- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
Oyy maşallah canım Rabbim hiç ayırmasın inş.Eki Görüntüle 1977807 bunlar da benimkiler biraz eski bir foto yenilerin boyutu büyük yükleyemiyor(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy maşallah canım Rabbim hiç ayırmasın inş.Eki Görüntüle 1977807 bunlar da benimkiler biraz eski bir foto yenilerin boyutu büyük yükleyemiyor(
Maşallah oh ne güzel ikişer ikişer koyuyorsunuz. Bahtlari güzel olsun.Eki Görüntüle 1977807 bunlar da benimkiler biraz eski bir foto yenilerin boyutu büyük yükleyemiyor(
Aminnn canim cümlemizi... seninkilere de maşallahOyy maşallah canım Rabbim hiç ayırmasın inş.
Aminnn....kızlar benden tavsiye 2. cocuk dusunuyorsaniz arayi fazla acmayin 8 yas var benimkilerin acayip zorlaniyorum hem paylasimlari da daha fazla olur yakin olursa yaslari...M
Maşallah oh ne güzel ikişer ikişer koyuyorsunuz. Bahtlari güzel olsun.
hay maşallah Allah bağışlasın canım evlatlarınıBenim prensim ve prensesim teyzeleri
canım bütün ihtiyaçlarını karşılayıp yerine yatırıyorum.ilk önce biraz mızmızlanıyorlar ama senden umudu kesince uyuyuveriyorlar.o kadar akıllılar ki biz onların şifresini çözelim derken onlar bizim şifremizi çözüyor.Kendi kendine uyumaya nasıl alıştırdın bizimle de paylaşır mısn tecrübeli annemiz :)
bugün yarın bende koyayım güzel bi foto çekeyimde en üçlüsündenM
Maşallah oh ne güzel ikişer ikişer koyuyorsunuz. Bahtlari güzel olsun.
Herkes öyle diyor. Uzmanlarda 1. Çocuğun gelişimi psikolojisi açısından yanılmıyorsam 4 yaş civarı ve sonrasını öneriyor. Gerci Kardesimle 1 bucuk yas var aramizda hep arkadas olduk birbirimize. Bir de sezaryen sonrası ikinci doğumun yakın olmasından korkuyorumAminnn....kızlar benden tavsiye 2. cocuk dusunuyorsaniz arayi fazla acmayin 8 yas var benimkilerin acayip zorlaniyorum hem paylasimlari da daha fazla olur yakin olursa yaslari...
 kucak müdavimi oğlumdan sanırım dikiş yerlerimde hala acı oluyor.
 kucak müdavimi oğlumdan sanırım dikiş yerlerimde hala acı oluyor.bugün yarın bende koyayım güzel bi foto çekeyimde en üçlüsünden

Canim mecburen sagiyorum ucunu tutamiyor gogsum cok dolunca Miray hala kavrayamiyor cunku cupcup ses cikartiyor memeyi dusuruyor kahve kismini almayop ucunu almaya cabaladigi icin tam dolu birakmiyorum tabancayi :)))Ay benimki 5-6 saat uyusa heralde oh be derim çok üşenirim kalkıp sağmaya gece de gündüz gibi devam ediyoruz emmeye :)
Sana bravo valla bebegin uyuyor ama sen uyanıyorsun :)
Evet gercekten sagmak daha zor ve daha uzun zaman aliyor ama kuzular icin herseye katlanicaz napalimAra ara uzun uyudugu oluyor ama cabuk vazgeçiyor. Yorucu olsa da bir taraftan da emdi diye seviniyorum. Sagmak zorunda kalmak dahanzor geliyor bana
Masallah Rabbim nazarlardan korusun ikisinide.Eki Görüntüle 1977807 bunlar da benimkiler biraz eski bir foto yenilerin boyutu büyük yükleyemiyor(
Maşallah maşallahEki Görüntüle 1977807 bunlar da benimkiler biraz eski bir foto yenilerin boyutu büyük yükleyemiyor(
Ben de ona alıştırmaya çalışıyorum ama bazen dediğin gibi çok fazla mızmızlanıyor uykuya bi türlü geçemiyor kucaklıyorum mecburcanım bütün ihtiyaçlarını karşılayıp yerine yatırıyorum.ilk önce biraz mızmızlanıyorlar ama senden umudu kesince uyuyuveriyorlar.o kadar akıllılar ki biz onların şifresini çözelim derken onlar bizim şifremizi çözüyor.
Akşam 5 de iyiymiş ama :))Canim mecburen sagiyorum ucunu tutamiyor gogsum cok dolunca Miray hala kavrayamiyor cunku cupcup ses cikartiyor memeyi dusuruyor kahve kismini almayop ucunu almaya cabaladigi icin tam dolu birakmiyorum tabancayi :)))
O degilde istanbul carpti kizimi 2 gundur gece uykusuna aksam 5 de yatiyor sabah 7 dede hortluyor resmen :)
Esra nın dediği gibi her çocuk farklı şey bekler benimki emzikçi mesela emzik diye ağlıyor. Sallanmaktan hoşlanmıyor.Bebekler nasil sallanmayi bilmez anneler yapmayin bu bebek anne karninda da sallaniyor
Benim sallamamla ogrenilen bisi degil ki
Anne karninda da hareket var gurultu var koku var izole bir dunyadan gelmiyor
Ha dogduktan sonra belki sallanmadan uykuya gecebilir şanslisiniz. Benimkisi delirerek agliyor ama kendi kendine kumkun degil uyumuyor. Dogdugundan beri bu sekilde. Inanin ben de sallamayi istemem yani bence her anne kendi kendine uyuyan cocuk ister diye dusunuyorum ama bu cocugun bir huyu suyu var. Ne kadar inat edersen et bir gun saygiyla onunde egiliyorsub
Maşallah maşallah maşallah :)Benim prensim ve prensesim teyzeleri
Maşallahhhh :)Eki Görüntüle 1977807 bunlar da benimkiler biraz eski bir foto yenilerin boyutu büyük yükleyemiyor(
Bir taraftan oyle ama isin bir de diger tarafi var :)Maşallah maşallah
İkinci çocuğu sırf oğlumun bi kardeşi olsun diye o istediği zaman yapayım diyorm aslında ama o zaman da tam rahata ermişken sil baştan aynı şeyler çok zor gelir sanırım
Masallah kuzulara, Allah nazardan esirgesin.Eki Görüntüle 1977807 bunlar da benimkiler biraz eski bir foto yenilerin boyutu büyük yükleyemiyor(