- 24 Mayıs 2013
- 155
- 37
- 68
Tebrİk ederim....anlatsana bize biraz vakit bulduğunda doğum hikayeniMerhaba hanimlar ben sali gunu 35+4 de aldim bebisimi kucagima erken geldi benim cimcimem :)
Tebriklerrrrrrrr hayırlı uğurlu olsun canımm :)))Merhaba hanimlar ben sali gunu 35+4 de aldim bebisimi kucagima erken geldi benim cimcimem :)
neden öyle olmuş canım? çalışıyor musun? ağır mı işin, beslenmen nasılKızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğim son on gündür hiç kilo almamış. Gelişme geriliği varmış. Doktor artık haftada bir görcem seni dedi. Korkuyorum çok. Hala 1700 gramdayız
gözün aydın. gurubumuzun ilk bebişi. Allah bizlere de nasip etsin, benim cimcime çok acele etmez umarım..tabi en başta hayırlı vakitte doğsun yavrularımız inşallahMerhaba hanimlar ben sali gunu 35+4 de aldim bebisimi kucagima erken geldi benim cimcimem :)
Aaa tebrik ederim sağlıklı olsun da bebişler erken gelirse de yapacak bişey yok bak erkenden kavuştunuz hadi maşallah yaşı uzun ömrü bereketli olsun taze annemiz :)Merhaba hanimlar ben sali gunu 35+4 de aldim bebisimi kucagima erken geldi benim cimcimem :)
Yok canım çalışmıyorum. Ev işi yapıyorum sadece. Yogaya gidiyorum arada. Başka yaptığım birşey yok. Bir sebep yok diyor doktor. Minyon bir bebek olcakmış.neden öyle olmuş canım? çalışıyor musun? ağır mı işin, beslenmen nasıl
33 canımKaçıncı haftan canım
Bayındır, güven, hrs, live, tobb, Acıbadem ve memorial ile anlaşmış. Ama bana seni mutlu edecek yer memorial bence dedi. Bana bırak hastane seçimini dedi. İlk nst yi yaptılar bugün, çok heyecanlıydı :) çok şükür bir kasılma çıkmadı şimdilik :)Basla hamgi hastanelerle varmis anlasmasi canim? Memorial koklu bir hastane sonucta kotu oldugunu sanmiyorum ama bayindir koru fln anlasmasi varsa buralarda cok iyi hastaneler
Aaa canım benim gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun.Merhaba hanimlar ben sali gunu 35+4 de aldim bebisimi kucagima erken geldi benim cimcimem :)
canim bozma moralini alir insallah ilerleyen haftalarda.. Kendinide bebiside uzme33 canım
Tobb da varmis hastaneler arasinda sen zaten oraya gitmiyor muydun canim? Ya da doktorun onerisini dinle bence canim en iyisini bilir o sonucta bu hastanelerin hepsi ankaranin en ihi hastaneleri yani.Bayındır, güven, hrs, live, tobb, Acıbadem ve memorial ile anlaşmış. Ama bana seni mutlu edecek yer memorial bence dedi. Bana bırak hastane seçimini dedi. İlk nst yi yaptılar bugün, çok heyecanlıydı :) çok şükür bir kasılma çıkmadı şimdilik :)
Hayirli ugurlu olsun insallahh ayy ilk dogum yapanimiz sen oldunn heyecan basiyor beni de :)) kilosu fln nasil bebisin kuveze gerek kalmamistir insallahMerhaba hanimlar ben sali gunu 35+4 de aldim bebisimi kucagima erken geldi benim cimcimem :)
İnşallah canım. İyi beslenip beklemekten başka çözüm yok.Hastaneleri gez bence edacim ameliyathanelerine odala
canim bozma moralini alir insallah ilerleyen haftalarda.. Kendinide bebiside uzme
TOBB SGK ile anlaşacakmış yılbaşından itibaren, şu anki kalitesi olmayacak dediTobb da varmis hastaneler arasinda sen zaten oraya gitmiyor muydun canim? Ya da doktorun onerisini dinle bence canim en iyisini bilir o sonucta bu hastanelerin hepsi ankaranin en ihi hastaneleri yani.
Ayyy çok heves ettim :) bizim ocak sonu şubat başı olacak Doğum :) sağlıkla gelsin kuzuların hepsi inşallah :)Pazartesi kontrolum vardi zaten 28.haftadan beri erken dogum riskim vardi bi kac haftadir da suyu azalmayq baslamisti son gittigimde doktor artik iyice azalmis su kesesinin agzi acik durumda almamiz lasim dedi yarin gel alalim dedi bi anda geldi yani :)) 2105 gr 45 cm dogdu kuveze gerek kalmadi sagligida yerinde allaha sukur :) dunden beri evimizdeyiz :)
Ne alaka canim cogu hastanenim var sgk ile anlasmasi.. boyle bir ayrim yapmasi cok tuhaf doktorun. Bu saydigin hastaneler cok iyi hastaneler ve sgk ile anlasmasi olmasina ragmen yinede pahali hastaneler bence. cogu insan tercih edemez buralariTOBB SGK ile anlaşacakmış yılbaşından itibaren, şu anki kalitesi olmayacak dedi
ayy massallalh darisi basimiza insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallahPazartesi kontrolum vardi zaten 28.haftadan beri erken dogum riskim vardi bi kac haftadir da suyu azalmayq baslamisti son gittigimde doktor artik iyice azalmis su kesesinin agzi acik durumda almamiz lasim dedi yarin gel alalim dedi bi anda geldi yani :)) 2105 gr 45 cm dogdu kuveze gerek kalmadi sagligida yerinde allaha sukur :) dunden beri evimizdeyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?