Tabi canm en son kontrolde donmustu ama doktorum daha gelmez endiselenme dedicanım yaa ben de seni merak ettim. bebeğin aşağı indiğini söyledin mi doktoruna? sonuçta sezeryan yapacak ya doğum kanalına inmesin
Hayirluu olsun canim oncelikle tarigin belli olmasi ne guzel :)) neden erken dogum riskin var acaba?Kızlar merhaba bugün doktorum sezeryan için gün verdi 19 ocak sezeryan tarihim :) çok karışık duygular içindeyim 37. Haftada alınacak bebeğim sağlığı iyi görünüyor ama erken doğum riskim olduğu için erken alınacak sizlerin tarihler belli mi
24. Haftadan beri böyleyiz rahim boyum kısalmıştı Bebek aşağı çok baskı yapmıştı erken doğum riskinden dolayı hastanede yatmıştım ilaçlarla durdurduk çok şükür o yüzden evde yatarak geçirdim hamileliği şimdi tarih verdi bakalım hayırlısıHayirluu olsun canim oncelikle tarigin belli olmasi ne guzel :)) neden erken dogum riskin var acaba?
Aaa evet hatirladim canim simdii hayirlii dogumlar nasip etsin allahimm insallahh24. Haftadan beri böyleyiz rahim boyum kısalmıştı Bebek aşağı çok baskı yapmıştı erken doğum riskinden dolayı hastanede yatmıştım ilaçlarla durdurduk çok şükür o yüzden evde yatarak geçirdim hamileliği şimdi tarih verdi bakalım hayırlısı
37 bitince mi yoksa 37 ye girince mi sezeryan olacaksın canım? Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahKızlar merhaba bugün doktorum sezeryan için gün verdi 19 ocak sezeryan tarihim :) çok karışık duygular içindeyim 37. Haftada alınacak bebeğim sağlığı iyi görünüyor ama erken doğum riskim olduğu için erken alınacak sizlerin tarihler belli mi
Hadi hayırlısı benimde 7 ocak...son 4 gün....ama çok enteresan sıfır heyecan var bende ..korkmuyorumda...gerçek değil gibi...Kızlar merhaba bugün doktorum sezeryan için gün verdi 19 ocak sezeryan tarihim :) çok karışık duygular içindeyim 37. Haftada alınacak bebeğim sağlığı iyi görünüyor ama erken doğum riskim olduğu için erken alınacak sizlerin tarihler belli mi
36+5 oluyo 37 ye girince heralde valla bu günlere geldik ya ona da şükür yoksa 24. Haftada az kalsın geliyodu şimdi tarihi öğrenince elim ayağıma dolaştı sanki hiç bir hazırlığım yok gibi geliyo ama eksiğimde yok ne bileyim ben çok heyecan yaptım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin37 bitince mi yoksa 37 ye girince mi sezeryan olacaksın canım? Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
bir inatçı da bende var benimki de dönmeyecek gibi bizim tarih te 30 ocak hala isimsizcanım yastığını yükselttin mi? benim de reflülerim oluyor. ikimizin de bebekleri inatçı çıktı, dönmediler ya onun da etkisi oluyor. bazen gelip mideme dayanıyor bazen de karaciğerime..cefalarına da çok şükür, yeter ki iyi olsunlar
Amin inşallah36+5 oluyo 37 ye girince heralde valla bu günlere geldik ya ona da şükür yoksa 24. Haftada az kalsın geliyodu şimdi tarihi öğrenince elim ayağıma dolaştı sanki hiç bir hazırlığım yok gibi geliyo ama eksiğimde yok ne bileyim ben çok heyecan yaptım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Allah kolaylık versin canım.Cevap versen bi türlü vermesen bi türlü..Biraz uzak kalmaya çalış.Ne kadar becerebilirsen artık.Herkes doğum heyecanında ben stresindeyim
Bir kv var başımda daha bebeklerim 33 haftadalar 7.ayımdan beri doğur diyor kuvozde yaşarlar birsey olmaz diyor sinirlerim tepemde. Zaten tedaviyle oldu karnimda nekadar dursalar o kadar iyi diyorum doktorum da erkenden almak icin bir sebep yok diyor kalabildikleri kadar kalsınlar diyor ama kadına anlatamıyorum. Bugün geldi yine aynı birisi 32 de doğurmuş birsey olmamış sende dr.a söyle alsın diyor offffffff
Ne düşüncesiz oluyo bu kv milleti ya bilmişliğe gelince hepsi önden gider ama böyle saçma sapan şeylerle huzursuz ederler insanı sen takma kafana sağlıcakla doğar inşallah vaktinde zamanındaHerkes doğum heyecanında ben stresindeyim
Bir kv var başımda daha bebeklerim 33 haftadalar 7.ayımdan beri doğur diyor kuvozde yaşarlar birsey olmaz diyor sinirlerim tepemde. Zaten tedaviyle oldu karnimda nekadar dursalar o kadar iyi diyorum doktorum da erkenden almak icin bir sebep yok diyor kalabildikleri kadar kalsınlar diyor ama kadına anlatamıyorum. Bugün geldi yine aynı birisi 32 de doğurmuş birsey olmamış sende dr.a söyle alsın diyor offffffff
Moral bozmak istemiyorum ama bir de doğunca görün siz onları. Sanki onlar doğurdu, oğlu doğurdu. Sadece emzirsen aman aç kalmasın derler, mama versen aaaa sütün yetmiyor mu derler! İlk banyo vakti gelince herkesten önce hazırlanırlar, bir de bebeği tuzlamaya kalkarlar! Neymiş ter kokmazmış :) bir de Benim ki yatağının altına birşey koyacaktı da neydi hatırlamıyorum, izin vermemiştim çünkü, tuzlamadık da tabi çocuğumu. Tırnağını kessen bebeğin tırnağı kesilmez derler... Ayyy derler de derler... en iyisi dedirtmemek :))) bu sefer benim ki yapmaz bunları diye düşünüyorum. Çünkü çocuk bakımında ondan iyi olduğumu öğrendi.Herkes doğum heyecanında ben stresindeyim
Ayy nenilginc insanlar var ya karnimizda ne kadar durursa o kadar iyi yani dogduklarinda bu kadar guzel kilo alamicaklar simdi ne guzel kilo alma donemleri.. anlamiyorum bu dusuncedeki insanlarida doktorlarida yani duran cocugu neden erken almak isterlerki son ana kadar dursun iste :))Herkes doğum heyecanında ben stresindeyim
Uzak kalamıyorum işte altlı üstlü oturuyoruz :/Allah kolaylık versin canım.Cevap versen bi türlü vermesen bi türlü..Biraz uzak kalmaya çalış.Ne kadar becerebilirsen artık.
Insallah canım, Allahtan annem dogum icin yanıma geldi o biraz moral oluyorNe düşüncesiz oluyo bu kv milleti ya bilmişliğe gelince hepsi önden gider ama böyle saçma sapan şeylerle huzursuz ederler insanı sen takma kafana sağlıcakla doğar inşallah vaktinde zamanında
Valla simsiye kadar böyle değildi dogum yaklaştıkça kadina birseyler oluyor anlamadım. Bizimkiler ikiz ya erkek olanı bana benzetiyorlar ultrason fotolarinda, insanlar öyle soyleyince kv ben kızı sevicem diyor. Banyo hazırlığına şimdiden başladı zaten. Bir de ben bebeklere zıbın fln aldım görümce diyor ki annem bunlari giydirmez bebeklerimize diyor. Ben giydirecem zaten dedim o değil :) sanki ben taşıyıcı anneyim doğuracam ve anneligim bitecek sadece süt vermekle görevliyim onun haricinde bebekelr onların sanki öyle davranıyorlar.Moral bozmak istemiyorum ama bir de doğunca görün siz onları. Sanki onlar doğurdu, oğlu doğurdu. Sadece emzirsen aman aç kalmasın derler, mama versen aaaa sütün yetmiyor mu derler! İlk banyo vakti gelince herkesten önce hazırlanırlar, bir de bebeği tuzlamaya kalkarlar! Neymiş ter kokmazmış :) bir de Benim ki yatağının altına birşey koyacaktı da neydi hatırlamıyorum, izin vermemiştim çünkü, tuzlamadık da tabi çocuğumu. Tırnağını kessen bebeğin tırnağı kesilmez derler... Ayyy derler de derler... en iyisi dedirtmemek :))) bu sefer benim ki yapmaz bunları diye düşünüyorum. Çünkü çocuk bakımında ondan iyi olduğumu öğrendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?