2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aynen eşim tarafı her çocuğu çok seviyo zaten halaları amcaları her gün arar sorar fotoğraf video isterler ama bizimkiler ilgisiz bu konularda, abimin çocuğu olursa da ilk beni arayacaklar ama yol, hediye masrafı falan diye ay çok dolmuşum :)
Seninkini görseler canlı olarak biraz vakit geçirseler belki daha farklı hissederler canım gözle görmeyince anlamıyorlar
Annem hep abinin çocuğu daha bizden olur sanki falan diyordu ama şimdi hiç öyle demiyor hatta bizimkini daha bi ayrı sevdiğini söylüyor çünkü çok fazla birlikte vakit geçirdiler onun eline dogdu sayılır

ninocin ninocin oyuncak piyasasi cok fenaymis uygun ve kaliteli bir sey arayip duruyorum,amerikada ucuza satilanlar tr de insgrmannelerjnin reklamiyla abartı fiyatlata satiliyor ,sirf merakimdan carters aldim buradan aldim zateb uygun fiyata geldi kumas olarak lcw pamuguna yakin geldi 100tl verip alsam icim.yanarmis hep algi oyunu bunlar :D

Seninkini görseler canlı olarak biraz vakit geçirseler belki daha farklı hissederler canım gözle görmeyince anlamıyorlar
Annem hep abinin çocuğu daha bizden olur sanki falan diyordu ama şimdi hiç öyle demiyor hatta bizimkini daha bi ayrı sevdiğini söylüyor çünkü çok fazla birlikte vakit geçirdiler onun eline dogdu sayılır
Bizim öyle bir şansımız olmadı malesef eşimle hemşeriyiz Ankara'da hiç akrabamız yok Pelin üç aylık oldu hala gelen giden yok bayramda bizim gitmemizi bekliyolar anane babane yanında büyüyen bebişler hep bir daha şanslı geliyor bana

Yok yok bende varim severim kendilerini :)
gevezek gevezek Sabirsiz61 Sabirsiz61 kızlar kaç yıllık evlisiniz daha 3-5 senelik evliyseniz merak etmeyin b.ku 5 seneden sonra çıkmaya başlıyor.bende kv ile çok iyiydim anne kız gibiydik gezerdik tozardık gece clübüne bile gitmişliğimiz vardır gelin kaynana.ama sapıttı benim kaynana kendini hayal dünyasını aştı kadın.

Veee adet gelir :) iyiydi boyle ya agri sizi yoktu yine basladik :)
Bende bu gun adeti soracaktim gruba olan var mi diye sizin ne kadar sonra geldi. Ne guzel rahatlamissinizdir Intarnette 18 aya kadar uzayabiliyor diye okudum. Gözüm korktu acikcasi. Birde karninizda bir küçülme oldu mu ben aslinda eski kiloma döndüm ama hala 4 aylik gibi duruyor sanirim sporsuz gecmeyecek.

Bende bu gun adeti soracaktim gruba olan var mi diye sizin ne kadar sonra geldi. Ne guzel rahatlamissinizdir Intarnette 18 aya kadar uzayabiliyor diye okudum. Gözüm korktu acikcasi. Birde karninizda bir küçülme oldu mu ben aslinda eski kiloma döndüm ama hala 4 aylik gibi duruyor sanirim sporsuz gecmeyecek.
yok canım panik yapma ben 16 aralıkta doğum yaptım ilk adetim çok az lekelenme şeklinde oldu sonra 8 nisanda bir adet oldum bekarken bile böyle olmuyordu :) şimdi karnım neredeyse kalmadı gibi adet olunca baya iniyor

3 ay 3 hafta sonra oldum. Evet karnim 2 gunde farketti. Dogum sonrasi 4 kilo fazla kaldi benimde sanirim artik oda daha kolay gider.

Dediginiz krem lanolin iceren hani su mor renkli krem mi acaba oyleyse bende kullanayim hemen:)

yok canım panik yapma ben 16 aralıkta doğum yaptım ilk adetim çok az lekelenme şeklinde oldu sonra 8 nisanda bir adet oldum bekarken bile böyle olmuyordu :) şimdi karnım neredeyse kalmadı gibi adet olunca baya iniyor
Oh süper çok sevindim.Doğru düzgün bir kiyafet olmuyor. Bir de yaz geliyor şimdi yaza kadar olurum bende umarim

Canım senin bebeğin ne zaman doğdu? Kilo olarak benimki de senin bebeğin kadar. 2 Ocak'ta ,2400 gram doğdu şimdi 5800 civarı. Burda arkadaşların maaşallah 8kiloya yaklaştı benim ki daha 6 olacak :110: ama şükür küçük ama sağlıklı:nazar:
Canım maaşallah. Bebeklerin normalde ilk altı ay içinde doğum kilosunun 2 katına çıkması beklenir. Seninki 1 kilo da fazla almış üstelik ilk 3 ayda. Kilosu doğum kilosuna kıyasla çok çok iyi yani. Persentilin de içinde.

Ben lohusalıktan sonra 3 kere regl oldum. Sadece emziriyorum halen. Lohusalıkla beraber 4 kere yani. Eskiden neredeyse 2 ayda bir regl olurdum. Şimdi saat gibi 21 günde 1 geliyor. Sonuncusu bugün bitti. Kiloyla bi alakası olmadı pek bende. Olma zamanı da kişiden kişiye değişiyor herhalde.

Malesef canım eşim de ben de kalabalık aileden geliyoruz ortanca çocuklarız zaten iki tarafın da 10-15 tane torunu var hevesleri kaçmış heralde:KK43:bizim için dünyalara değer ama onlar için nerdeyse sıradan bir bebek işte, benim ailedeki torunlar hep ablamlardan, erkeklerde henüz çoçuk yok babam kızım için " o da torun mu torunun hası 'abimin hayalî çocuğu' daha gelmedi" diyomuş:kızgın: bir dokun bin ah işit benden :KK43:
Sız kendı kendınıze yetersınız daha ıyı boşver Kafanı dınle canım

Ben lohusalıktan sonra 3 kere regl oldum. Sadece emziriyorum halen. Lohusalıkla beraber 4 kere yani. Eskiden neredeyse 2 ayda bir regl olurdum. Şimdi saat gibi 21 günde 1 geliyor. Sonuncusu bugün bitti. Kiloyla bi alakası olmadı pek bende. Olma zamanı da kişiden kişiye değişiyor herhalde.
Evet öylede olabilir. Kisiden kisiye degisiyor sanirim. Bakalim dört gözle bekliyorum:)

Arkadaşlar philips soothie emzigi var oglumun 0 3 ay arası şimdi bunu degiitirip ne almamı önerirsiniz

Kızlar bebeklerinizi yastigin ustune mi yüz ustü yatiriyorsunuz tamamen düz zemine mi? Benimki düz zeminde cok zorlaniyo göbeginden ayaklar da arkada havalaniyo o yüzden yastiga yatiriyorum yanlis mi yapiyorum acaba ya?

Kv ile iyi anlasan tek benim.galiba ya ,mutfak duzenim değişiyor o gelince evet ama.yine de anlattgnz.tarz seyler yasamadik hic,dogum sonrasi yemek kv de ,camasir yikama kendi annemdeydi,yine de evde biri olunca.illa ki duzen değişiyor
Maşallah diim bizimkiyle de aramız iyi. Zaten uzakta oturuyoruz ondan cok zman geçirmiyoruz. Bi şey soyler ama sen bilirsin der laf sokmaz. Solemek istediğim olursada eşim soler. Burda kv den kaynaklı bence anlayışlı olursa sorun olmuyor

Back
X