Kolestaz sanırım.Ona bakıldı.Forumda çok var eski başlıklarda böyle sebepsiz de olanlar.Çekeceğim var galiba.Kasidikca kizariyor mu kizlar? Benim bir arkadasimda oldu o aylarca kasinti kizardi hamilelige bagli bir adi vardi hastaligin unuttum karaciger enzimleriyle ilgili bir degerinde sknti cikmisgi sonta omdan oluyormustu doktorunuza soyleyin mutlaka
İhmal etmeyin dahiliyeye fln yonlendirir
Anladigım kadaryla doktor dısardan gelince daha pahalıya mal oluyor tatlım..Ben memorial da yapacağım büyük ihtimal konuştum hastane ile. Normal Doğum 2000 sezaryen 2600 + doktor ücreti deri ama onu doktorunuz ile konuşacaksınız dediler. 12 sinde gideceğim netleşir o gün ama merak ettim ben ortalama ne acaba?
Şükür buna baska bir neden olmasın da canım..Canim benimkiler ikiz ya yerleri dar geliyor artık kilo alamıyor bebekler bu sebeple. Bu hafta kontrolde belli olacak kilo alıp almadıklarina göre Doğum tarihi belli olacak
Aslında ben TOBB etü de yapacaktım doğumumu ama dr um oradan ayrıldı ve şu an bağlı olduğu bir hastane Yok. 7-8 tane hastane ile anlaşmış. Memorial güzel dedi TOBB dan da daha ekonomik dedi ama biz sormadık ne kadar diye :)))) TOBB şu an 6300 tl yılbaşında zamlanır ama biliyorum. SGK ile de anlaşacakmış yılbaşından sonra o nedenle ayrılmış dr um zaten. Belli oranda anlaşırsa orada yaparız dedi. Ama devlet hastanesine dönerse sistem bozulur orada dedi.Anladigım kadaryla doktor dısardan gelince daha pahalıya mal oluyor tatlım..
Bildigim kadariyla memorialinde sgk anlasmasi varAslında ben TOBB etü de yapacaktım doğumumu ama dr um oradan ayrıldı ve şu an bağlı olduğu bir hastane Yok. 7-8 tane hastane ile anlaşmış. Memorial güzel dedi TOBB dan da daha ekonomik dedi ama biz sormadık ne kadar diye :)))) TOBB şu an 6300 tl yılbaşında zamlanır ama biliyorum. SGK ile de anlaşacakmış yılbaşından sonra o nedenle ayrılmış dr um zaten. Belli oranda anlaşırsa orada yaparız dedi. Ama devlet hastanesine dönerse sistem bozulur orada dedi.
Sözde var o anlaşmalar cnm ama rakam yüksek olunca farketmiyor maalesefBildigim kadariyla memorialinde sgk anlasmasi var
Hayırlı olsun cnm, sağlıklı, mutlu uyusun yatağında oğluşun. :) bugün bir makale okudum Hülya myom ameliyatında rahmin tüm tabakalarını açıyorlarmış o nedenle normal Doğum kesinlikle olmaz yazıyordu. Sen geldin aklıma. Sezaryen Doğum daha basit oluyormuş ona göre.benim karnim sanki asagiya indi ya annemde bu bebek uc hafta beklemicek galiba diyor bense korkuyorum nedense daha hazir degilim galibabugun bebegin esyalafini yerlestirdik yatagini fln hazirladik..
Evet vanim doktorumda o zaman oyle demisti dogumdan cok daha agir bir ameliyat bu demisti zaten 3 saat fln surmustu genel anesteziyle olmustu.. O yuzden ameliyat fikri beni urkutuyor ama epidural olacagi icin en azindan o narkoz olayoni yasamivag icin mutluyum:)Hayırlı olsun cnm, sağlıklı, mutlu uyusun yatağında oğluşun. :) bugün bir makale okudum Hülya myom ameliyatında rahmin tüm tabakalarını açıyorlarmış o nedenle normal Doğum kesinlikle olmaz yazıyordu. Sen geldin aklıma. Sezaryen Doğum daha basit oluyormuş ona göre.
Kesinlikle ikisi birbirinden çok farklı. İnşallah hepimiz hayırlısıyla mutlu sona gelelim :) çok az kaldıEvet vanim doktorumda o zaman oyle demisti dogumdan cok daha agir bir ameliyat bu demisti zaten 3 saat fln surmustu genel anesteziyle olmustu.. O yuzden ameliyat fikri beni urkutuyor ama epidural olacagi icin en azindan o narkoz olayoni yasamivag icin mutluyum:)
evet ben bu hastane olaylatini anlamiyorum zaten surekli didikleniyotuz sanki tup bebek icin de bir suru paralar verdik yapilan islemler ayni olmadina ragmen aradaki fiyatlarda ucurum var.. Bugunun sartlarinda bence cogu hastanenin sartlari benzer ama fiyatlar arasinda acayip fark var.. bana dogum icin cok para vermek mantikli gelmiyor cunku kompleks birsey degilmis gibi geliyorSözde var o anlaşmalar cnm ama rakam yüksek olunca farketmiyor maalesef
başkent Hastanesi fakülte olduğu için onun SGK anlaşması yüksek. Ben tüp bebek tedavimi hrs de yaptırdım takiplerim tobb da oldu ama 6 senedir ben başka kadın doğumcuya gitmedim. İlk gebeliğim de aynı şekilde önce hrs sonra tobbdu. Ne yalan söyleyim bende isterdim uygun fiyatlı bir hastene ile anlaşması olsun, ama adam en yüksek rakamlı olanları seçmiş.
evet ben bu hastane olaylatini anlamiyorum zaten surekli didikleniyotuz sanki tup bebek icin de bir suru paralar verdik yapilan islemler ayni olmadina ragmen aradaki fiyatlarda ucurum var.. Bugunun sartlarinda bence cogu hastanenin sartlari benzer ama fiyatlar arasinda acayip fark var.. bana dogum icin cok para vermek mantikli gelmiyor cunku kompleks birsey degilmis gibi geliyordaha omceki ameliyatima 10 milyar vermistim o zamanlar tabi cocugum olmazsa diye endise ediyordum..ya ben bir hsg yi koru hastanesinde 1500 liraya cekildim ayni islem su amda takipli oldugum hastanede 250 lira fln aradaki farka bakin kendimi kaziklanmis hissediyorum bazen
hrs de cok guzel bir hastane eltim orda dogum yapmisti.. ben acikcasi baskente biraz da uygun diye gitmistim cok sukurki ilk seferde oldu.. ya bende hic gitmek istemezdim baska birine o kadar memnundumki korudaki doktorumdan ama ne paket yapiliyo ne sgk ile ne de ozel saglik sigortasiyla anlasmasi vardi doktorumun. su her ay yaptirdigimiz kan tahlillerine fln ben 500 lira verdigimi bilirim o hastanede :)) amann oyle ya da boyle sona geldik sukur insallah allah bundan sonra dogal yollarla hamilelik nasip eder de hepimize bir daha o kadar masraf etmeyiz :)))başkent Hastanesi fakülte olduğu için onun SGK anlaşması yüksek. Ben tüp bebek tedavimi hrs de yaptırdım takiplerim tobb da oldu ama 6 senedir ben başka kadın doğumcuya gitmedim. İlk gebeliğim de aynı şekilde önce hrs sonra tobbdu. Ne yalan söyleyim bende isterdim uygun fiyatlı bir hastene ile anlaşması olsun, ama adam en yüksek rakamlı olanları seçmiş.
Amin inşallah cnm. Kesinlikle sondayız artık ve bence en güzel doğumu hakediyoruzhrs de cok guzel bir hastane eltim orda dogum yapmisti.. ben acikcasi baskente biraz da uygun diye gitmistim cok sukurki ilk seferde oldu.. ya bende hic gitmek istemezdim baska birine o kadar memnundumki korudaki doktorumdan ama ne paket yapiliyo ne sgk ile ne de ozel saglik sigortasiyla anlasmasi vardi doktorumun. su her ay yaptirdigimiz kan tahlillerine fln ben 500 lira verdigimi bilirim o hastanede :)) amann oyle ya da boyle sona geldik sukur insallah allah bundan sonra dogal yollarla hamilelik nasip eder de hepimize bir daha o kadar masraf etmeyiz :)))
Evet devlete dönerse kalite de düşer ufak sehirler fiyat açısından daha mantıklı buyuk sehirlerde belli bi kalite icin iyi para vermek gerekiyor Allah kolaylık versin valla...Aslında ben TOBB etü de yapacaktım doğumumu ama dr um oradan ayrıldı ve şu an bağlı olduğu bir hastane Yok. 7-8 tane hastane ile anlaşmış. Memorial güzel dedi TOBB dan da daha ekonomik dedi ama biz sormadık ne kadar diye :)))) TOBB şu an 6300 tl yılbaşında zamlanır ama biliyorum. SGK ile de anlaşacakmış yılbaşından sonra o nedenle ayrılmış dr um zaten. Belli oranda anlaşırsa orada yaparız dedi. Ama devlet hastanesine dönerse sistem bozulur orada dedi.
Hayırlı olsun guzel günlerde saglıkla kullansın insallah :)benim karnim sanki asagiya indi ya annemde bu bebek uc hafta beklemicek galiba diyor bense korkuyorum nedense daha hazir degilim galibabugun bebegin esyalafini yerlestirdik yatagini fln hazirladik..
Yaa ben de medical parkta iyi bir doktor olsun istemistim 600 liraya cektrdim dsarda bir merkezde yapıyormus ve adam dogru duzgun anlatmamisti bile ne var ne yok diye baska bi ozelde 250 lira oldugunu duyunca cok üzulmustum bi de tüp bebek doktoruna cdyi gotürunce bu ne bicim film hic guzel cekmemis demisti ne günlerdi yaa
evet ben bu hastane olaylatini anlamiyorum zaten surekli didikleniyotuz sanki tup bebek icin de bir suru paralar verdik yapilan islemler ayni olmadina ragmen aradaki fiyatlarda ucurum var.. Bugunun sartlarinda bence cogu hastanenin sartlari benzer ama fiyatlar arasinda acayip fark var.. bana dogum icin cok para vermek mantikli gelmiyor cunku kompleks birsey degilmis gibi geliyordaha omceki ameliyatima 10 milyar vermistim o zamanlar tabi cocugum olmazsa diye endise ediyordum..ya ben bir hsg yi koru hastanesinde 1500 liraya cekildim ayni islem su amda takipli oldugum hastanede 250 lira fln aradaki farka bakin kendimi kaziklanmis hissediyorum bazen
Yok hastane dahilHastane hariç rakam mı bu canım
Ferahlatan yanıt geldi :) teşekkür ederim cnm. :)Yok hastane dahil
Ben memorial diyarbakirda olucam 1800 tl :)Sözde var o anlaşmalar cnm ama rakam yüksek olunca farketmiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?