Kötüyü çağırma cordiii:)O zürafanın orijinalinin bacakları çocuğun gözüne girer diye korkan tek ben miyim ya? :/
Emzik askısını beğenmiştim bir tek sophie'nin. Bir numarası olmadığı halde dümdüz şey 40 küsürdü. Almadım tabii.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötüyü çağırma cordiii:)O zürafanın orijinalinin bacakları çocuğun gözüne girer diye korkan tek ben miyim ya? :/
Emzik askısını beğenmiştim bir tek sophie'nin. Bir numarası olmadığı halde dümdüz şey 40 küsürdü. Almadım tabii.
Hassaslik kaburgamda degil ama gobegimde var. Dedigin gibi yanmis da dokunulmuyor. Cok aciyor. Gobegimin sol tarafinda hassasiyetin kayboldugunu hissettim dun. Sanki uyusuk gibi. Dokundugumu hissetmiyorum. Sanirim kaslarda kopma olusuyor.![]()
Iyi madem ondan yirttin en azindan :)Gerçi ben ondan bıkıp gider sonra yine makine alırım. Huyum kurusun.
Bizim kettle biberon ısıtıyor ya Allah'tan. Bi' de onu almayacağım. Zaten şarjlı biberon da var. Onlardan iyice yırttım.
Bende pirasa verdim uyysturnasi icin degil de saglik icin cok iyiymis dislere :) dis sorunu hic yasamadik masallah kendi kendine cikartti sonrsdan gordum :) genelde ates salya falan bekliyordum ikicisi nasil olcak bilmiyorimHem de uyuşturuyor ya rahat oluyordu. Ama bu napacak bilmiyorum belki istemeyecek
Tamamdır canım Mom's Green den alıyım bende çok thanksFriendly'yi kullanan kesim bayağı memnun.
Nuk'unki ve Frosch'unki de iyi değil diyorlar.
Ben Mom's Green'den aldım tamamiyle organik bitkisel diye. Hattâ bulaşık makinesi için de jel aldım. Normalde bulaşık deterjanım da ekolojik ama arada bebeğin malzemesi girer diye dursun kenarıda.
Kötüyü çağırma cordiii:)
Buz biraz rahatlatıyor canım denemediysen eğer.
Doktorum kullanabilirsin bebege zarari yok dedi
Umarim olur.ben bu ay ağrıya dayanamayip 3 kere gittim.yapilacak birşey yokmuş parol haricindeDenemedim canim. Doktora da 1 aydir gitmedigim için soramadim. Denicem mutlaka. Cok tesekkur ederim. Umarim faydasi olur.
Kizlar mama arastirimadiniz hic aptamilin içinde kurtlar cikyi kac kis8 resik video atti
Hipp güveniyordum yine biri video koymus offf
Ne yiyecekler bunlar sutumuz olmazsa
Sağol canım yarına kadar birşey olmaz alır yerim ben :) aklımda bulunsun bu çözüm severse bizim bebişte dayarız pırasayı maliyeti de az :))Ayy kötü bir şey mi yaptım nerde oturuyorsun hemen yollayayım sana
Kokmuyor merak etme o uyuşturma etkiside yapıyor acısını alıyor
Valla kötüyü mü çağırdım bilmiyorum. Beni dürttü bu deli hatunlar. Google'a Sophie the giraffe yazdım görseller'de karşıma çıkan ilk sonuç bu oldu.
http://www.whattoexpect.com/groups/m/april-2015-babies/discussion/46759072
Kizlar mama arastirimadiniz hic aptamilin içinde kurtlar cikyi kac kis8 resik video atti
Hipp güveniyordum yine biri video koymus offf
Ne yiyecekler bunlar sutumuz olmazsa
Bende korkuyorum valla canım. Hatta bizim bi arkadaşta vardı o boyu, benim bi göz sürekli çocuğun üzerinde kaldı, ha soktu gözüne ha sokacak diye :)) Ama küçük boyunca bacak kısımları açıkta durmuyor daha zararsız kullanımı.O zürafanın orijinalinin bacakları çocuğun gözüne girer diye korkan tek ben miyim ya? :/
Valla benim ikinci hamilelik çok zorladı inş bebek zorlamaz. Bende kızımı rahat büyüttüm tek büyüttüm rşim hrp sryahatteydi ama dirençli bir bebekti şükürBende pirasa verdim uyysturnasi icin degil de saglik icin cok iyiymis dislere :) dis sorunu hic yasamadik masallah kendi kendine cikartti sonrsdan gordum :) genelde ates salya falan bekliyordum ikicisi nasil olcak bilmiyorim
Kızımda aptamil verdim ama bunda sütüm olmazsa sma diyorum.Ben sma gold almayı düşünüyorum. Yorumlarda gayet güzel canim
Canım ben şu devletin şeker hastalarına verdiği şeker ölçüm cihazı ile ölçüyorum, sabah aç olanı , akşam yemeğinden sonda da tok olanı ölçüyorumSabah aksam neyle olcuyorsun?
Valla benim ikinci hamilelik çok zorladı inş bebek zorlamaz. Bende kızımı rahat büyüttüm tek büyüttüm rşim hrp sryahatteydi ama dirençli bir bebekti şükür
Ne ettin canım sen şimdiiValla kötüyü mü çağırdım bilmiyorum. Beni dürttü bu deli hatunlar. Google'a Sophie the giraffe yazdım görseller'de karşıma çıkan ilk sonuç bu oldu.
http://www.whattoexpect.com/groups/m/april-2015-babies/discussion/46759072
Tamam cnm bunu bi arastircam :) saolBen sma gold almayı düşünüyorum. Yorumlarda gayet güzel canim
Töpfer keçi sütlü organik. Bunu araştır bir de.
Sütüm gelmese bulsam eşek sütlü mama veririm çocuğa. Herhalde Hollanda'da yaşamak lazım bunun için.Anne sütüne en yakın süt bu. Biliyorum iğrenç ama. Litresi 10 euro neredeyse o iğrenç şeyin.
Ondan sonra keçi. Inek sütü alerjisinde en iyi alternatif keçi zaten.