2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kimya'cım biraz daha beklersen Tuniko.com (Nekonun sahibi) anneler gününde indirime girecek. Bayağı güzel de indirimi oluyor tuniko'nun. Zaten Neko'yu da 4. Aydan önce tavsiye etmiyor sahibi. Neko'nun iki size'ı var. Baby size olanı 65'ten önce kullanılmıyor. 65'i geçse bile bacak boyu kısa olması ihtimalinden 70'e kadar da yolu varmış. Dokuma olması daha avantajlı Neko'nun özellikle sıcak hava koşullarında ama genel akım Boba'yla infant dönemi kapatıp, satıp Neko'da toddler'a geçmek şeklinde zaten her ikisi de geri dönüşümde çok zarar ettirmeyen markalar. gevezek gevezek yerine yazmış gibi oldu ama denk gelince ş'aapayım dedim. :)

Hah bi' de sonradan eklemiş olacağım ama Neko'nun hazirandan sonra yeni dokumaları çıkacakmış. Değişiklik de olabilirmiş üzerlerinde.

Çokkkk tesekkurler paylaşımın için. İnfant dönemi sling ile atlattık biz. Topiğin buyuklerindeniz. 10 gün sonra 4 aylik olacağız. Boy da 67 cm. Bir an evvel alıp kullanmak istiyorum. Araba sıkıcı gelmeye başladı küçük beye. Tek problemim evdeyken bile dışa dönük tutulmak istiyor. Dışarda yen kucağımıza alınca da öyle. Yani her halükarda fazla uyarana maruz kalıyor. Kanguruda o istediği fazla alan olmayacak. Ama alınca takar takmaz dışarı çıkacağım alışırsa ancak öyle alışır. Yaz geliyor en iyi seçenek neko görünüyor o zaman.

Kimya'cım biraz daha beklersen Tuniko.com (Nekonun sahibi) anneler gününde indirime girecek. Bayağı güzel de indirimi oluyor tuniko'nun. Zaten Neko'yu da 4. Aydan önce tavsiye etmiyor sahibi. Neko'nun iki size'ı var. Baby size olanı 65'ten önce kullanılmıyor. 65'i geçse bile bacak boyu kısa olması ihtimalinden 70'e kadar da yolu varmış. Dokuma olması daha avantajlı Neko'nun özellikle sıcak hava koşullarında ama genel akım Boba'yla infant dönemi kapatıp, satıp Neko'da toddler'a geçmek şeklinde zaten her ikisi de geri dönüşümde çok zarar ettirmeyen markalar. gevezek gevezek yerine yazmış gibi oldu ama denk gelince ş'aapayım dedim. :)

Hah bi' de sonradan eklemiş olacağım ama Neko'nun hazirandan sonra yeni dokumaları çıkacakmış. Değişiklik de olabilirmiş üzerlerinde.
Ne bilgili ne arastirmaci hatunsun hayranim sana ya...

kimya87 kimya87 tesekkur ederim bilgi verdigin icin canim.kampanya kovalamaya devam o zaman n11de kupon kampanyası var denk gelseydi biberon ve haliyi bir hafta arayla alaym biri indirimli olur diyrdm ama ayni hesaba geliyor avent ve tinylove pahali n11de yeniden tarayalim siteleri=)
kanguru konusunda bahsettiğin markalara para vermek yerine daha yaygin kullanilani sec derim, solomom momfort fiyat olarak uygun ve ergonomik boba yerine alinabilir bence ama neko da is değişiyor =)dokuma olmasi yumasikligindan dolayi neko agir basıyor bende,neko alacağım muhtemelen, face grubuna neko baby ikinci el satisa eklendi mesela sifiri 260 ikinci el 230a eklemis satici ayni gun bir suru kisi talip oldu satıldı: ) yani durmazsa sevmezse kaygin varsa boyle dusunebilirsin anneler gunu indirimiyle alirsin kullanamazsaniz hic zararin olmadan satarsin bence sever zamanla bebegin=)neko bas destegi aparat gibi yastik.gibi bisey yok ama kumas kapanıyor gerek.duyulursa ruzgarlik sapka tarzi biparca,

Oo daha ne olsun sen zenginlestirmissin zaten dedigin.gibi.onemli.olan.oyalanmasi ve benim.sırtimin dinlenmesi kizim sirti yere degyince agliyo cogu zaman kucakta keyfi iyiyse o kanepeye yatıyor ben egilip cingirak salliyorum tepesinde oyun yapiyorum yani.her turlu ikibuklum oluyorum haliyi sever kendi kendine oyalanir umarim

Tesekkur ederim tinylove arastirmalarina yoğunlaşıyorum =)

Ne demek canim ayni seyleri düşünüyoruz =) hülya hanim bizi kk temsilcisi yapsa olur bence yeni desenli nekolardan da hediye etse biz tanitsak burda mesela :KK37:
Yeni desenler 275den baslar muhtemelen yaa ben efes ya da smyrna 210a falan.dusersw anneler gununde kapayim.bi tane.diyorum bakalim

Ben de anneler günü indirimini bekleyeyim o zaman. Desenleri çok cezbetmemisti ama fonksiyon önemli. Yumuşak bir ürünü tercih ederim. Hareketlendi ler artık. Kalıp gibi birşeyin içine sokmak istemiyorum. Terletmeyı hiç istemiyorum. Neko biraz daha içime sindi o açıdan. Artık deneyip göreceğiz inşallah sever rahat bir şekilde çıkabiliriz disari ;) arabasıyla park ve avm dışında bir yere gidilmiyor zaten. Teşekkürler canım bilgilendirdiğin için

Aynı ses bizede geliyo :KK66:)) birde b e n geçen eşimle bebeğin başında sevgi sözcükleri sarfederken Askimm diyordum eşimle birde baktık bebis de resmen gigilarken aşkım dedi biz şok tabi ama benzetti baya benim sipa ağzimiza iyice bakıyor konusurken oda gavv guvv agzini laf dolduruyor ..cok dilli olacak :KK66:)
Nasıl dıkkatlu seyredıyolar zaten bışeyler Öğrenmek ıcın uğraşıyorlar resmen :)

Off kizlar Baris in disi cikiyor galiba alt damaginda beyaz bir sey gordum tam bakamadim. Iki beyaz nokta net olarak goruluyor ama derinin altinda mi ustunde mi bilemedim.
Bu kadar erken olmasaydi ya daha cok minik :(

Off kizlar Baris in disi cikiyor galiba alt damaginda beyaz bir sey gordum tam bakamadim. Iki beyaz nokta net olarak goruluyor ama derinin altinda mi ustunde mi bilemedim.
Bu kadar erken olmasaydi ya daha cok minik :KK43:
Canim miraydada var ama doktor bulur 2 3 ayi dedi gorunmesi ciktigi anlamina gelmiyor yerleri belirginlesmis

Canim miraydada var ama doktor bulur 2 3 ayi dedi gorunmesi ciktigi anlamina gelmiyor yerleri belirginlesmis
Ya oyle mi? Umarim oyle olur.
Baktirmadi da sipa. Cok net gorunuyor ama umarim bekler biraz. Hic yapmadigi sekilde agliyor kac gundur ondan mi acaba dedim ben de gorunce

Baktirmadi da sipa. Cok net gorunuyor ama umarim bekler biraz. Hic yapmadigi sekilde agliyor kac gundur ondan mi acaba dedim ben de gorunce
Yok yok telaslanma ama kasiniyordur mirayin 10 parmagida agzinda kac gundur. Atak tablosuna baktinmi. Bide 4. Ay asisi oldunuzmu.

Kızlar biz bugün 3. ay kontrolüne gittik çift bezden kurtulduk çok şükür kilo iyi boyumuz biraz az uzamış ama ortalamalarda dedi doktor çok şükür rota aşısını da yaptırdık 175 lira vermiş eşim bana çok gibi geldi siz de o civarda mı yaptırdınız
Cift bezi birakma karari icin yeniden ultrasonla bakildi degil mi darisi basimiza Insallah haftaya kontrol bizimde

Yok yok telaslanma ama kasiniyordur mirayin 10 parmagida agzinda kac gundur. Atak tablosuna baktinmi. Bide 4. Ay asisi oldunuzmu.
Insallah hemen.cikmaz.kizlar Allah kolaylik versin.sizin.bebekler ocak basi dogumlu galiba degil mi onden gidiyorlar :)

Biz daha bugun verem asisi olduk cok sukur fazla aglamadi surekli ates takibindeyim.simdi ince.giydirdim insallah ates olmadan atlatirz koluna degmeyin dedi banyo yok sol tarafna yatirmayayim djye dusundum buhafta sizler nasil dikkat ettnz asi olan koluna

Biz daha bugun verem asisi olduk cok sukur fazla aglamadi surekli ates takibindeyim.simdi ince.giydirdim insallah ates olmadan atlatirz koluna degmeyin dedi banyo yok sol tarafna yatirmayayim djye dusundum buhafta sizler nasil dikkat ettnz asi olan koluna
Gecmis olsun minnosa.
2-3 gun fazla dokunmamaya calistim sadece. Baska bir sey yapmadim ben.

Aman insallah oyle olsun.
2 mayista bizim asilar daha var. 29 aralik dogumlu da 2 ocak yazdirdik biz :)
Asli yaptiracakti asilari bu ara sanki.
Rotanın 2. Dozunu 5.ay yaptiriyoruz degil mi?
Ebe bize israrla 1 ay arayla yapılacak 4.ay getirin gelirken dedi yanlis biliyor muhtemelen.

Ebe bize israrla 1 ay arayla yapılacak 4.ay getirin gelirken dedi yanlis biliyor muhtemelen.
Rotanin 2.dozu 5.ay. 3. Ayda yaptirdiysan.
Ebe yanlis söylemiş. Meraklanma oyle dis cikartmak kolay degil :)

2ay arayla oluyor canım. Bizim ebemizde 3 5 de dedi

Kizlar saclariniz dokulmeye basladi mi?
1haftadir benim felaket dökülüyor. Elimi sacima dokunamiyorum resmen.
Kizimda 6.aya kadar boyle surmustu kel olmaktan korkuyordum artik.
Sizde durumlar nasil?
Benimde dökülüyor. Hamilelikte hiç dökülmemeye başlamıstı. Şimdi baya arttı ama korkulacak kadar değil henüz

Gecmiş olsun canım benım bıldıgım üşütmede kusmuk balgamlı gıbı sumuksu oluyo
Nasıl oldunuz sımdı pekı?
Çok mu toktu,yada emzırınce cok mu hareket ettı anıden acaba

Sanırım toktu canım şuan iyiyiz şükürler olsun . ama çok emdigindede böyle kustugunu hiç gormedim. İlk olunca ödüm koptu dün ve bugün hamd olsun yok

Canim kusmasi fiskirir tarzda degilse onemli degil. Cok emmistir fazlasini kusmustur benim kizin gun icinde kustugu sut seklinde olanla bir bebek daha doyar oyle soyleyeyim sana. Kusmugu kokmuyorsa eksi eksi usutme degildirm sen yinede ayağını sicak tut bebisin. Endise etme. Beslenme araligi ne kadar yani cok siksa biraz acmaya bak ben Mirayi 2 2.5 saatten once emzirmemeye calisiyorum ona ragmen her emme ardindan hemen cikartiyor su gibi.

Çok sık neredeyse saat başı emiyor. Vermeyince de kendini yırtıyor kız çocukları gibi çığlık atmayı öğrenmiş zil gibi bağırıyor birisi duysa işkence ediyorum sanacak. Ayakları tek kat şirin donlarindan çıldırıyorum üstüne bir katta patiksizlerden giydirıyorum partiklilere şirin donu diyorum ben :) çorap giydirmelimiyim ki terliyor sürekli. Üstüde bi kat kolsuz citcitli üstünede uzun kollu citcitli giydiriyorum her yerinden ter akıyor tek kat giydirsem Daha çok üşüyecek çifte de terliyor arasını bulamadım :KK43:

Back
X