2017 ocak-şubat anneleri

Benim bugun sabahtan beri adet olcakmis gibi tuhaf bir agrim var kizlar sizce normal mi?
canım körler sağırlar birbirini ağırlar; benim de fikrim yok. bağırsaklarında bi hareketlilik yoksa doktoru bi ara sor mutlaka. senin de normal doğum yapman yasaktı dimi, ihmal etme. olmadı çok rahatsız olursan acilden bi baksınlar

Kızlar bu saat oldu uyuyamadım midem ağzıma geliyor yanma da değil bu başka bişey :) şikayetçi değilim ha yanlış anlamayın merak ettim acaba sizler ne durumdasınız yoksa mışıl mışıl uyuyor musunuz :)

Aynısından oluyor canım gecenin bir vakti kalkıp hırsla sakız cigniyorum rahatlatıyor biraz.Bebiş sıkıştırıyor mideyi.

Benim bugun sabahtan beri adet olcakmis gibi tuhaf bir agrim var kizlar sizce normal mi?
Canım nasıl oldun geçtimi ağrıların. Çok ilginçtirki bu sanal ortamda kimse birbirini tanımıyor. Ama ben seni rüyamda gördüm doğum yapmıştın erken geldi bebek diyordun :) hamilelik hormonları böyle manyak bişi demekki :)

Aynısından oluyor canım gecenin bir vakti kalkıp hırsla sakız cigniyorum rahatlatıyor biraz.Bebiş sıkıştırıyor mideyi.
Evet sakıııız aynen hatta ağzımda sakızla uyukalıyorum bazen de korkuyorum :) uykusuzluğa alıştırıyor bunlar insanı işte yapacak bişey yok :)
Benim kızımın kafası zaten mideme dayandı bsş başayız dönmedik baş aşağı
bu arada biraz da maden suyu iyi geliyor ama günde bi tane içme hakkı olunca o da kalıcı çözüm değil

Ahh o mideden neler cektimm benn aylardir ayni durumdayim ama bir haftadir ben rahatladim artik bunda bebegin donmesinin katkisi oldugunu dusunuyorum karnim asagiya indi gibi geliyor :)

Gecti canim ben bol bol istirahat ediyorum annem geldi her isimi o yapiyot ben hep yatiyorum bende erken dogurcam diye korkmuyor degilim resmen vucudum dokuluyor hic enerjik bir hamile degilim

Gaviscon diye bir surup var doktorlarda onu veriyolar o biraz rahatlatiyor.. Ben gunde uc sise maden suyu iciyordum ama sonra o da rahatlatmamaya basladi beni. surup bir nebze iyi geliyor onu kullaniyom ben yandikca

Gecti canim ben bol bol istirahat ediyorum annem geldi her isimi o yapiyot ben hep yatiyorum bende erken dogurcam diye korkmuyor degilim resmen vucudum dokuluyor hic enerjik bir hamile degilim
Bende o durumdayım yürürken sıkıntı çekiyorum. Bazen ağrılar geliyor. Ama ben korkmuyorum erken doğurcam diye hatta artık doğsun diyorum. Gelişme tamamlandı dedi doktorum. Çok heycanlıyım ve kavuşmak istiyorum artık :)

Yaa ben tedirginim yaa nasil bakabilcem insallah iyi bir anne olurum modundayim bir de emzirmek fln korkutuyor beni becerebilcem mi diye :)) vakit yaklastikca aklima acayip seyler geliyor :)) bir de bende su anda suyumun gelmesi ihtimali fln korkutuyo sezeryan olcam ya doktor oyle bir sey olmaz bu bebek bekler daha dedi ama yinede korkuyom :))

Suyun gelsede sezeryana alabilirler. Sonuçta normal doğum için gidenler son anda bebeğin kalp atışı yavaşlıyor yada başka bir ters durum hemen sezeryana çevirebiliyorlar. Korkma o yüzden.

canım yastığını yükselttin mi? benim de reflülerim oluyor. ikimizin de bebekleri inatçı çıktı, dönmediler ya onun da etkisi oluyor. bazen gelip mideme dayanıyor bazen de karaciğerime..cefalarına da çok şükür, yeter ki iyi olsunlar

Ahh o mideden neler cektimm benn aylardir ayni durumdayim ama bir haftadir ben rahatladim artik bunda bebegin donmesinin katkisi oldugunu dusunuyorum karnim asagiya indi gibi geliyor :)
canım yaa ben de seni merak ettim. bebeğin aşağı indiğini söyledin mi doktoruna? sonuçta sezeryan yapacak ya doğum kanalına inmesin

Yastığı yükseltmeyi bırak oturarak uyuyorum neredeyse canım :) aynen cefasına da sefasına da eyvallah annelik gerçekten güç veriyor dimi
Senin sezeyan için bi tarih verdi mi dr ben yarın gideceğim ne diyecek çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…