2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar Barış in ayak tirnagi batmis.
Daha ilk kez gecen hafta kesmistim ayak tirnaklarini, yanlis bir sey yapmışım belli ki.
Fotografini eklemeye calisacagim sizce yapilmasi gereken bir sey var mi?
canim gunlerdir ilk defa girdim
ayni sekilde bende ilk defa kestim ve sonuc ayni
cok uzuldum
kizariklik hafifliyo sende nasil durum

gunlerdir ilk defa girebildim. nasil kaka durumunuz canim?

Normal rengine geri döndü sarımtrakga şükürler olsun. Şimdide yarim yarim emip geceleri zombi gibi hortluyoruz:))
Emiyor süt var evet doymuyor mecburi günde 1 kere mamaya geri döndük. Doymuyor yamyam (:

Dvit icin wellcare 400 iu olani alabilirsin. Ben kullaniyorum. Demiride ferromixin yada ferro sanol surup alabilirsin. Ama ferromixin sase seklinde ve ek gida ile verilebildigi icin ben ferro sanol alacagim.

Ferro san olu asm de veriyor yazmışlar nette ,asm nin verdiği kan ilacı neydi normalde

4 AYLIK olup bebeği kakayı uzun sürelerde yapan var mı hala? Oglum 7 ya da 8 günde bir yapıyor. Fakat bu hafta yapmadı 9. Gün oldu bugün. Dün fitil verdik ama beceremedik girmedi. Bi süre sonra annem verdi ama o da yerlesmemis. Daha önce de yapmıştık halbuki. Kızardı poposu tahriş oldu gibi. O yüzden bugün vermedim fitil. Haftasonuna geldi doktora da gidemedik. Çok tedirginim bir yapsa da rahat etsem. Fitille ya da kendi ıkınıp zorlamasıyla anal fissür ölmesinden korkuyorum. Var mı bir öneriniz?
canim baya geriden okuyorum nasil oldu kaka durumu?
dr lar 10 gune normal diyo ama o 10 gunu gelde bizlere sor :/
fitili butunmu veriyosun
dr bize yanlardan inceltin demisti
bizimki 3-4 gunde bir yapiyo bu aralar
ben bi ara duphalac surup kullandim bize cok fayda etmedi ama fayda gorenler olmus
bi de sen kefir iciyomusun sanki o iyi geldi bize

kizlar merhaba kizim hala inliyor uyurken ve cok huzursuz kipirdanip duruyor...ates oksuruk hapsuruk yok... dr a gotursrm mi ya baska hastalik belirtisi de yok uyanikken neseli hareketli...ne yapacagimi sasirdim valla..dun annem vardi ust disler sertlesmis 1 ay a cikar dedi...disten midir acaba...?

Altin vs cok az var belki 1 ayimizi kurtarir. Ama idare etmeyi deneyecegim. Ev kredisi zorluyor iste biraz.
Kayinvalidem bakmayacak bir de o tarafi var işin. Bakici bulmam gerekiyor
Kayinvalidem kızıma bakti ama o 2 yasindaydi. Simdi bu kadar kucuk bebekle ilgilenemez. Ilgilenmez daha dogrusu. Biliyorum ki tv karsina oturtup kendi ev işini yapacak. Ben kizimi her gun 6.30da evden cikartmaktan cok yoruldum Barisa evde bakilsin istiyorum, kvde de evinden ayrılmak istemiyor.
Ek gida heyecan verici gercekten, ama cok da zor bilesin. Surekli günlük olarak minik minik seyler hazirliyorsun basta eglenceli olsa da bir sure sonra yoruyor :))
Allah yardımcın olsun
İnşallah ayarlarsınız ya ne kaldı şurda bi kaç ay sonra okul vakti geliyor tam bi stres Aslında ama inşallah en güzel şekilde ayarlarız çocuklarımız için en iyisi olur umarım
Ben çalışmayı düşüyorum şimdilik ya bi akrabam var çok güzel bakabileceğini düşünüyorum ama 2 yaşında bi kızı var kabul etmeyebilir emin değilim :))
Bi de karşı komşum var çok tatlı çok ilgili tecrübeli bi kadın ona güvenirim evinde de kimse yok rahat bakar ama işte o da kabul etmeyebilir :))
Bi de bi kaç arkadaşım var 2-3 senedir sürekli görüştüğüm bildiğim insanlar.çalışmıyorlar da onları düşüneceğim en zor ihtimalle.
Zaten profesyonel bi bakıcı bulmam imkansız küçük bi ilçede çalışıyorum
Normalde bakıcılık yapanlar var ama herkese güvenemiyor insan. tanıdığım biri olursa süper olcak.

kizlar merhaba kizim hala inliyor uyurken ve cok huzursuz kipirdanip duruyor...ates oksuruk hapsuruk yok... dr a gotursrm mi ya baska hastalik belirtisi de yok uyanikken neseli hareketli...ne yapacagimi sasirdim valla..dun annem vardi ust disler sertlesmis 1 ay a cikar dedi...disten midir acaba...?
Aşı mı olmuştunuz ben çok giremedim kaçırmış olabilirim
Aşı olduysanız huzursuzluk çok normal benim bebiş de öyle yapıyor
Bizimki de bi kaç gündür inleyerek uykuya dalıyor uykuda da kıpırdanıyor geceleri saat başı uyanıyor ben de diş diye düşünüyorum çok sertleşmiş damakları ama henüz beyazlık yok

Kızlar dün bebeğim gece 1 gibi korkarak bi uyandı bağıra bağıra ağladı çok zor sakinleştirdim
Ne olmuş olabilir ki ya çok korkmuş görünüyordu
Rüya gördüklerini biliyorum ama rüyadan bu kadar korkmuş olabilir mi ?
Yada bi şey oldu ben duymadım ama sonrasında korktu mu acaba
Ağladıklarında çok çaresiz kalınıyor ben de az daha ağlayacaktım valla

Aşı mı olmuştunuz ben çok giremedim kaçırmış olabilirim
Aşı olduysanız huzursuzluk çok normal benim bebiş de öyle yapıyor
Bizimki de bi kaç gündür inleyerek uykuya dalıyor uykuda da kıpırdanıyor geceleri saat başı uyanıyor ben de diş diye düşünüyorum çok sertleşmiş damakları ama henüz beyazlık yok
yok canim 22 mayista aşi olacagiz daha...

Allah yardımcın olsun
İnşallah ayarlarsınız ya ne kaldı şurda bi kaç ay sonra okul vakti geliyor tam bi stres Aslında ama inşallah en güzel şekilde ayarlarız çocuklarımız için en iyisi olur umarım
Ben çalışmayı düşüyorum şimdilik ya bi akrabam var çok güzel bakabileceğini düşünüyorum ama 2 yaşında bi kızı var kabul etmeyebilir emin değilim :))
Bi de karşı komşum var çok tatlı çok ilgili tecrübeli bi kadın ona güvenirim evinde de kimse yok rahat bakar ama işte o da kabul etmeyebilir :))
Bi de bi kaç arkadaşım var 2-3 senedir sürekli görüştüğüm bildiğim insanlar.çalışmıyorlar da onları düşüneceğim en zor ihtimalle.
Zaten profesyonel bi bakıcı bulmam imkansız küçük bi ilçede çalışıyorum
Normalde bakıcılık yapanlar var ama herkese güvenemiyor insan. tanıdığım biri olursa süper olcak.
bence karşı komşun olursa çok iyi olur hem güveniyorsun hemde evlerinizin yakın olması büyük avantaj

Kızlar dün bebeğim gece 1 gibi korkarak bi uyandı bağıra bağıra ağladı çok zor sakinleştirdim
Ne olmuş olabilir ki ya çok korkmuş görünüyordu
Rüya gördüklerini biliyorum ama rüyadan bu kadar korkmuş olabilir mi ?
Yada bi şey oldu ben duymadım ama sonrasında korktu mu acaba
Ağladıklarında çok çaresiz kalınıyor ben de az daha ağlayacaktım valla
canım tırnağıyla yüzünü çizmiş olabilir mi?bazen keremde öyle ağlıyor sonra bakıyorum çizik var yüzünde

canım tırnağıyla yüzünü çizmiş olabilir mi?bazen keremde öyle ağlıyor sonra bakıyorum çizik var yüzünde
Yok canım ya çizik yok gündüz uykusunda yapıyor da geceleri çok oynamaz yüzüyle benimki
Sen ne yaptın paranı aldın mı :)

merhabalar :))
komili bez kullanan var mi?
primayi degistirmek istiyorum da..
prima disinda bez kullanan, memnun olan?
Ben primadan sonra canbebe huggies ve molfix denedim
Huggies hemen kızarıklık yaptı halbuki hassas bi teni de yok
Canbebe de yapısını hiç sevmedim nedense emmiyor gibi geldi kakayı çişi de taşırdı
En çok molfixi beğendim o yüzden molfix kullanıyoruz şu an

Kızlar doğum parasına nasıl başvuru yaptınız ben şuan çalışmıyorum işyerinden istifa ettim alabilir miyim acaba

Back
X