Yaşayan bilir eminim gerilmene neden olacak ufak ufak şeyler birikmiştir.  Yine de bu kadar üzme kendini. Olumlu yanları da var. Benimsemek, sahip çıkmak gibi. Benim görümcem bebeği seviyor mu o bile belli değil. Ayıp olmasın diye ay canım falan diyor gibi. Herkese birşey batıyor iste. 

sen bakmak istiyorsan ve böyle bir imkanın varsa zaten en güzeli.  İnsan yeri geliyor annesine müdahale edemiyor derdini anlatamıyor.  Farklı değerlere alışkanlıklara  sahip bir aileye çok daha zor kırmadan müdahale etmek. Havalar ısınınca bizim de gelirler. Erkek bebek olduğu için pipi üzerinden muhabbetler ,yok babannene işe para vericem oooaahhaaaa kekkkehhkehh gulmeler.. büyüyünce de yapmazlar inşallah. Pipili fotoğrafını falan atsam bayram ederler erkek ya.. Ama kız olsaydı öyle değil.  Zavallı erkek bebeğin niye yok mahremiyeti . Ben de bunlara kızıyorum. Bizimkilerde yapıyor bunu toplumumuz buna meyilli. Tavrımı koyuyorum artık yettiği kadar. Ama öyle gelmişler bugünlere ve sevgilerini ifade etmenin bir yolu olarak görüyorlar. Ben de içimi dökmüş oldum :))