- 22 Kasım 2016
- 913
- 1.279
- 33
Aminnnnnvalla şu yavruları hayırlısıyla bi büyütseydik:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnnvalla şu yavruları hayırlısıyla bi büyütseydik:)
Ayyy sendemi bursalısın kıııız
Butun Bursalılar sardı etrafımı
Bızımkıler normalde Karacabey ama nıluferde evleri bıde Bayramköy mü Boğazköy mü biyer var yazlık gıbı orayada yazın gıdıyolar
Sızler nerdesınız
Canım ben araya girmiş gibi olcam ama :))
Ben banyodan yarım saat önce zeytinyağı sürüp bekletiyorum sonra banyo yaptırıp nemliyken tarıyorum çok güzel tertemiz oluyor konaklar gidiyor inceyken yok etmiş oluyorum gerçi sürekli tekrarlıyor ama olsun her banyoda olmasa da haftada bir mutlaka bu şekilde uyguluyorum tavsiye ederim
evet cnm bizde vardı zeytinyağını banyodan en az 1 saat önce pamukla sür iyice yumuşatsın banyo yaptırırken en önce kafasına şampuanını sür sonra vücut yıkayıp kafasını en sona bırak.ve iyice bastırmadan ovalayarak yıka konaklı bölgeyi bizde 5-6 yıkamadan sonra bitti.sizinde geçer merak etmeasli2434 siz de bir de bir arkadaşım daha bebeğinde konak vardı. Mustela kullanacaktiniz. Son durum nedir? Ben de zeytinyağı sürüp beklettim. Mustela konak önleyici kullandım. Ama hergün degil. 2 , 3 günde bir. Azaldı fakat Mete artik elini daha iyi kullandığı için iki gündür kaşımaya calisiyor. Ve kanamış birçok yer. Başka birşey değildir sanirim. Doktoruna da foto gönderip sordum. Z.yagi Uygulamaya devam edin dedi. Rahatlamasi icin birsey sur demedi . Eli kafasına gittikçe üzülüyorum.
Benim annemin bakma durumu var benimkinede. Cumaları giderim eve dedi bende aaa ben ayarlarım dersleri öğleden sonra evde olurum annecim hiç düzenini bozma dedim![]()
:)))valla şu yavruları hayırlısıyla bi büyütseydik:)
Yok bi şey olmadı hiç zaten şampuanla karışıp akıyor olmaz heralde bi şey :)Yağ yıkanırken gözlerine gelip yakmıyor mu. Bir türlü cesaret edip süremedim z.yagi![]()
Olur mu onlar cefakar analar,biz bi şey bilmeyen anneler:)))
Kızlar bir de benimkiler "ah ah biz çocuklarımıza hep yalnız baktık, onları tek başımıza büyüttük" diyorlar
ay bizi de bırakın biz de kendimiz rahatça büyütelim yavrumuzu :))
Canım ben sudokrem kullanıyorum. Gün içinde birkaç kez özellikle kaka yaptığında sürüyorum hiç pişik olmadı çok şükürkızlar bebeklerinizi yavaştan destekli oturtmaya başladınız mı? birkaç yerde gelişim aşamalarında oturmaya başlar yazıyor ama ben cesaret edip denemedim henüz..bide pişik kremi ne tavsiye edersiniz? bepanthol kullanıyordum pişik oldu yavrum baya..ama aslında bezden mi kremden mi onu da tam anlayamadım..primanın sarı bantlıları çıkıyor 3 numaraya geçtiğimden beri..onun dokusu biraz farklı ya bezden oldu ya krem fayda etmiyor anlamadım..
Bilmiyorum canim yasamadim boyle bir sey.Ayaklari soguk degildi canim ev sicak zaten ayaklarinda corap olmasa farketmezdim o anlamda soyledim belkide daha oncede agladiginda morardi ama gormedik biz
Engellenir mi hic daha neler. Sen kulak tika oyle diyenlere.Kızlar oğlum parmaklarını yumruk yapıp ağzına götürmeye başladı Herkes dikkat et bu parmak emcek diyor gördüğüm anda çekiyorum ama görmediğim Zaman'da oluyor sizce Nasıl engelleyebilirim ya engel olabilirmiyim
Hahaaaa toplanıp çıkartma yapalım bızde ozamanYa bütün kv ler Bursa'da toplanmış. Benimde Bursa korkulu rüyam benimki de orada. Halbuki ne güzel şehir ama sırf o orada diye hiç sevmiyorum. Kayınvalide şehri Bursa![]()
Benimkinin elini hiç kafasına kadar uzatabildiğine rastlamadım ben sanırm ilginç geldi bana sanırm :) benimki hep gözlerinde kaşlarında ama en çok agzında gezdiriyor :)
Hazır cevapta idöl Esra :)))Engellenir mi hic daha neler. Sen kulak tika oyle diyenlere.
Bana da kayinvalidemler israrla parmagini emmesin alisir diyorlar. Kim anlatacak iki saat bilimsel yönünü. Ben cok severim parmak emen cocugu birakin emsin diyorum susuyorlar :)
Miray aglayan bir bebek degil canim nadiren yabanci gordugu ortamda aglar ve her ikiside bu ortamda oldu susturamadim ciglik cigliga gozunden yas aka aka agladi. Corap ayagindan cikmis olmasa ayagini farketmeyecektim ama sansa gordum. Ama eminim ayagindaki morarma aglamasinin sebebi degil sonucu ama neden bilemedim. Carsamba aşısı var asi sirasindada aglayacak corabini cikartip gozlemleyecegiz dr yaninda onun neticesindede bir adim atacagizBilmiyorum canim yasamadim boyle bir sey.
Mirayin durumdan farkli olarak katılma nobeti diye bir sey var belki duymussundur. Bazi bebekler aglama nobeti gecirip bayiliyor kisa bir süre. O anda da morarma falan oluyormus. Ama anladığım kadariyla Miray o kadar aglamamis.
Onemli bir sey olduğunu zannetmiyorum ama doktora sorarsın yine de.
Kızlar pımpırık anne olarak şu yesıl kaka olayını kafama cok takıp umut evde uyurken çöpten kakalı bezi Alıp acile gıttımSür ürünlerine karşı allerjiden mi bahsediyorsunnmine ,yoksa başka bir allerji mi ?
Çok teşekkür ederim canım.
Son olur inşallah...
Ben geçen ay 3 biberon kadar (350 ml)takviye veriyordum ama kilo alımı birden artınca doktor mamayı bırakmamızı istedi.O zamanlar kakası saman sarısıydı genelde.
Şu son 20 gündür ise günlük çok huysuzlandığında 1 kere 70-80 ml veriyorum sadece gerisi bol bol emzirme..
Bu yeşil kaka da son 20 gündür zaten vardı ama şu son 4-5 gündür bildiğin su ve rengi boyanmış koyu yeşil. Sırtına filan çıktığında atleti sarı olurdu ama şimdi çimen yeşili oluyor..
Bilmiyorum bi de süt ürünlerini kesip deneyeyim bakalım..
Ben cok bılmıyorum aslında semtlerını ama gerçekten evın oldugu yer ferah genış sokakları olan bıyerEşimin görev yeri bursa 1 seneye yaklaştı geleli. Çok güzel bir memleket ilk başta hiç istemedim ama şimdide gitmek istemiyorum
Osmangazi deyim, nilüferi geldikten sonra gördüm bildiğin avrupa bursanin diğer taraflarıyla alakası yok, fena bir yer
Benimkinin elini hiç kafasına kadar uzatabildiğine rastlamadım ben sanırm ilginç geldi bana sanırm :) benimki hep gözlerinde kaşlarında ama en çok agzında gezdiriyor :)
Internet anneleri diyolla :)))Olur mu onlar cefakar analar,biz bi şey bilmeyen anneler![]()
Ertugrulkentte var hastaneBen cok bılmıyorum aslında semtlerını ama gerçekten evın oldugu yer ferah genış sokakları olan bıyer
Orda bı cocuk hastanesı var adını unuttum oraya yürüme mesafesınde ev
Bikaç yere gıttım ama sepet mısali arabayla nereye götürürse eşim gıttım
Semtlerı cok bılmeden
Gerçi oda cok bılmıyo
Çocukken ayrılmış ordan