- 30 Temmuz 2012
- 3.093
- 652
- 198
Bizimde bu yaz 4sene olacak :) biz cocuktan.dolayi belki ters dusebiliriz diye korkuyorum simdiye kadar hic karismadi bize ama simdi aman karnina bastirma,aman pisik olcak dediginde rahatsiz oluyorum inşallah tatlilikla atlatiriz bu donemelri de ama bebekle ilgili hassasiyetimi eskiden beri biliyor daha hamile bile degilken gorumcemin cocuklari ile ilgili yorumlar yapip kendi tarzimi hissettirmeye çalışmıştım umarim eskiden yaptigim yatırımlar ise yarar:)gevezek
Sabirsiz61 kızlar kaç yıllık evlisiniz daha 3-5 senelik evliyseniz merak etmeyin b.ku 5 seneden sonra çıkmaya başlıyor.bende kv ile çok iyiydim anne kız gibiydik gezerdik tozardık gece clübüne bile gitmişliğimiz vardır gelin kaynana.ama sapıttı benim kaynana kendini hayal dünyasını aştı kadın.
Ben avent kullaniyorum oek emzik almıyor gerci kizim ama yolculukta ya da uykuya dalamadgnda seviyorArkadaşlar philips soothie emzigi var oglumun 0 3 ay arası şimdi bunu degiitirip ne almamı önerirsiniz
Biz de ayni durumdayiz yastiksiz basini kisa sure kaldiriyor ama yastikta daha rahat ediyor ve seviyor gülücükler atıyor 92gunluk oldu kizim belki de duz zeminde rahat olmasi icin.biraz daha zaman var siz ne kadarliksinizKızlar bebeklerinizi yastigin ustune mi yüz ustü yatiriyorsunuz tamamen düz zemine mi? Benimki düz zeminde cok zorlaniyo göbeginden ayaklar da arkada havalaniyo o yüzden yastiga yatiriyorum yanlis mi yapiyorum acaba ya?