canım ya..sana da benim gibi çektirmişler sanırım..ama yavrularımız sağ salim kucağımızda ya önemli olan bu artık eskide olanları kafana takıp üzme kendini bence..mama verildiği halde sonra sütle devam edenler de var..sadece o güne bağlama..benimde doguma 3 hafta kala aniden suyum geldi
7 saat sancinin ustune 2 epidural 1 genel anesteziyle sezeryan oldum
aslinda sutum geldi benimde cunku normal dogum zamaninda sezeryan olmus oldum ama dogum isim cetrefilli oldu isler karisti :/
benim doğumumda çok zor oldu..bbeeğimde uslu bir bebek değil..hamileliğim çok rahattı ama sonrası böyle oldu vardır her şeyde bir hayır..ama gözüm çok korktu bir daha bebek düşünmem sanırım..
bende kontrole gittiğimde doktor bebğin suyu bitmiş dedi..gece yatış verdi..gece 2 de hastaneye yattım hiç sancım felan yokken bastılar suni sancıyı..hastaneyi yıkıyorum ben tabi..şansski! doktorum yarım saat içinde 3 doğum yaptırmak zorunda kaldı onun şanssızlığını da çok yaşadım..o gün üç doğum vardı hepsi aynı zamana denk geldi..bende önce doğuma girdiği için benim epidurali biraz geçiktirdiler..yani doğuma girmeye yakın taktılar..o da bende yan etki yaptı ayağımda sinir sıkışması mı artık ne oldu bilmiyorum..ayağım çok kötü oldu..doğum sancısı neki..o ayağımın ağrısını ömür boyu unutmam..9 buçuk santimlik açıklıkla aldılar beni doğumhaneye..bir kere ıkınsam adam akıllı bebek çıkıcak..kafası görünüyor..ebeler yalvarıyor..sadece bir kere diye..ama o ağrıyla ne mümkün olmadı yapamadım..doktorum diğer doğumdan çıkıp apar topar hemen yanıma geldi baktığı anda bebek içeri kaçmış hemen seeryana alıyoruz dedi..sonrası yok zaten bende..ertesi gün 4 buçukta bebeğimi kucağıma aldım..eşim annem herkes perişan köşede bucakta ağladılar ben doğum yapana kadar..günahlarımıza kefaret olsun inşallah çektiklerimiz kendimi bu şekilde teselli ediyorum..