- 25 Ekim 2011
- 609
- 817
- 103

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de 2 hafta önce yaptık etli pilav börek turşu tatlı ve ayran verdik hediyelik de yasin ve tesbih bide külah içinde lokum verdik okuma sırasında da gül suyu ve çikolata dağıttıkBiz de yapamadık hala :) çok da üşeniyoruz. Yapan arkadaslar ne ikram ettiniz hediye verdiniz mi? Fikir alsak
Ben biberon Avent ve Lansinoh cam olmayanı kullanıyorum oyun halısı da tiny love gymini kenarı katlanan müzikli oyuncağı olanı kullanıyorum müziği 15 dk civarı çalıyo mozart kısmı genel olarak memnunum benArkadaslar biberon cam mi alsam plastik mi naturel mi alsam normal mi kafam karıştı, bir de oyunhalisi var bondigo oyun halisi kullanan var mi,ya da oyun halisi kullaniyor musunuz hangi model bebekler seviyor mu
Biz de 2 hafta önce yaptık etli pilav börek turşu tatlı ve ayran verdik hediyelik de yasin ve tesbih bide külah içinde lokum verdik okuma sırasında da gül suyu ve çikolata dağıttık
Ben tamamen yalnizdim hic kimse yoktu, oglum da tam 40 gunluktu.Allah kabul etsin. Ben önce hediyelikleri ayarlayayım en iyisi. Teşekkürler
Maşallah. Allah kabul etsin sizin de. Destek kuvvet var mıydı :)) oğlum bişey yapmama pek fırsat vermiyor. Hala yemeğimi bile dar zor yiyorum. Annemı de çok yormak istemiyorum. Yetiştirdiğimiz kadariyla yaparız artik
Ben tamamen yalnizdim hic kimse yoktu, oglum da tam 40 gunluktu.
O halde evimi temizledim kendimizi giydirdim:)) ikram olarak kiymali pide, ayran ,salata, tatli vardi. 3 gunun icinde yapmaya karar verince de hediyelik bir sey ayarlayamadim.
Bu yalnizliktan , ilgilenen kimsenin olmamasindan da moralim bozuktu akil edemedim bazi seyleri. Yoksa kayinvalidemle ayni sehirdeyim annem de 1 saat uzaklikta.bu kadar kaderime terk edilmek zorunda degildim yani :)
Mesela mevlüt sekeri falan yaptirilabilirdi ama iki bebe bir sezeryanli anne bu kadarini yapabildi :)
Ben ailemden uzakta yaşıyorum hiç akrabam yok burada sag olsun arkadaşlar yardımcı oldu korkma bence sıkıntısız atlatırsın canım
Insanlar akıl vermeye gelınce herkeste akıl cok ama Yardıma gelınce pek kımse kalmıyo ortalıkta canımcımO kadar küçükken ve göğüs uçlarıyla mücadele ederken bu kadarı takdire şayanvalla buyuklerin de bazen ayarlari sasiyor. Dahil olacaklari seyde olmayip alakasiz iste cok karisabiliyorlar. Alninin akiyla cikmissin masallah iki cocukla. aslında şeker vb ikramı bir mevlut klasiği ama fazlası tamamen tercih meselesi. Ben hem yapım gereği hem de şartlardan dolayı en sade olanı yapmak istiyorum ama milletin ağzı torba değil ki anacım
hep fazlası daha fazlası aranıyor :) herkesin tercihi tabii. Orta yolu bulurum inşallah. Annemde olduğum için bir süre ve daha çok onun çevresi geleceği için burada yapayım dedim.
Ole canını acıttığını sanmıyorum. Ayaklarını cırptı durdu. Hiç rahatsız gibi değildiFileyi biraz gevsek koyuyorum ben de suyla temas etsin diye. Bugün aldım bahsettiğin aparattan biraz sert degil mi o? Sadece onun içine mi koydun? Kopuk file var bende onu ya da bir havluyu koymayı düşündüm üstüne.
Bende 40ında yaptım annemle beraber. Masa hazırladık. Arka fona Durunun mevlüdü yazdırdım. Balonlar falan attım yerlere. Hediyelik kolonya şişeleri ve buzdolabı magnetleri ayarladım. İkram olarak borek, kurabiye, pide, aglayan pasta, şehriye salatası(cupkeklere koydum onlardada etiket vardı). Çayla verdim. Burdan tasınıcaz doğum gununde falan gelemicek arkadaslarım komsularım, ondan doğum gunu mevlüt arası bi ortam oldu :)Biz de yapamadık hala :) çok da üşeniyoruz. Yapan arkadaslar ne ikram ettiniz hediye verdiniz mi? Fikir alsak
Çok güzel özenli olmuş. Allah kabul etsin canım. :)Bende 40ında yaptım annemle beraber. Masa hazırladık. Arka fona Durunun mevlüdü yazdırdım. Balonlar falan attım yerlere. Hediyelik kolonya şişeleri ve buzdolabı magnetleri ayarladım. İkram olarak borek, kurabiye, pide, aglayan pasta, şehriye salatası(cupkeklere koydum onlardada etiket vardı). Çayla verdim. Burdan tasınıcaz doğum gununde falan gelemicek arkadaslarım komsularım, ondan doğum gunu mevlüt arası bi ortam oldu :)
gevezek kanguru aldın mı ya da bir karar verdin mi? Neko düşünüyordun sanırım. Dün jokerde babanın üzerinde kanguru denedik duracak mi diye. Ama çok uçuk fiyatlar baby bijorn ve cybex vardı. Benim de kumaş bilgim pek yok ama esnek değildi cybex. Bunaltıcı gibi geldi kanvas ketene benzer bir kumaş. Acaba momfort baby solomo veya neko nasıl? Neko nun baş destek için yeri var mı?
Kimya'cım biraz daha beklersen Tuniko.com (Nekonun sahibi) anneler gününde indirime girecek. Bayağı güzel de indirimi oluyor tuniko'nun. Zaten Neko'yu da 4. Aydan önce tavsiye etmiyor sahibi. Neko'nun iki size'ı var. Baby size olanı 65'ten önce kullanılmıyor. 65'i geçse bile bacak boyu kısa olması ihtimalinden 70'e kadar da yolu varmış. Dokuma olması daha avantajlı Neko'nun özellikle sıcak hava koşullarında ama genel akım Boba'yla infant dönemi kapatıp, satıp Neko'da toddler'a geçmek şeklinde zaten her ikisi de geri dönüşümde çok zarar ettirmeyen markalar.gevezek yerine yazmış gibi oldu ama denk gelince ş'aapayım dedim. :)
Hah bi' de sonradan eklemiş olacağım ama Neko'nun hazirandan sonra yeni dokumaları çıkacakmış. Değişiklik de olabilirmiş üzerlerinde.
Az almis canim doktor mamaya basla demis olmali. Bencede baslamalisin 3.ay icin dusuk bir kilo. Hastalik falan atlattiniz mi o etkilemis olabilir. Huysuz aglayan bir bebek mi ac kaldigindan olabilir mi. Sut yaramiyor diye bir olay yok ona inanmiyorum ben sutun yetiyorsa muhakkak kilosuna yansir. Ne sıklıkta emiyor. Uykuları duzenli mi.
Cis ve kaka tahliline göre mama baslatacagini söyledi canım fakat oglum haftada bir kez kaka yaptigi icin veremedik onlarida.enfeksiyon falan olabilirmiş ağlama nedeni olarak bunu söyledi.zaten gaz problemimiz var.uyku düzeni gece 1de 2 de uyur sabah 5te 6da kalkariz.gündüz düzenli değil çok uyumaz.hafif grip gibi olmuştuk ikimizde.bir de ben mastit olmuştum sağ göğsümde kitle vardı antibiyotik kullandım bir kutu.o mu etkiledi bilmiyorum pek sevmiyor emmek istemiyor bir aydir sag tarafi.3840 dogmustu zaten 3 aylık periyot 500 500 200 oldu toplam 5kg oldu iste öyle fazla kilo almadı.babasıda çok zayifmis küçükken ona mı çekti ne yaptı.Az almis canim doktor mamaya basla demis olmali. Bencede baslamalisin 3.ay icin dusuk bir kilo. Hastalik falan atlattiniz mi o etkilemis olabilir. Huysuz aglayan bir bebek mi ac kaldigindan olabilir mi. Sut yaramiyor diye bir olay yok ona inanmiyorum ben sutun yetiyorsa muhakkak kilosuna yansir. Ne sıklıkta emiyor. Uykuları duzenli mi.
Aynı ses bizede geliyoAyyy o ses sanada mı gelıyo
Bı anne bı de me meee
Oo daha ne olsun sen zenginlestirmissin zaten dedigin.gibi.onemli.olan.oyalanmasi ve benim.sırtimin dinlenmesi kizim sirti yere degyince agliyo cogu zaman kucakta keyfi iyiyse o kanepeye yatıyor ben egilip cingirak salliyorum tepesinde oyun yapiyorum yani.her turlu ikibuklum oluyorum haliyi sever kendi kendine oyalanir umarimHayir titresimli oyuncagi yok malesef. Halisi kalinda olsa yere koymam tek basina zaten o anlamda hic endise etmedim ince diye. Ama kardesimden kalan oyuncaklarda vardi birde kuzu aldim muzikli o uzun caliyor. Kendinde tek muzikli var ve evet cok uzun calmiyor bakinca ne olumsuz sey varmis ama ben memnunum onemli olan onun uzerine uzanmasi dikkatini cekmesi bu haliyle sağlıyor. Alternatiflere bak bence bu durumda m
Tesekkur ederim tinylove arastirmalarina yoğunlaşıyorum =)Ben biberon Avent ve Lansinoh cam olmayanı kullanıyorum oyun halısı da tiny love gymini kenarı katlanan müzikli oyuncağı olanı kullanıyorum müziği 15 dk civarı çalıyo mozart kısmı genel olarak memnunum ben
Ne demek canim ayni seyleri düşünüyoruz =) hülya hanim bizi kk temsilcisi yapsa olur bence yeni desenli nekolardan da hediye etse biz tanitsak burda meselaKimya'cım biraz daha beklersen Tuniko.com (Nekonun sahibi) anneler gününde indirime girecek. Bayağı güzel de indirimi oluyor tuniko'nun. Zaten Neko'yu da 4. Aydan önce tavsiye etmiyor sahibi. Neko'nun iki size'ı var. Baby size olanı 65'ten önce kullanılmıyor. 65'i geçse bile bacak boyu kısa olması ihtimalinden 70'e kadar da yolu varmış. Dokuma olması daha avantajlı Neko'nun özellikle sıcak hava koşullarında ama genel akım Boba'yla infant dönemi kapatıp, satıp Neko'da toddler'a geçmek şeklinde zaten her ikisi de geri dönüşümde çok zarar ettirmeyen markalar.gevezek yerine yazmış gibi oldu ama denk gelince ş'aapayım dedim. :)
Hah bi' de sonradan eklemiş olacağım ama Neko'nun hazirandan sonra yeni dokumaları çıkacakmış. Değişiklik de olabilirmiş üzerlerinde.
Biz de nereye gidelim kızım salonamı derken ne re ye cıktıAynı ses bizede geliyo)) birde b e n geçen eşimle bebeğin başında sevgi sözcükleri sarfederken Askimm diyordum eşimle birde baktık bebis de resmen gigilarken aşkım dedi biz şok tabi ama benzetti baya benim sipa ağzimiza iyice bakıyor konusurken oda gavv guvv agzini laf dolduruyor ..cok dilli olacak
)