- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
aç karnına içilmesi biraz itici ama tadi güzel merak etme :)Tadı güzeldi yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aç karnına içilmesi biraz itici ama tadi güzel merak etme :)Tadı güzeldi yani![]()
şekerli gazoz gibi bir şey..bende yorumları görünce korkmuştum nasıl içcem diye ama çok rahat içtim..Kızlar tetanozun ikinci dozunu oldunuz mu?
İlki 4 gün sızı yaptı bende 26 sında gitmem gerek ikinci için.
Bu arada 31 gibi de şeker yüklemesi için aç karna gideceğim tam olarak nasıl bir şey?
aaaa benden super kaynana olur :))
boga burcuyumdur, hic kiskanc degilimdir :)))
şekerli gazoz gibi bir şey..bende yorumları görünce korkmuştum nasıl içcem diye ama çok rahat içtim..
bide ilk tetenozum daha çok acımıştı. 2 .sii hiç agrımadı diyebilirm.İyi o zaman ya,bende bir tedirgin oldum da nasıl bir şey verecekler diye :)
Ya ben pek yatağı zaten abladan koruma olarak alıyorum :)) benim ev dubleks yatak odaları üst katta,kendim tuvalete mutfağa gittiğimde mecbur çocuğu bunun içine koyucam ki ablası ben Yok sevmeye (!) kalkmasın :)))Bende onum farklı rengini alıcam.
Pek sevmiyorum ama 3-5 ay yatacak zaten beşikte,sonradan oyun parkı olarak kullanır diye düşünüyorum.
Birde köye bir yere giderken kapar yanımda götürürüm beşiği
Güle güle kullansın oğlan bundan atlayamaz:)
İki gundur korkunc ruyalar gorup tum gunumu aglayarak geciriyorum.
Dun ruyamda cocuum yanimda koltukta uyuyakaliyordum. Sonra bi uyaniyodum, cocuum suratini kapamis battaniyeyle nefes almiyodu. Nasil sicrayarak uyandim anlatamam.
Bugun de ondan asagi kalmadim. Bu hafta doguruyodum. Hemsilerler vs yuzunu gostermiyordu. Kalkiyordum hemen masadan. Hastanede cocuum nerde hangi kuvezde diye ariyordum. Kimse cevap vermiyordu. Yasiyo mu onu soyleyin bari diye agliyodum. En sonunda birisi goturuyordu beni, al bak bu seninki diye, o kadar minikti ki , kedi yavrusu gibi agliyordu, dokunamiyordum cani aciyacak diye. Ay Allah korusun. Boyle uyandim.
Dogum oncesi depresyonu varsa ben ona girdim sanirim.
Kiz ikiz dururken ablalara sira gelir mi?![]()
![]()
Senin bu en pahalısı en iyisidir diye düşünme nedenin burcundan dolayı o zaman :) seversin sen harcamayı![]()
Benim yükselen boğa da acayip kıskancım ya,lanet bir kaynana olmasam bari![]()
Can'ım bende seni etiketlemiştim merak ediyordum iyi olmana sevindim.melina_monnarosa teşekkür ederim canım, bayramda 4-5 gün hastanede yattım, hastanede de bir defa kanama oldu; ama kanamanın nedenini anlayamadılar. Öyle olunca işe gitmeyi yasakladı doktorlar. İlk üç ay kanamalar olur ama bu dönemki kanamaların riski yüksek dediler. 10 gün önce de kanda pıhtılaşma ve emboli riskinden iğneye başladım. Kızım iyi çok şükür, ama korkuları atlatmış değilim. Sorduğun için çok teşekkür ederim, ben de burayı okuyorum ara sıra ama dediğim gibi hala korkularım olduğundan ne alışverişle ne de diğer ayrıntılarla ilgilenemiyorum. Senin yaşadıklarına üzüldüm, kanama yoğun stres altında da olabiliyormuş, ani bir kasılma kanamaya neden olabiliyormuş. Seni de hastaneden taburcu ettiklerine göre ciddi bir şey yoktur. İnşallah bir daha da olmaz çünkü nasıl bir korku biliyorum. Sağ salim geçse şu haftalar da bebeklerimizi kucağımıza alsak hepimiz
aynen, kendi burcum diye demiyorum cok lanet bi burctur :))
sadece kiskanclik da degil, sahiplenme de var..
benim o..
bitek benim..
bencillik de var yani :))
pahali luks sever, full masraf![]()
Can'ım bende seni etiketlemiştim merak ediyordum iyi olmana sevindim.
Şimdi kızlarda sana benzerse 3 tane oluyorsunuz full masraf,2 de kedi var onlarda lüks ev kedisi zaten,eşin arkaya bakmadan kaçabilir![]()
Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım. Ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Kızlar uyku setı yan korumalıklarla bırlıkte yanı kaç tane almayı dusunuyosunuz
Şimdılık en cok Çarşaf gıdıcek gıbı sız ne duşunuyosunuz
I ikizcan2016 kendıme 17 almıştım ya çocuğa 10 yetermı
![]()