Evet benimkiler de bas aşağı duruyor herkes inmiş diyor karnıma ama ebeye sordum daha 2 hafta kalır inmemiş dedi.Ne guzel canim iste olmuyirsa hic guzel birsey degil :) benimde bir iki haftadr rahatladi midem bebegin durus pozisyonuyla alakali olabilir bir de herkes karnin inmis diyip duruyor
Benim kendimde de fazla kıl tüy oranı yoktur ama babamızda masallah yastık doldurursun,ayyy kel bebekler de çok şirin oluyor bence. ben severim ki onları..ama onla alakalı olduğunu da sanmıyorum benim gırtlağıma kadar yanıyor çünkü kafasıyla midemi itiyor. yani boşver hiç iyi bi şey değil
İk aylar bana da cok iyi geliyirdu gunde 3 tane fln iciyodum sonra kar etmemeye basladi:)) gaviscon iciyorum yarim saat rahatlatiyo sonra yinebasliyo:) bebisimizin cilveleri bunlar sanirimmBen mide yanmasının çözümünü maden suyunda buldum, mükemmel bir nimetmiş :)
benim bildiğim bi 300 gr eksik olabilirmişkizlar ultrasonda olculen kilo kadar doguyor mu bebisler ya da ne kadar az doguyolar?
ama dert etme yaa bence doğana kadar 3,5 olurlar bizimkiler. yani iri olmazlar ama normal olurlar. zaten çok şişko bebek sevmiyorum ben. normali daha şirinkizlar ultrasonda olculen kilo kadar doguyor mu bebisler ya da ne kadar az doguyolar?
Aşağı indikçe mide yanması azalıyor zaten cnm. Ama beni mahvetti :) peşpeşe 2-3 içiyorum. Önceden bir şişe bile içemezdim üstelik şimdi 1 dakika sürmüyor bir şişeyi içmemİk aylar bana da cok iyi geliyirdu gunde 3 tane fln iciyodum sonra kar etmemeye basladi:)) gaviscon iciyorum yarim saat rahatlatiyo sonra yinebasliyo:) bebisimizin cilveleri bunlar sanirimm
Benim kızım 300 gr fazla doğmuştu :)kizlar ultrasonda olculen kilo kadar doguyor mu bebisler ya da ne kadar az doguyolar?
Hadi gözün aydın cnm. Sağlıkla gelin :) kaç hafta oldun sen?Haftaya perşembe günü de ben sezeryan olcam çok heycanlıyım epidural olcak humana çaylarından alsam mı acaba süt kalitesini arttırıyormuş fln memnun kalan çok ne yapsam alsam mı ?
Aşkolsun kaç tane bebek kuveze giriyor. Evet can sıkıcı bir durum haklısın ama abartma lütfen. Ne zaman bir daha ki kontrolün?Kızlar simdi cıktm doktordan bir haftaya bile alabiliriz dedi moralim cok bozuk napicam bilmiyorum onemli olan seyleri yani suyu ve kan akısı vs.cok iyi dedi ama bir hafta oncekine nazaran resmen kilosu azalmıs yavrumunkesin kuvezlik olcaz belli...ne becerizsiz biriymisim hamile kalmayı da beceremedim vaktinde dogurmayı da beceremiyorum...nolur dua edin...
Kızlar simdi cıktm doktordan bir haftaya bile alabiliriz dedi moralim cok bozuk napicam bilmiyorum onemli olan seyleri yani suyu ve kan akısı vs.cok iyi dedi ama bir hafta oncekine nazaran resmen kilosu azalmıs yavrumunkesin kuvezlik olcaz belli...ne becerizsiz biriymisim hamile kalmayı da beceremedim vaktinde dogurmayı da beceremiyorum...nolur dua edin...
Şuan 36 haftadayız perşembe tam 37 de alcak rahim boyunda kısalma var o yüzden bekletmiyor bende istiyorum almasını valla kan sulandırıcı iğneden ilaçlardan gına geldi her akşam ağlayarak iğne yapıyorum gelsin bi an önceHadi gözün aydın cnm. Sağlıkla gelin :) kaç hafta oldun sen?
Boşuna canını sıkıyorsun Allah'ın izniyle sağlıkla gelsinler dünyaya küveze gireceği bile kesin değil hem küveze girse bile çabuk toparlarlar çünkü dünyaya tehlikenin en büyüğünü atlatıp gelmiş olacaklar kiloya takılma iyidir onların keyfiKızlar simdi cıktm doktordan bir haftaya bile alabiliriz dedi moralim cok bozuk napicam bilmiyorum onemli olan seyleri yani suyu ve kan akısı vs.cok iyi dedi ama bir hafta oncekine nazaran resmen kilosu azalmıs yavrumunkesin kuvezlik olcaz belli...ne becerizsiz biriymisim hamile kalmayı da beceremedim vaktinde dogurmayı da beceremiyorum...nolur dua edin...
Bende 24. Haftada erken doğum tehlikesi yaşadım 28. Haftaya gelmeyi doktorlarla dört gözle bekledik şükürler olsun şimdi büyüdük ama 28. Hafta bile iyiyken sen hiç kafana takma 33. Hafta Doğum yapıp kucağına alan da var dualarım seninle güçlü olKızlar simdi cıktm doktordan bir haftaya bile alabiliriz dedi moralim cok bozuk napicam bilmiyorum onemli olan seyleri yani suyu ve kan akısı vs.cok iyi dedi ama bir hafta oncekine nazaran resmen kilosu azalmıs yavrumunkesin kuvezlik olcaz belli...ne becerizsiz biriymisim hamile kalmayı da beceremedim vaktinde dogurmayı da beceremiyorum...nolur dua edin...
Su anda seni cok iyi anliyorum canim.. Bende ayni seyi dusundum hic iyi bakamamisim dedimKızlar simdi cıktm doktordan bir haftaya bile alabiliriz dedi moralim cok bozuk napicam bilmiyorum onemli olan seyleri yani suyu ve kan akısı vs.cok iyi dedi ama bir hafta oncekine nazaran resmen kilosu azalmıs yavrumunkesin kuvezlik olcaz belli...ne becerizsiz biriymisim hamile kalmayı da beceremedim vaktinde dogurmayı da beceremiyorum...nolur dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?