- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Eger profil resminde 3 cocuk resmi varsa sensin :)))Hahaha beni mi buldun o grupta ben bile kendimi bulamam :)))) ne bi msj ne bi yorum :)) bir beğenim bile Yok :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger profil resminde 3 cocuk resmi varsa sensin :)))Hahaha beni mi buldun o grupta ben bile kendimi bulamam :)))) ne bi msj ne bi yorum :)) bir beğenim bile Yok :)))
Allah aşkına facete hangi gruptan bahsediyorsunuz? mal gibi okuyorum şuan yazdıklarınızıEger profil resminde 3 cocuk resmi varsa sensin :)))
BlwAllah aşkına facete hangi gruptan bahsediyorsunuz? mal gibi okuyorum şuan yazdıklarınızı![]()
hemen bende dedektifliğe başlıyorumBlw
Ocak2017 anneleri
Ek gidaya gecis :)))
Bende bende seni merak ediyorummm :)hemen bende dedektifliğe başlıyorum
en çok seni ayseli esrayı birde ninocini merak ediyorum
kız benim neyimi merak ediyon üniverste bitirmiş ama henüz çalışma hayatı olmamış paso çocuk doğurmuş bi karıyım işte.vardırya öyle tiplerBende bende seni merak ediyorummm :)
Tabi ya giydir babasinin coraplarini her turlu tutar onlari oyle :))) ayaklarini isirdigim masallah ona.ahanda yüklendi vallaha![]()
Allah kolaylik versin. Napican canim kardes sonucta esinede hak ver ama onlarda uzun kaldilar misafirlikte bir yere kadar bende bunu anlamiyorum agiz tadiyla eziyet etmeden kal git ne gerek var boyle kene gibi yapismaya.ay kızlar ben kafayı yemek üzereyim.kaynanam bendeudi ya şimdi birde kaynım eklendi cümbüşe hemde epilepsi rahatsızı dün kriz geçirdi.gece kızları yanıma aldım ytak odamın kapısını kilitledim.kocayı büyük kızımın odasına attım bla bla...bi gideydiler Allahon izniyle adam hasta eşimde kardeşi olarak elinden geleni yapmak istiyor onuda anlıyorum ama brnde de 3 çocuk kafayı yemek üzereyim.rabbim sabır versin bana inş
he yaaawww.çoraplar bacağına oturunca üst kısmı katlamalılardan aldım onuda katlarını açıp giydiriyorumTabi ya giydir babasinin coraplarini her turlu tutar onlari oyle :))) ayaklarini isirdigim masallah ona.
Tosbik Kerem masallah sanaahanda yüklendi vallaha![]()
Belki 1 ay belki daha fazlasi oldu biz öyleyiz.Kızlar bu meme reddi ne yorucu bişeymiş ya sabahtan beri emsin diye denemediğim yöntem kalmadı burnu da tıkalı daha tam kurtulamadık hastalıktan belki de o yüzden yapıyo bilmiyorum ama her yerim ağrıdı inşallah çok sürmez bu
Oyle valla tembel cikti bizimkiler:)Benimkiyle seninkini grubun tembelleri ilan ediyorm :))
Bizim tosbaaga da anca oldugu yerde kıpraşıp duruyor bazen yan dönüyor canı isterse
Sırf yana dönsün diye neler denedim ama kafasıyla yönelmek ona yetiyor :))
Valla hepinizi çok merak ediyorum :) düncordeliac ı bulmak için facedeki gruba üye oldum belki bulurum yazışmasını diye :)) hahahh
aynen öyle çoraplarla peşinde dolanıcam.veeeee küçük kızımdan alışığım evin heryerinden çorap çıkacak
canım benım ne alakası var annelığı becerememekle yetmıyo olabılırSelam herkese
Bir süredir sütümü azalmış hissediyordum zaten hiç çok çok olmadı. Sagıp bakmaya da cesaret edemiyordum.Az onve yaptım sonuç bunca stresten sonra korktuğum başıma geldi. Sütüm yetiyor mu diye bebeğim 3 haftalikken 24 saat sagıp bakmıştım. 590 cc çıkmıştı. O zaman için yeterli demişti doktor. Belki de yetmiyordu bilmiyorum. Şimdi 3.5 saat sonra sagdim 70 cc çıktı. Çok canım sıkkın. Oğlum 15 haftalık. Bu yetiyor olamaz. Sadece aç kalması değil mesele ihtiyacı olan besinleri alamıyor. Zaten 3 ay kontrolünde kilosu 6250 boyu 60 cm idi.Bana bir dett bir sıkıntı daha. Yok ben beceremedim bu anneliği