- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
Bende kayit yaptim ama başka tarih yazmak hiç aklima gelmedi doğrusu.Kızlar mıgros moneycard kullanıyosanız Internet'ten bebelerın dogum tarıhını bılgılerınıze eklersenız dogumgunlerınde bebekurunlerınde %20 ındırım yapıyorlarmış
Bende henüz gırmedım ama farklı bı tarıh gırıcem
Doğumgününü mıgrosta gecırıcek degılız ya![]()
Çok şükür iyiyiz büyüyor kızçede 93 günlük oldu. Gaz olayimız tam bitmesede azaldı şukür. Senin oğluş nasıl?bu stres çarkı çılgınlıģida ilginç çocuklarin oyuncak zevkleride değisik şimdi.BİZDe aynı durumdayız canım ya eve gelen abla ana oğul saçınız kaldı mı diye soruyor.
Benimkide memede uykusunu almaya çalışıyor.
Artık hem kilo hem Emre bel fıtığım iyice azdı
Bu sakal merakları nerden geliyor acaba
Canım nasılsın nasıl gidiyor kızçeyle
Valla aynen 4kilo dedi normal doğum zorlayabilir filan ama normal doğum oldu ve 3690 doğdu kızım.Gerçekten iri mi dogdu ya genelde öyle diyorlar sonra gayet normal doğuyor bebekler ?
Valla bebekten fırsat bulsam kendim dikecem o kitaplardan.Artik kilo icin son aylardayiz insallah ekgidaya baslayinca kaygimiz.azalir ben takip.etmiyorum gerci gak deyince guk deyince meme verme tekniği guzek oldu bize saat bakmadan.emziriyorum ama gece uyandirmiyrm enfazla5saate kendisi uyaniyor 800~900gr aliyor iki aydir.şükür
Bebek.bezi hepsi ayni saniyorum yazan.kilo ile bebek uymuyor, 5kiloda3numaraya gectik biz de,bacaktan sıkıyordu
Kumas hikaye kitabi almakbistiyorum ben de ya uygun fiyatli bisey bulamadm civilde vardi bi ara bitmis sanrm.sen.nerden aldin
Sürekli aklimda.o soru baska çocuk yapmalı mıyım hemen mi sonra mı yaşta geçiyor ama bilemiyorum.Evet en zor kismi su anda canim birkac seneye rahatlariz heralde tejrar soyluyirum ilk cocugu olanlara kesinlikle cok ara vermeyin hemen yapin cok pisman olursunuz valla...