2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar bebeğiniz günde kaç kere kaka yapıyor benimki doğdu doğalı günde 3-4 kez yapıyor..bu pek normalmiş gibi gelmiyor bana sizinkiler nasıl?

canım bızde de aynı durum
dr nemlendirici sut demıstı etkı etmedı
sudokrem pudra denedım
en ıyısı kuru tutup pudralamak gunde bıkaç defa
ama hala bıtmedı
Banyo yaptırıp kurulayıp pişik kremi sürdüm sabah bakarım bi hafifleme yoksa sağlık ocağına bi gösteririm diye düşünüyorum. Olmazsa doktor kontrolümüzü öne alır ona gösteririz.

Iyi akşamlar kızlar ,biz de 19 ocak doğumluyuz kızım(Pelin) bir haftadır sırtüstünden yüzüstüne dönüyor, yine bi kaç gündür sırt üstü yatarken elimden destek alarak oturma pozisyonuna geçiyor çok tatlı heyecanlı günler yaşıyoruz bu aralar :) ama kilo alımımız bayagi düştü 3. Ayda 550-600 civarı aldı bu ay da en fazla öyle olacak sanırım gündüz iki saatte emiyo ama gece uyanmıyo ben de bazen uyanabiliyorum, sütten bebeğe kilo aldırcak besinler var mıdır nelerdir ?
Benim kızım da öyle, üçğncü ayda 650 gr almış. Boyu kilosu normal sınırlar içinde ama ben de zayıf mı diye endişe etmiştim doktor kilo alımı gaye iyi dedi. Tahin-pekmez, avokado, bol koyu yeşil sebze-yeşillik ve iyi pişmiş kırmızı et tüketebilirsin sütün yağlı olması için. Bir de hamilelikte içtiğimiz multivitamine ve balık yapına devam etmek gerekiyormuş

kızlar bebeğiniz günde kaç kere kaka yapıyor benimki doğdu doğalı günde 3-4 kez yapıyor..bu pek normalmiş gibi gelmiyor bana sizinkiler nasıl?
Benimki doğduğunda neredeyse her bezi kakaşı oluyordu şimdi azaldı günde 3 defa yapıyor. Sabaha karşı, sabah ilk uykusundan sonra ve öğleden sonra. Saatli bizim kakalar

Banyo yaptırıp kurulayıp pişik kremi sürdüm sabah bakarım bi hafifleme yoksa sağlık ocağına bi gösteririm diye düşünüyorum. Olmazsa doktor kontrolümüzü öne alır ona gösteririz.

Boynu tombiş ve katlıysa banyo yaptırırken köpüklü kalıyor olabilşr kıvrımların içi, iyi durulayıp çıkınca da iyi kurulamak gerekiyor

Boynu tombiş ve katlıysa banyo yaptırırken köpüklü kalıyor olabilşr kıvrımların içi, iyi durulayıp çıkınca da iyi kurulamak gerekiyor
Evet gıdımız var birazcık tam onun altı zaten. Ben banyoda orayı iyice yıkamaya çalışıyorum ama bizim minnoş kurulanırken genelde ağlıyor acele ediyorum orada kurulaması baya zor bir nokta belki nemli kalabilir diye düşündüm veya terledim içinde olabilir gibime geldi.

Benim kızım da öyle, üçğncü ayda 650 gr almış. Boyu kilosu normal sınırlar içinde ama ben de zayıf mı diye endişe etmiştim doktor kilo alımı gaye iyi dedi. Tahin-pekmez, avokado, bol koyu yeşil sebze-yeşillik ve iyi pişmiş kırmızı et tüketebilirsin sütün yağlı olması için. Bir de hamilelikte içtiğimiz multivitamine ve balık yapına devam etmek gerekiyormuş
Bizim de gelişimimiz normal şükür ama bundan sonrası için korktum karnı doyuyo eminim ama kilo almıyo. Söylediklerinden sadece yeşillik yiyorum diğerleriyle aram yok ama deniycem inşallah, Sağol canım

Iyi akşamlar kızlar ,biz de 19 ocak doğumluyuz kızım(Pelin) bir haftadır sırtüstünden yüzüstüne dönüyor, yine bi kaç gündür sırt üstü yatarken elimden destek alarak oturma pozisyonuna geçiyor çok tatlı heyecanlı günler yaşıyoruz bu aralar :) ama kilo alımımız bayagi düştü 3. Ayda 550-600 civarı aldı bu ay da en fazla öyle olacak sanırım gündüz iki saatte emiyo ama gece uyanmıyo ben de bazen uyanabiliyorum, sütten bebeğe kilo aldırcak besinler var mıdır nelerdir ?
Canim tabiri caizse kusura bakma 3 aydir malak gibi yatiyorlardi :halay:ama simdi kendin anlatiyorsun cok hareketliler normal degilmi kilo aliminin azalmasi. Birde etrafi gozlemliyorlar emerkende dikkatleri dagiliyor bence kilo alimi gayet iyi sen bu gunlerin tadini cikartmaya odaklan :KK49:

Sutumu yaglandirmam icin cig badem, ceviz ve kuru uzum yiyorum cok faydasi oldu.

Yakasina yakalik takarsan gidisinin ciplak tenine degmesine engel olursun diye dusunuyorum yakasi aciksa ister istemez deger ve o bolgeyi tahris eder.

pişik kremlerı bende işe yaramadı inş sızde işe yarar
bende ıst donunce goturucem

Canim tabiri caizse kusura bakma 3 aydir malak gibi yatiyorlardi :halay:ama simdi kendin anlatiyorsun cok hareketliler normal degilmi kilo aliminin azalmasi. Birde etrafi gozlemliyorlar emerkende dikkatleri dagiliyor bence kilo alimi gayet iyi sen bu gunlerin tadini cikartmaya odaklan :KK49:
Benim kız gerçekten ilk iki ay gece gündüz uyudu 3. Ay gündüz uykusu baya azaldı 4. Ayımız bitcek 3-4 kere 10-15 dk uyuyo, kız akşama kadar horon tepiyo resmen

masmaviyim masmaviyim canım coresatin sürmeyi denedin mi ben bişey olunca hemen onu sürüyorum her şeyi geçiriyo mucize krem diyorum ben ona
O kadar iyi mi coresatin gercekten?
Gecen hafta gittigik dermatolog onu önerdi bana hem kendin icin hem bebegine kullanabilirsin diye ama almadim ben.
Bu derece iyiyse alayim . pembe kapakli olani dedi bana. Cok cesidi varmis herhalde

Back
X