2017 ocak-şubat anneleri

Ben menapozda gibi geziyorum :) pencere açık uyuyorum eşim kapatıyor ben uyuyunca :) ben hiç zararı olur mu diye düşünmedim açıkçası. Kan hacmimiz bile iki katına çıkıyor normal bir durum bence.

Oyle canım tabi farkedildi iyki...gece cok huzursuz oldum uyuyamadım bebegim de kımıldadı surekli onun icin bugun itibariyle güçlü olucam kararlıyım Allah büyüktür belki bi mucize olur iki uc hafta daha karnımda kalır kuveze cok az gerek kalır insallah :)

Tamam canım ben de oyle karar verdim güclü olmak zorundayım olucam da :)

Canım evet belkide gerek kalmayacak kuveze. Bebeğin mucizeyle 2-3 hafta daha kalır inşallah. Kalmasada yeterki sağlıklı olsun napalım sabretmek gerek allah hepimize sabır versin. Bu tür problemleri çok kişi yaşıyor canım. Üzme kendini.

H Hulya90 yarın doktor ne dicek mutlaka haber ver canım. Doğumada alırsa doğumdan önce yaz merak ederim. Benimde bugün kontrol var bakalım kilo almışmı ne durumda. Bendede bir terslik olursa benide alırlar seZeryana. Hepimizi dua edelim zayıf olsun ne olursa olsun sağlıklı gelsinler

Haklısın canım bugünlere gelebildigimize dahi şükretmeliyiz insallah her sey guzel olur

Veririm canim mutlaka burda aylardir kader birligi yaptik hepinizi merak ediyorum bendee.. İnsallah saglikli bebeklerimiz olur en hayirli zamanda gelsinler insallahh

Biz de kontrolden geldik şimdi kızlar. Çok şükür her şey yolunda. Ama hpv sonucum çıkmamamıştı daha, fakat bebeğimin pozisyonu normal Doğum için iyiymiş artık :) ancak iri olacak gibi duruyor dedi dr um 40 haftayı bekleyeceğiz, bu arada 3,5 kiloyu geçerse sezaryen olacak gibi geçmezse normal Doğum :) önceden sezaryenim olduğu için iri bebek doğurmak beni ve bebeği riske atarmış, beklemedeyiz bakalım artık :)

Senin huzursuzluğunu hissetmiştir cnm o. Rahat ol sen. Bak kaç tane arkadaşımız erken Doğum tehlikesi yaşadı. Hepsi iyi çok şükür. Sen rahat tutmaya çalış kendini stres yapma, o zaman maksimum ne kadar doğacaksa bekler o günü zaten.

Ne zaman gideceksin cnm, haber ver bize.

Durumumu tup bebis doktorumuz olan prof a danıstım yatarak kontrol altında olman lazım dedi oo eller havaya :) bu arada uzak sehirlerdeyiz simdi... ama bir de 34ü bulursan ne istiyosun daha alsın doktor nolcakki dedi :) bu cumartesi 33+0 olcaz insallah eger bir hafta daha idare ederse zaten 34 olacak...bir de ultrasonda bir hfta arayla bakildgnda kilo kaybettigini soyledim kızdı bana..kaybetmez en fazla kilo almaz dedi mantıken de kilo almaynca hafta ilerledigi icin kilo artması gerekirken artmayınca geride kalmıs oluyor ( bu arada kilo hesabına kızan arkadaslar bana kızmasın cunku henuz 1800ler civarndayız)...bir de ultrason cihazının ölcumunde de farklılıklar olmuş olabilir dedi..durum gercekten kritik ancak ben cok güclu olucam ki pozitiflikle bir iki hafta daha ittirelim :) benim sınavım buymus hayatta bu konu kadar sınandıgım bir konu daha olmadı :) ama Allah buyuk :) bu arada internette de yatak istirahati yaziyo diye saldım çayıra tum gun evdeydim ama ortada bir kap yemek yok esim gelince yapsın ilk kez evde olup yemek yapmadım sanirım annelik nasıl bir seymis şu an tum dunya batsa tek derdim bu karnımdaki yaramaz ve onun iyiligi :)))

P pink_love_lady bak canimm affeeim sana nasil guzel dusunuyosunn biz iyi olcazki onlarda iyi olsunlarr.. Bebisin en cok sana ihtiyaci varr
Ayyysss canim sen ne yaptin bu arada kontrole gttin mi nasilmis bebiss
Canım geldim şimdi doktordan. Herşeyi normal diyor biraz minyon ama sıkıntı yokmuş. Normal doğum olduğu için beklicez dedi. Ntsde sancım çıkmadı. Gelişmeye kilo almaya devam ediyormuş. Çok şükür.

Cok sukur canim massaallahhh bebegin yerlesimiyle ilgili fln birsey dedimi bana en son iyice asagiya inmis demisgi

Cok sukur canim massaallahhh bebegin yerlesimiyle ilgili fln birsey dedimi bana en son iyice asagiya inmis demisgi
Bana sordu göbeğinin aşağıya indiğini hissediyomusun diye. Valla ben anlamıyorum hocam dedim. Annem söyledi inmiş aşağı diye dedim. Ağrıları sordu var dedim arasa kasıklarda kafası kemiğe baskı yapıp kendine yer açıyormuş. Ama daha bir iki hafta doğmaz dedi. Demekki inmemiş. 40. Haftayı bulcam galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…