Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebiş de 3-4 kez yapıyor. Normal canım. İshal olmadığı sürece daha fazlada yapabilirkızlar bebeğiniz günde kaç kere kaka yapıyor benimki doğdu doğalı günde 3-4 kez yapıyor..bu pek normalmiş gibi gelmiyor bana sizinkiler nasıl?
Banyo yaptırıp kurulayıp pişik kremi sürdüm sabah bakarım bi hafifleme yoksa sağlık ocağına bi gösteririm diye düşünüyorum. Olmazsa doktor kontrolümüzü öne alır ona gösteririz.canım bızde de aynı durum
dr nemlendirici sut demıstı etkı etmedı
sudokrem pudra denedım
en ıyısı kuru tutup pudralamak gunde bıkaç defa
ama hala bıtmedı
Benim kızım da öyle, üçğncü ayda 650 gr almış. Boyu kilosu normal sınırlar içinde ama ben de zayıf mı diye endişe etmiştim doktor kilo alımı gaye iyi dedi. Tahin-pekmez, avokado, bol koyu yeşil sebze-yeşillik ve iyi pişmiş kırmızı et tüketebilirsin sütün yağlı olması için. Bir de hamilelikte içtiğimiz multivitamine ve balık yapına devam etmek gerekiyormuşIyi akşamlar kızlar ,biz de 19 ocak doğumluyuz kızım(Pelin) bir haftadır sırtüstünden yüzüstüne dönüyor, yine bi kaç gündür sırt üstü yatarken elimden destek alarak oturma pozisyonuna geçiyor çok tatlı heyecanlı günler yaşıyoruz bu aralar :) ama kilo alımımız bayagi düştü 3. Ayda 550-600 civarı aldı bu ay da en fazla öyle olacak sanırım gündüz iki saatte emiyo ama gece uyanmıyo ben de bazen uyanabiliyorum, sütten bebeğe kilo aldırcak besinler var mıdır nelerdir ?
Benimki doğduğunda neredeyse her bezi kakaşı oluyordu şimdi azaldı günde 3 defa yapıyor. Sabaha karşı, sabah ilk uykusundan sonra ve öğleden sonra. Saatli bizim kakalarkızlar bebeğiniz günde kaç kere kaka yapıyor benimki doğdu doğalı günde 3-4 kez yapıyor..bu pek normalmiş gibi gelmiyor bana sizinkiler nasıl?
Banyo yaptırıp kurulayıp pişik kremi sürdüm sabah bakarım bi hafifleme yoksa sağlık ocağına bi gösteririm diye düşünüyorum. Olmazsa doktor kontrolümüzü öne alır ona gösteririz.
Evet gıdımız var birazcık tam onun altı zaten. Ben banyoda orayı iyice yıkamaya çalışıyorum ama bizim minnoş kurulanırken genelde ağlıyor acele ediyorum orada kurulaması baya zor bir nokta belki nemli kalabilir diye düşündüm veya terledim içinde olabilir gibime geldi.Boynu tombiş ve katlıysa banyo yaptırırken köpüklü kalıyor olabilşr kıvrımların içi, iyi durulayıp çıkınca da iyi kurulamak gerekiyor
Benimki de 3-4 kez bazen 5. Dr 10 günde bir de normal günde 4-5 de normal dedikızlar bebeğiniz günde kaç kere kaka yapıyor benimki doğdu doğalı günde 3-4 kez yapıyor..bu pek normalmiş gibi gelmiyor bana sizinkiler nasıl?
Bizim de gelişimimiz normal şükür ama bundan sonrası için korktum karnı doyuyo eminim ama kilo almıyo. Söylediklerinden sadece yeşillik yiyorum diğerleriyle aram yok ama deniycem inşallah, Sağol canımBenim kızım da öyle, üçğncü ayda 650 gr almış. Boyu kilosu normal sınırlar içinde ama ben de zayıf mı diye endişe etmiştim doktor kilo alımı gaye iyi dedi. Tahin-pekmez, avokado, bol koyu yeşil sebze-yeşillik ve iyi pişmiş kırmızı et tüketebilirsin sütün yağlı olması için. Bir de hamilelikte içtiğimiz multivitamine ve balık yapına devam etmek gerekiyormuş
Canim tabiri caizse kusura bakma 3 aydir malak gibi yatiyorlardiIyi akşamlar kızlar ,biz de 19 ocak doğumluyuz kızım(Pelin) bir haftadır sırtüstünden yüzüstüne dönüyor, yine bi kaç gündür sırt üstü yatarken elimden destek alarak oturma pozisyonuna geçiyor çok tatlı heyecanlı günler yaşıyoruz bu aralar :) ama kilo alımımız bayagi düştü 3. Ayda 550-600 civarı aldı bu ay da en fazla öyle olacak sanırım gündüz iki saatte emiyo ama gece uyanmıyo ben de bazen uyanabiliyorum, sütten bebeğe kilo aldırcak besinler var mıdır nelerdir ?
Sutumu yaglandirmam icin cig badem, ceviz ve kuru uzum yiyorum cok faydasi oldu.Iyi akşamlar kızlar ,biz de 19 ocak doğumluyuz kızım(Pelin) bir haftadır sırtüstünden yüzüstüne dönüyor, yine bi kaç gündür sırt üstü yatarken elimden destek alarak oturma pozisyonuna geçiyor çok tatlı heyecanlı günler yaşıyoruz bu aralar :) ama kilo alımımız bayagi düştü 3. Ayda 550-600 civarı aldı bu ay da en fazla öyle olacak sanırım gündüz iki saatte emiyo ama gece uyanmıyo ben de bazen uyanabiliyorum, sütten bebeğe kilo aldırcak besinler var mıdır nelerdir ?
Yakasina yakalik takarsan gidisinin ciplak tenine degmesine engel olursun diye dusunuyorum yakasi aciksa ister istemez deger ve o bolgeyi tahris eder.Banyo yaptırıp kurulayıp pişik kremi sürdüm sabah bakarım bi hafifleme yoksa sağlık ocağına bi gösteririm diye düşünüyorum. Olmazsa doktor kontrolümüzü öne alır ona gösteririz.
gunde 6 kerede 6 gunde 1 yapması da normal dr lar içinkızlar bebeğiniz günde kaç kere kaka yapıyor benimki doğdu doğalı günde 3-4 kez yapıyor..bu pek normalmiş gibi gelmiyor bana sizinkiler nasıl?
pişik kremlerı bende işe yaramadı inş sızde işe yararBanyo yaptırıp kurulayıp pişik kremi sürdüm sabah bakarım bi hafifleme yoksa sağlık ocağına bi gösteririm diye düşünüyorum. Olmazsa doktor kontrolümüzü öne alır ona gösteririz.
Aglatmasana insanihttp://www.bundlehaber.com/detay/4eb83670-1c3d-4a23-9abf-f491e7781cc3?l=1
Haberi görünce aklıma hemen sen geldinEsra Bizim de savaşçımız sensin
![]()
Benim kız gerçekten ilk iki ay gece gündüz uyudu 3. Ay gündüz uykusu baya azaldı 4. Ayımız bitcek 3-4 kere 10-15 dk uyuyo, kız akşama kadar horon tepiyo resmenCanim tabiri caizse kusura bakma 3 aydir malak gibi yatiyorlardiama simdi kendin anlatiyorsun cok hareketliler normal degilmi kilo aliminin azalmasi. Birde etrafi gozlemliyorlar emerkende dikkatleri dagiliyor bence kilo alimi gayet iyi sen bu gunlerin tadini cikartmaya odaklan
![]()
O kadar iyi mi coresatin gercekten?masmaviyim canım coresatin sürmeyi denedin mi ben bişey olunca hemen onu sürüyorum her şeyi geçiriyo mucize krem diyorum ben ona