2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
gevezek gevezek Sabirsiz61 Sabirsiz61 kızlar kaç yıllık evlisiniz daha 3-5 senelik evliyseniz merak etmeyin b.ku 5 seneden sonra çıkmaya başlıyor.bende kv ile çok iyiydim anne kız gibiydik gezerdik tozardık gece clübüne bile gitmişliğimiz vardır gelin kaynana.ama sapıttı benim kaynana kendini hayal dünyasını aştı kadın.
Bizimde bu yaz 4sene olacak :) biz cocuktan.dolayi belki ters dusebiliriz diye korkuyorum simdiye kadar hic karismadi bize ama simdi aman karnina bastirma,aman pisik olcak dediginde rahatsiz oluyorum inşallah tatlilikla atlatiriz bu donemelri de ama bebekle ilgili hassasiyetimi eskiden beri biliyor daha hamile bile degilken gorumcemin cocuklari ile ilgili yorumlar yapip kendi tarzimi hissettirmeye çalışmıştım umarim eskiden yaptigim yatırımlar ise yarar:)

Arkadaşlar philips soothie emzigi var oglumun 0 3 ay arası şimdi bunu degiitirip ne almamı önerirsiniz
Ben avent kullaniyorum oek emzik almıyor gerci kizim ama yolculukta ya da uykuya dalamadgnda seviyor

Kızlar bebeklerinizi yastigin ustune mi yüz ustü yatiriyorsunuz tamamen düz zemine mi? Benimki düz zeminde cok zorlaniyo göbeginden ayaklar da arkada havalaniyo o yüzden yastiga yatiriyorum yanlis mi yapiyorum acaba ya?
Biz de ayni durumdayiz yastiksiz basini kisa sure kaldiriyor ama yastikta daha rahat ediyor ve seviyor gülücükler atıyor 92gunluk oldu kizim belki de duz zeminde rahat olmasi icin.biraz daha zaman var siz ne kadarliksiniz

Ay senin banyona girip kirli iç çamaşırlarını mı almış :)))
Çok tuhaflar gerçekten ya
Yeni evlendiniz ve 1 ay sizde mi kaldılar bravo :))
Bu yapılanlar unutulmuyor işte
Sonra da bize video yolla fotoğraf yolla :KK62:
Bezdırmek ıcın cok uğraştılar ama :sampiyon:

ninocin ninocin oyuncak piyasasi cok fenaymis uygun ve kaliteli bir sey arayip duruyorum,amerikada ucuza satilanlar tr de insgrmannelerjnin reklamiyla abartı fiyatlata satiliyor ,sirf merakimdan carters aldim buradan aldim zateb uygun fiyata geldi kumas olarak lcw pamuguna yakin geldi 100tl verip alsam icim.yanarmis hep algi oyunu bunlar :KK70:
Sorma canım ya amerıkada carters okadar normal bı marka kı bıkac dolara alabılıyosun
Tabı dolarda artık uçtuğu için eskıye göre Pahalıya gelıyo sözde ama ben arkadasımın kızına ındırım zamanı 100 dolara 1 bavul Kıyafet almıştım ve GAP carters tı
Burda 2-3 bın lıralık travel sıstem bebek arabaları 250 dolar cıvarı
Ve devlet nasıl yardım etmek ıstıyo
Valılık hergun arıyordu sıze mama yardımı yapmak ıstıyoruz dıye:skandal:

o konuda benim hatam var ben soktum onları evliliğime eşimle tartışmalarımı onlara aktardım bu sefer yüzgöz olduk.diyorum ya seviye koymak çok önemli bende zamanında aralarında köprü olmuştum eşimin annesiyle ve kardeşleriyle olan ilişkilerinde.ama bunlarda üzgünüm ki eşimde dahil olmak üzere nankörlük olduğu için şimdi ne eşimle tartışmalarımı bilirler ne de ben köprü oluyorum bıraktım kendi hallerine ne halleri varsa görsünler :KK66: ya ben sana özelden sezeryan dikişimin resimini atıcam kaç gündür aklımda ama 3 çocuk olunca bir türlü atamadım.büyük kızımda bugün evdeydi teog sınavından dolayı tatildi.inş yarın atıcam 3 sezeryan belki sana fikir olur diye
Olay esinde bitmis o zaman zaten eş onemli faktor burada o taraftan zincir kirildimi yuz bulup olaylari poka sardiriyorlar:) merakla bekliyorum resmi umarim gozumu korkutmazsin:)

Demek ki " gelin" olmak yeterli nasıl olduğunun pek bi önemi yok , gerçi biz baya mesafeliyiz o yüzden pek sorun yaşamadık henüz , kim kime dumduma modundayız :)
Bızımkılerın tek oğlu ondan baska saracak kımsede yok:işsiz:

Kızlar bugun 4. Ayımı bıttı oğlumun :halay:
Dünden berı ne atak haftasıymış
Doğduğu tarıhe göre 18 haftalık dogması gereken zamana göre 15
Eğer bu atak haftası dogması gerekene göre devam edıcek olursa 4 hafta böyle :skandal::KK17:

Kalabalık olmanın avantajları da varmış demek :) Allah yardımcın olsun valla canım tek gelin olmak da zor ben üçüncüyüm görümcelerden hep eltilerin geçmişini dinliyorum benim hakkımda ne diyorlardır acaba:)
Arada kargaşada kaynar Göze batmassın gerçekten kalabalık olmanın faydası
Tek olunca kandıl vs de arasan bıle aradığın saat bıle batıyo :ukala:

Benim 8 sene olmak uzere.ayni sehirde yasiyoruz,cok sukur hic sıkıntımız olmadi.
Ben kendi sınırlarını ceken bir insanim, alismakta biraz zorlansa da simdi gayet iyiyiz.
Korkma yani :)
Esra sen mi surekli mastit oluyodun? Instagramda Doulanesra hesabinda okudum. Emzirirken C seklinde tutun ,makas seklinde tutunca mastit vs cok olur diodu. Tutus sekliyle de alakasi olabiliyomus

Bizimde bu yaz 4sene olacak :) biz cocuktan.dolayi belki ters dusebiliriz diye korkuyorum simdiye kadar hic karismadi bize ama simdi aman karnina bastirma,aman pisik olcak dediginde rahatsiz oluyorum inşallah tatlilikla atlatiriz bu donemelri de ama bebekle ilgili hassasiyetimi eskiden beri biliyor daha hamile bile degilken gorumcemin cocuklari ile ilgili yorumlar yapip kendi tarzimi hissettirmeye çalışmıştım umarim eskiden yaptigim yatırımlar ise yarar:)

Ben avent kullaniyorum oek emzik almıyor gerci kizim ama yolculukta ya da uykuya dalamadgnda seviyor

Biz de ayni durumdayiz yastiksiz basini kisa sure kaldiriyor ama yastikta daha rahat ediyor ve seviyor gülücükler atıyor 92gunluk oldu kizim belki de duz zeminde rahat olmasi icin.biraz daha zaman var siz ne kadarliksiniz
105 günlük olduk canim ama düz zemin daha yarali gibi geliyor dönmeyi emeklemeyi ögrenebilmesi icin...cocuk da zorlaniyor ama en azindan 5 dk öyle tutsammi acaba diyorum

Esra sen mi surekli mastit oluyodun? Instagramda Doulanesra hesabinda okudum. Emzirirken C seklinde tutun ,makas seklinde tutunca mastit vs cok olur diodu. Tutus sekliyle de alakasi olabiliyomus
Bugza cok tesekkur ederim.
Aslinda benim yasadigim sey tam oparak mastit degilmis.
Meme ucumda sut kanali tikaniyor. Küçücük igne ucu gibi bir yer. Sut kabarcigi deniyor. Sut akisi olmayinca ordan o uca bagli kanallar tikaniyor. Dun aksam yine oldu.
Ve tabiki iyice sisip aci verene kadar fark edemiyorum bu durumu.
Acarken de mikrop kaptirmaktan korkuyorum.
Bahsettigin kisiyi takibe aliyorum hemen, mesaj gondereyim belki yardimci olur.
Tekrar tesekkur ederim.

4.ay aşımızı olduk dün. Henüz ciddi bir ateş söz konusu değil. Ama huzursuzdu dün. Gündüz uykusunda birkaç kez ağladı, iç çekti. Aksam bir ara 37,1 oldu ama çok geçmeden bir daha ölçtüğümde daha düşüktü. Sonra da 36 larda devam etti. Calpol vermedim diye annem, püh sana dedi gitti :))) ciddi ciddi hem de. Cani anne yaftası yedim ya la :)) Bir tek sen biliyorsunlar falan da cabasi. Yani kv lere felan kizmayin. Bana değil de gelinine deseydi kıyamet kopardı heralde :))

Kızlar merhabalar nasılsınız
Oğlum sürekli kusuyor feci durumdayım anlayacağınız dra gittik reflüden şüphelendi. Ama kabızlık olduğu için ilaç veremedi 4 günde 50 gram almış dr Allahtan kilo kaybetmemiş dedi ama acayip canım sıkkın

Bugza cok tesekkur ederim.
Aslinda benim yasadigim sey tam oparak mastit degilmis.
Meme ucumda sut kanali tikaniyor. Küçücük igne ucu gibi bir yer. Sut kabarcigi deniyor. Sut akisi olmayinca ordan o uca bagli kanallar tikaniyor. Dun aksam yine oldu.
Ve tabiki iyice sisip aci verene kadar fark edemiyorum bu durumu.
Acarken de mikrop kaptirmaktan korkuyorum.
Bahsettigin kisiyi takibe aliyorum hemen, mesaj gondereyim belki yardimci olur.
Tekrar tesekkur ederim.
Esra geçmiş olsun canım benimde aynen haftada bir mutlaka o ağrıyı çekiyorum.

Kızlar merhabalar nasılsınız
Oğlum sürekli kusuyor feci durumdayım anlayacağınız dra gittik reflüden şüphelendi. Ama kabızlık olduğu için ilaç veremedi 4 günde 50 gram almış dr Allahtan kilo kaybetmemiş dedi ama acayip canım sıkkın
Gecmis olsun canim cabuk atlatirsiniz insallah...

Arkadaşlar philips soothie emzigi var oglumun 0 3 ay arası şimdi bunu degiitirip ne almamı önerirsiniz
Sooothie büyük dediğin gibi
Aventin yassı uçlu emzikleri var ondan al bence
Ben suavinex kullanıyorum ucu aventinki gibi yassı
Aventinkini de denesem diyorm ama cesaret edemiyorum hazır bunu tutmuşken bırakmasın :))

Kızlar bebeklerinizi yastigin ustune mi yüz ustü yatiriyorsunuz tamamen düz zemine mi? Benimki düz zeminde cok zorlaniyo göbeginden ayaklar da arkada havalaniyo o yüzden yastiga yatiriyorum yanlis mi yapiyorum acaba ya?
Düz zeminde yatırıyorum ben bazen de yastık koyuyorum daha rahat ediyor ama düz zemine de alıştı bence göğüsten yukarısını kaldırıyor elleri öne getiriyorum emekler gibi

ne demek canim, nasil gidiyor, ankara da misin halen :)

evet ferrosanol surup canim
İyi gidiyor ya çok şükür .annemlerdeyim hala evet biizmkinin işleri bitsin diye bekliyoruz eve gidip yalnız kalmak istemiyorum bi ara evimi özledim gideyim ddim ama vazgeçtim :)

o konuda benim hatam var ben soktum onları evliliğime eşimle tartışmalarımı onlara aktardım bu sefer yüzgöz olduk.diyorum ya seviye koymak çok önemli bende zamanında aralarında köprü olmuştum eşimin annesiyle ve kardeşleriyle olan ilişkilerinde.ama bunlarda üzgünüm ki eşimde dahil olmak üzere nankörlük olduğu için şimdi ne eşimle tartışmalarımı bilirler ne de ben köprü oluyorum bıraktım kendi hallerine ne halleri varsa görsünler :KK66: ya ben sana özelden sezeryan dikişimin resimini atıcam kaç gündür aklımda ama 3 çocuk olunca bir türlü atamadım.büyük kızımda bugün evdeydi teog sınavından dolayı tatildi.inş yarın atıcam 3 sezeryan belki sana fikir olur diye
Ben de nişanlıyken Yeni evliyken sürekli hadi anneni ara babanı ara falan derdim ama pek aramazdı.ayda bir falan arardı. Tatillerde gittikçe hediyeler alalım diye uğraşır ilgilenirdim. Ama baktım ki karşı taraf hiç benim yaptıklarımı görmüyor .her yaptığım iyiliğin karşılığını kötülük olarak alıyorum en iyisi hiç uğraşmıyorum artık isterse senede bir arasın umrumda bile değil hediye Zaten almam :))
Ay bi de hediyelerimi bi kere kullandığını görmedim kayınvalidemin görümcemin. o kadar güzel şeyler alırdım yine de kaybederdi umursamazdı.
Bi kere ben buna bi sürü tupperware aldım götürdüm ama bana bunlar bozuk kapakları kapanmıyor ddi sanki defolu mu aldın der gibi sonra baktım bulaşık yada sebze fln yıkamak için kullanıyor onları şimdi

Back
X