime benzettim ama birşey demedim tam o sırada eşim bana mı benziyor ne dedi bende bana benziyor diyecektim dememiştim dedim güldük doktorda yani illa birinize benzeyecek elbet dedi ama sanki yuvarlak hatlı kafası yüzü filan dedi bende yani ben dedim eşimin kafa yapısı pek yuvarlak değil güldük.

Biz babayla gittik mi hep babaya oynuyor gıcık kadın. Boyu babasına çekmiş. Kafası babasına çekmiş. Virt, zirt ne olsa babasına çekmiş diye yapistiriyor. Onun da iki oğlu var. Onları anlatıyor falan. Dün nasıl olduysa muayeneden sonra başka bir konuda konuşurken övdü övdü durdu beni şaşırdım. Daş düştü herhalde kafasına.

Şimdi çıktım canım çok şükür herşey yolundaymış :) ninocin ninocin in dediği gibi henüz rahmim göbek deliği hizamdaymış dolayısıyla plesanta ayrılıyor olsa bile ağrısını diyafram bölgemde hissetmemin imkanı yokmuş :KK70:kadın doğumcum muayene etti bebekle ilgili bir durum yok birde dahiliyeye görün dedi. Dahiliye de muayene etti önemli hiçbir sıkıntın yok karın kaslarını yormuşsun dik oturmaya çalış yorma kendini falan dedi.

2 hafta sonra yani 24.haftamda yine hastaneye gidicem. Tetanoz aşısı, grip aşısı ve şeker yüklemesi yapacaklar.

hadi gözün aydin canim, bak bosuna evham yaptin :))
bizim artik hergun yeni bi yerimiz agricak..
doguma kadar boyle :)

Patateste midemi bulandırıyor :KK43: ama mecbur artık. Teşekkür ederim canım. Dikkat et sende cidden su içmiyorum çeşmeden ama yine de oluyor sanırım.

Hastanede olmazsa herhangi bir doktora gideceğim bekledikçe fena etti :/

İşin kötü yanı su içsem midem bulanıyor. Önceden 4 litre içiyordum bir buçuk zor içtim dün :KK43:

Bende duygusalım her şeye ağlamasam da.Ama oğluma söylerken ağlayasım geliyor :KK43:

Sağol canım,zaten midem itiyor her şeyi :KK43:

Çok geçmiş olsun. Bana yeşil zeytin çok iyi geliyor, denedin mi? Belki sana da çare olur

Dahiliyeci zaten eşime yakınmalar başlarsa hiç evde durmayın direk hanımı alın buraya getirin hatta bir oda bile kiralayabilirsiniz, benim eşim doktor olmasına rağmen 2 çocuk yaptık doğurana kadar kan kusturdu bana diyor :KK70:ama gece siz olmasaydınız ben gerçekten sabahı bekleyemezdim herhalde Allah beni ıslah etsin ne diyim :)))

Merhaba, beni de kaydeder misiniz? Ne bilgiler gerekiyodu.. Sat: 14 nisan. Cinsiyet:kız. İstanbul. Tahmini doğum: 19 ocak :dua: Benim yaş:35. 21+0 dayım bugün itibariyle.. Hepimize sağlıkla bebişleri kucağımıza almak nasip olsun inş..

kızlar şeker yüklemesi için ne zaman gitmek gerekiyor..dün doktorum ne zaman gelceğimi söylemeyi unuttu bende sormadım..25-26. haftada yapılır mı şeker yüklemesi?

Can'ım benim yaptırdığım testte t4 aralığı 0.93-1.7 aralığını gösteriyor hamile kaldığımda ben de gidecektim tahlil sonuçlarını kendi doktoruma gösterdiğimde hep iyi dedi ama şimdi gitsem endokrinolojiye geç kalmış mı olur acaba of sıkıntınyaptım şimdi ..
Evet çarpıntı oluyor ben de.
Sana da geçmiş olsun Can'ım en azından çözümü var..
Stres korku sonuna kadar devam edicek heralde
Allah Allah her hastanenın değer aralıgı bu kadar oynar mı:oha:
Bende kendı sonucuma bakarken yandakı değer aralığını yazmıştım sana
Ama senınkıde o aralıkta ıse sıkıntı yoktur
Ben her tahlılı hem K dogumcuya hem de endokrıncıye gosterıyorum
Bence gıt geç kalmış olmazsın
İçin rahat etsın hem nodulde var dıyosun
Fazla çalışması organları hızlandırıyo ya senı hamıle halınle yormasın
Gerçi doğumdan sonrada kıloları hızlı verırsın bu şekilde :KK53:
Sağlıkla bı doğsalar :anne:

cordeliac cordeliac bak aynılar 20160908_134118.webp
Benim oglanda babası gibi koca dudaklı olcak =) elleri kafaya koymuş bu ay ay sonunu nasıl getircem diye düşünüyo =)))

Ya valla ben artık herkesin arabasına bakıyorum yollarda. En çok chicco var. O tercih edilmiş. Urban bnm de dikkatimi çekmişti ama travel sistem değil o. Ayrıca ana kucağı mı alacaksınız?

Ben şimdilik Chicco liteway plus ı beğeniyorum. Ana kucağı+oto şeysi+araba 800 TL ye var internette. En güzeli de baston oluşu. Küçücük katlanıyo..

kızlar şeker yüklemesi için ne zaman gitmek gerekiyor..dün doktorum ne zaman gelceğimi söylemeyi unuttu bende sormadım..25-26. haftada yapılır mı şeker yüklemesi?

benim doktorum 25, haftada genel kontrol, 26. haftada şeker yüklemesi yapıcaz dedi canım. tarihler standart mıdır bilmiyorum tabi.

Back
X