2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ahanda yüklendi vallaha :halay:

Eklentiler

• IMG_2154.webp
    IMG_2154.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 90
ay kızlar ben kafayı yemek üzereyim.kaynanam bendeudi ya şimdi birde kaynım eklendi cümbüşe hemde epilepsi rahatsızı dün kriz geçirdi.gece kızları yanıma aldım ytak odamın kapısını kilitledim.kocayı büyük kızımın odasına attım bla bla...bi gideydiler Allahon izniyle adam hasta eşimde kardeşi olarak elinden geleni yapmak istiyor onuda anlıyorum ama brnde de 3 çocuk kafayı yemek üzereyim.rabbim sabır versin bana inş

Bende bende seni merak ediyorummm :)
kız benim neyimi merak ediyon üniverste bitirmiş ama henüz çalışma hayatı olmamış paso çocuk doğurmuş bi karıyım işte.vardırya öyle tipler :KK70: 40 ına gelir hala çalışma hayalleri kurar aaahh ahhh.neyse yavrularımın sağlıkları yerinde olsunda bende 40 ımda çalışırım artık biraz umutsuzum ama

ay kızlar ben kafayı yemek üzereyim.kaynanam bendeudi ya şimdi birde kaynım eklendi cümbüşe hemde epilepsi rahatsızı dün kriz geçirdi.gece kızları yanıma aldım ytak odamın kapısını kilitledim.kocayı büyük kızımın odasına attım bla bla...bi gideydiler Allahon izniyle adam hasta eşimde kardeşi olarak elinden geleni yapmak istiyor onuda anlıyorum ama brnde de 3 çocuk kafayı yemek üzereyim.rabbim sabır versin bana inş
Allah kolaylik versin. Napican canim kardes sonucta esinede hak ver ama onlarda uzun kaldilar misafirlikte bir yere kadar bende bunu anlamiyorum agiz tadiyla eziyet etmeden kal git ne gerek var boyle kene gibi yapismaya.

Son düzenleme:
Kızlar bu meme reddi ne yorucu bişeymiş ya sabahtan beri emsin diye denemediğim yöntem kalmadı burnu da tıkalı daha tam kurtulamadık hastalıktan belki de o yüzden yapıyo bilmiyorum ama her yerim ağrıdı inşallah çok sürmez bu
Belki 1 ay belki daha fazlasi oldu biz öyleyiz.
Iki yudum cekiyor ondan sonra basliyor yirtinmaya
Daha once de yazdim hatta, inan kosar adim emzirdigimi biliyorum. Dikkatini dagitmak icin boynum saclarim agzim abidik gubidik seylerle dolu. Tasimasi da zor geliyor artik kollarım kopuyor emzirecegim diye.

Benimkiyle seninkini grubun tembelleri ilan ediyorm :))
Bizim tosbaaga da anca oldugu yerde kıpraşıp duruyor bazen yan dönüyor canı isterse
Sırf yana dönsün diye neler denedim ama kafasıyla yönelmek ona yetiyor :))
Oyle valla tembel cikti bizimkiler:)
Anlamadigim cok da hareketlo ama donme gibi bir cabasi yok. Cok cok isterse yan yatiyor :)) o da tepesinden ses gelir de onu gormek isterse. Daha fazlasina zahmet etmiyor beyimiz:)

Ben seni buldum @Esra Soyadın K ile başlıyor di mi. Emzirme Sanatı'nda parlıyosun resmen. :KK70:

Edit: Heycandan yanlışlıkla asli2434 asli2434 'ü alıntıladım. Ahaha. O tontişin parmaklarını yeriiim bu arada maaşallah. Bundan sonra uzuuun bi' süre çorap takıcısın Aslım.

Valla hepinizi çok merak ediyorum :) dün cordeliac cordeliac ı bulmak için facedeki gruba üye oldum belki bulurum yazışmasını diye :)) hahahh

Beni dünkü posttan bulurdun çok kolay aslında. Neden bulamadın hııı?!

Ya bu arada o ocak 2017 grubundaki üyelere sabır diliyorum yeminle. Sırf meraktan bakayım dedim. Yarım saatte dört ayrı "Hangi d vitaminini kullanıyorsunuz. sağlık ocağınınki parabenliymiş " postu düştü taymlaynıma çıktım gruptan. Bozuk Bulgar radyosu gibi yeminle. Kimse hiçbir şeyi okumuyor sadece yazıyor.

Ben seni buldum @Esra Soyadın K ile başlıyor di mi. Emzirme Sanatı'nda parlıyosun resmen. :KK70:

Edit: Heycandan yanlışlıkla asli2434 asli2434 'ü alıntıladım. Ahaha. O tontişin parmaklarını yeriiim bu arada maaşallah. Bundan sonra uzuuun bi' süre çorap takıcısın Aslım.
aynen öyle çoraplarla peşinde dolanıcam.veeeee küçük kızımdan alışığım evin heryerinden çorap çıkacak

Selam herkese
Bir süredir sütümü azalmış hissediyordum zaten hiç çok çok olmadı. Sagıp bakmaya da cesaret edemiyordum.Az onve yaptım sonuç bunca stresten sonra korktuğum başıma geldi. Sütüm yetiyor mu diye bebeğim 3 haftalikken 24 saat sagıp bakmıştım. 590 cc çıkmıştı. O zaman için yeterli demişti doktor. Belki de yetmiyordu bilmiyorum. Şimdi 3.5 saat sonra sagdim 70 cc çıktı. Çok canım sıkkın. Oğlum 15 haftalık. Bu yetiyor olamaz. Sadece aç kalması değil mesele ihtiyacı olan besinleri alamıyor. Zaten 3 ay kontrolünde kilosu 6250 boyu 60 cm idi.Bana bir dett bir sıkıntı daha. Yok ben beceremedim bu anneliği
canım benım ne alakası var annelığı becerememekle yetmıyo olabılır
evet bende cok uzuldum cokta agladim ama verende vermeyen de Allah
bende cok isterdım bebegım sadece anne sutu ıle beslensın
ama sen ona sevgını sevkatını hıssettırıyosun bakımını en iyi sekılde yapıyosun
okadar çok ugrastımkı sutum artsın dıye yıyıp ıçmeyı geçtım
eve hastane tıpı sagma mak kiraladim
daha neler denedım
ama sagdıgın sutu baz alıp kendını uzme
bebegın doyuyomu ona bak
emzırme destek tımı nı takip et

Merhaba ben yeni üye oldum kadınlar kulübüne sırf bu sorum için sizi en başından beri izliyorum hiç bir sayfayı atlamadan okudum ailemden çok uzakta olduğum ve ilk çocuğum olduğu için hiç bir bilgim yoktu hepsini sizden öğrendim. Hepinize teşekkür ederim bunun için. Sorum şu bebeğim 40+2 de 2970 gr doğdu bugün tam 4 aylık oldu ve kilosu 5700 gr boyu 63 kilosunun çok az olduğunu düşünüb üzülüyorum bir de hangi doktora gitsem mama öneriyor ben de sadece anne sütüyle besliyorum acaba bebeğimi açmı bırakıyorum vicdan azabıbı çekiyorum

Back
X