Ben hala karnimda. Yapiyorum ama cok canim yaniyor8. Aya kadar mı yoksa 8 ay bitene kadar mı? Ben artık göbekten korkuyorum da
Bana tup bebek kiymetli bebektir sezeryan olsa daha risksiz bebek acisindan dedi. Ayrica kan sulandirici kullandigin icin epudrol anestezi veremeyiz omurilikte kanama olursa durdurmak zor dedi genel anestezi yapicaz o yuzden dedi.doktorun sana bu kadar mi aciklama yapti? Tup bebekle sezeryanin bir alakasi yok ama sen kam sulandirici igne kullaniyorsan eger zaten normal dogum yaptirmiyolar kan sulandirici kullananlara
Yana dogru yaslan ışığın olduğu bi yerde bak damarlar var derinin hemen altinda onlara denk getirmemeye calis denk gelirse hem karariyo hem cok aciyo derini iki parmaginin arasina al genişce yağina yap iğneyu 8. Aya kadar yapiliyo cok gerildiginde kolun arkasina dogru yapmistim. Damarlara dikkat edersen sıkıntı olmaz. Ben 58 kiloyla dogum yapicam yağli degilim yaniBen hala karnimda. Yapiyorum ama cok canim yaniyor
Canım benim doktorumda normal doğumda ısrarcı ve bende normal doğuma hazırlanıyorum allahın izniyle başarıcam. Şu tüp bebekte kıymetli bebek lafını hiç sevmedim. Tamam çok zorluklarla bebek sahibi olduk ama normal yoldan bebek sahibi olanların kıymetli diilmi yani. 9 ay karnında taşıyor hergün tekmelerini hissediyor. Doktorun saçmalığı işte. Ama başka sebeb varsa tamam sezeryan diyebilir. Tüp bebekle sezeryanın ne alakası varsaKizlar tup bebek diye sezeryana mi yonlendiriliyorsunuz normal yapcak olan varmi beni sezeryana yonlendirdi doktorum tup bebek kiymetli bebek dedi
valla benim kız oldu ama erkek olsaydı hastaneden çıkmadan sünneti de halletmek gibi bi planım vardı. büyüyünce çok zorlandıklarına ve korktuklarına şahit oldum çünkü..istersen bi konuş doğum öncesiKizlarr simdi farkli bir konuya deginmek ostiyorum erkek annelerii yenidogan sunneti hakkimda me disunuyorsunuz? Ben 40i cikmadan sunnet ettireyim diye dusunuyorum sizin dusunceleriniz neler acaba?
ben de memorialde tüp bebek yaptırdım. orda mı takip oluyorsun hala?Bana tup bebek kiymetli bebektir sezeryan olsa daha risksiz bebek acisindan dedi. Ayrica kan sulandirici kullandigin icin epudrol anestezi veremeyiz omurilikte kanama olursa durdurmak zor dedi genel anestezi yapicaz o yuzden dedi.
Kizlarr simdi farkli bir konuya deginmek ostiyorum erkek annelerii yenidogan sunneti hakkimda me disunuyorsunuz? Ben 40i cikmadan sunnet ettireyim diye dusunuyorum sizin dusunceleriniz neler acaba?
Ben dogum yaptigim hastanede yaptirmayi dusunmuyorum sadece sunnet yapan ozel bir klinik buldum cevremde orda yaptiranda cok var orada yaptirmayi dusunuyorum bende ikinci haftada yaptirmayi istiyorum. En gec 40 i cikmadan bende arastirdim yenidogan sunnetini cok tavsiye ediyolar.Selam Hülya,
Ben de bir erkek bebek annesiyim. Yenidoğan sünnetini çok araştırdım. Doğumu takiben ki 2 hafta içerisinde yapulmasının çok iyi olduğu şu an için genel görüş. Benim şu anki fikrim. Doğar doğmaz hali hazırda ikimizde hastanedeyken yaptırmak. Ama kendi doktorumun henüz görüşünü almadım. İki hafta sonra yada bir ay sonra yaptır derse, onun dediği gibi şekilleneceğim. Ama kesinlikle 40 günden sonrasına bırakmayı planlamıyorum.
Allah allah ben epidural olucam bana boyle birseyden bahsetmedi doktorum.. ilginc geldi acikcasi..Bana tup bebek kiymetli bebektir sezeryan olsa daha risksiz bebek acisindan dedi. Ayrica kan sulandirici kullandigin icin epudrol anestezi veremeyiz omurilikte kanama olursa durdurmak zor dedi genel anestezi yapicaz o yuzden dedi.
Bende hala göbekten yapıyorum iğnemi..dr bebekle göbek arasında mesafe olduğunu söyledi...Kan sulandırıcı iğne olan arkadaşlar bacaktan iğne yapıyor musunuz?
Benim dr um da demişti cnm onu ilk bebeğimde. Tüp bebekleri dr lar kıymetli bebek diye tabir ediyor. Sezaryen endikasyonun var istediğimiz zaman sezaryen yaparım zaten ama bekleyelim normal doğumu demişti. Fakat 39+5 de sezaryen olmuştum 40. Haftayı bitirmemi beklemedi riske atamam diyerek doğumu yaptırmıştı.Bana tup bebek kiymetli bebektir sezeryan olsa daha risksiz bebek acisindan dedi. Ayrica kan sulandirici kullandigin icin epudrol anestezi veremeyiz omurilikte kanama olursa durdurmak zor dedi genel anestezi yapicaz o yuzden dedi.
Spinal diye birşey varmış sadece belden iğne vuruyorlar mış ...riski neredeyse sıfırmış ...bana oda çok mantıklı geldi.Allah allah ben epidural olucam bana boyle birseyden bahsetmedi doktorum.. ilginc geldi acikcasi..
ben memorialde yapmayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa inşallah. şuana kadar memnun kaldım, bakalım doğumum da sorunsuz geçer inşallah. tabi ben istanbulda yaşıyorum; muhtemelen diğer şehirlerde de çok fark etmezSelam kızlar bugün kontrolümüz vardı. Herşey çok iyi ama dr umuz TOBB da çalışıyordu oradan ayrılmış. Yılbaşından sonra SGK ile anlaşacak dedi. Memorial ve 6 hastane ile daha anlaşma yapmış. Ama memorial da yaptırmayı düşünüyorum doğumunu dedi. Orada Doğum yapacak var mı? Hiç bir bilgim Yok o hastane ile ilgili
Evet canm spinal dedigi sey epidural ayni sey. Bende ondan istiyorumSpinal diye birşey varmış sadece belden iğne vuruyorlar mış ...riski neredeyse sıfırmış ...bana oda çok mantıklı geldi.
Basla hamgi hastanelerle varmis anlasmasi canim? Memorial koklu bir hastane sonucta kotu oldugunu sanmiyorum ama bayindir koru fln anlasmasi varsa buralarda cok iyi hastanelerSelam kızlar bugün kontrolümüz vardı. Herşey çok iyi ama dr umuz TOBB da çalışıyordu oradan ayrılmış. Yılbaşından sonra SGK ile anlaşacak dedi. Memorial ve 6 hastane ile daha anlaşma yapmış. Ama memorial da yaptırmayı düşünüyorum doğumunu dedi. Orada Doğum yapacak var mı? Hiç bir bilgim Yok o hastane ile ilgili
Evet artık bacak ya da kola yap dedi ama en rahat göbekten yapabiliyorumBende hala göbekten yapıyorum iğnemi..dr bebekle göbek arasında mesafe olduğunu söyledi...
Ama dr sana bacağa mı geç dedi ki
Kaçıncı haftan canımKızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğim son on gündür hiç kilo almamış. Gelişme geriliği varmış. Doktor artık haftada bir görcem seni dedi. Korkuyorum çok. Hala 1700 gramdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?