Ben menapozda gibi geziyorum :) pencere açık uyuyorum eşim kapatıyor ben uyuyunca :) ben hiç zararı olur mu diye düşünmedim açıkçası. Kan hacmimiz bile iki katına çıkıyor normal bir durum bence.Arkadaslar merhabalar.Ben aranıza yeni dahil olanlardan:)nasipse 36 .haftaya yarın giriyorum .34+5 deyim.Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayi nasip etsin evlatlarıni..Size bir sorum olucak ben 1- 2 haftadır geceleri terluyorum..Göğüs arası kaşık bölgesi ve karın bölgem.tedirginlik yaşadım karın bölge terledigi için acaba bebeğe bir zarar vermiş midir die ama atesimi 36 larda yani terleme sadeceacaba benim gibi olanlar var mıdır die düşünmeden edemedim??
Ben menapozda gibi geziyorum :) pencere açık uyuyorum eşim kapatıyor ben uyuyunca :) ben hiç zararı olur mu diye düşünmedim açıkçası. Kan hacmimiz bile iki katına çıkıyor normal bir durum bence.
Oyle canım tabi farkedildi iyki...gece cok huzursuz oldum uyuyamadım bebegim de kımıldadı surekliSütün gelir cnm, Doğum olduğu anda hormon salınımı Başlar ve 2 saate gelir. Ama sen bunları düşünüp kendini bu kadar üzersen gelecek sütü de engellersin. Lütfen daha sağlam dur cnm. Ya farkedilmesiydi sıkıntın ne olacaktı? Şu an herşey kontrollü gidiyor, kendini şanslı hissetmelisin bence..
Tamam canım ben de oyle karar verdim güclü olmak zorundayım olucam da :)kuzum bizlerin elinde mi sen de biliyorsun ne dualar ettik ne zorluklar geçirdik Allahın izniyle bu da geçer bu da bizim gibi annelerin annelik imtihanı canım benim bebeğin seninle ve umudun da seninle demektir sağ salim gelsinler onun vakti saati değişmiyor anneyiz güçlüyüz biz güçten düşmek yok biz dua ederiz ama sen umudunu gücünü yukarda tut yeterki
Canım evet belkide gerek kalmayacak kuveze. Bebeğin mucizeyle 2-3 hafta daha kalır inşallah. Kalmasada yeterki sağlıklı olsun napalım sabretmek gerek allah hepimize sabır versin. Bu tür problemleri çok kişi yaşıyor canım. Üzme kendini.Oyle canım tabi farkedildi iyki...gece cok huzursuz oldum uyuyamadım bebegim de kımıldadı sureklionun icin bugun itibariyle güçlü olucam kararlıyım Allah büyüktür belki bimucize olur iki uc hafta daha karnımda kalır kuveze cok az gerek kalır insallah :)
Haklısın canım bugünlere gelebildigimize dahi şükretmeliyiz insallah her sey guzel olurCanım evet belkide gerek kalmayacak kuveze. Bebeğin mucizeyle 2-3 hafta daha kalır inşallah. Kalmasada yeterki sağlıklı olsun napalım sabretmek gerek allah hepimize sabır versin. Bu tür problemleri çok kişi yaşıyor canım. Üzme kendini.
Veririm canim mutlaka burda aylardir kader birligi yaptik hepinizi merak ediyorum bendee.. İnsallah saglikli bebeklerimiz olur en hayirli zamanda gelsinler insallahh
Senin huzursuzluğunu hissetmiştir cnm o. Rahat ol sen. Bak kaç tane arkadaşımız erken Doğum tehlikesi yaşadı. Hepsi iyi çok şükür. Sen rahat tutmaya çalış kendini stres yapma, o zaman maksimum ne kadar doğacaksa bekler o günü zaten.Oyle canım tabi farkedildi iyki...gece cok huzursuz oldum uyuyamadım bebegim de kımıldadı sureklionun icin bugun itibariyle güçlü olucam kararlıyım Allah büyüktür belki bi mucize olur iki uc hafta daha karnımda kalır kuveze cok az gerek kalır insallah :)
Ne zaman gideceksin cnm, haber ver bize.
Durumumu tup bebis doktorumuz olan prof a danıstım yatarak kontrol altında olman lazım dedi oo eller havaya :) bu arada uzak sehirlerdeyiz simdi... ama bir de 34ü bulursan ne istiyosun daha alsın doktor nolcakki dedi :) bu cumartesi 33+0 olcaz insallah eger bir hafta daha idare ederse zaten 34 olacak...bir de ultrasonda bir hfta arayla bakildgnda kilo kaybettigini soyledim kızdı bana..kaybetmez en fazla kilo almaz dedi mantıken de kilo almaynca hafta ilerledigi icin kilo artması gerekirken artmayınca geride kalmıs oluyor ( bu arada kilo hesabına kızan arkadaslar bana kızmasın cunku henuz 1800ler civarndayız)...bir de ultrason cihazının ölcumunde de farklılıklar olmuş olabilir dedi..durum gercekten kritik ancak ben cok güclu olucam ki pozitiflikle bir iki hafta daha ittirelim :) benim sınavım buymus hayatta bu konu kadar sınandıgım bir konu daha olmadı :) ama Allah buyuk :) bu arada internette de yatak istirahati yaziyo diye saldım çayıra tum gun evdeydim ama ortada bir kap yemek yok esim gelince yapsın ilk kez evde olup yemek yapmadım sanirım annelik nasıl bir seymis şu an tum dunya batsa tek derdim bu karnımdaki yaramaz ve onun iyiligi :)))Senin huzursuzluğunu hissetmiştir cnm o. Rahat ol sen. Bak kaç tane arkadaşımız erken Doğum tehlikesi yaşadı. Hepsi iyi çok şükür. Sen rahat tutmaya çalış kendini stres yapma, o zaman maksimum ne kadar doğacaksa bekler o günü zaten.
Canım geldim şimdi doktordan. Herşeyi normal diyor biraz minyon ama sıkıntı yokmuş. Normal doğum olduğu için beklicez dedi. Ntsde sancım çıkmadı. Gelişmeye kilo almaya devam ediyormuş. Çok şükür.Ne zaman gideceksin cnm, haber ver bize.
Canım geldim şimdi doktordan. Herşeyi normal diyor biraz minyon ama sıkıntı yokmuş. Normal doğum olduğu için beklicez dedi. Ntsde sancım çıkmadı. Gelişmeye kilo almaya devam ediyormuş. Çok şükür.P pink_love_lady bak canimm affeeim sana nasil guzel dusunuyosunn biz iyi olcazki onlarda iyi olsunlarr.. Bebisin en cok sana ihtiyaci varr
Ayyysss canim sen ne yaptin bu arada kontrole gttin mi nasilmis bebiss
Cok sukur canim massaallahhh bebegin yerlesimiyle ilgili fln birsey dedimi bana en son iyice asagiya inmis demisgiCanım geldim şimdi doktordan. Herşeyi normal diyor biraz minyon ama sıkıntı yokmuş. Normal doğum olduğu için beklicez dedi. Ntsde sancım çıkmadı. Gelişmeye kilo almaya devam ediyormuş. Çok şükür.
Bana sordu göbeğinin aşağıya indiğini hissediyomusun diye. Valla ben anlamıyorum hocam dedim. Annem söyledi inmiş aşağı diye dedim. Ağrıları sordu var dedim arasa kasıklarda kafası kemiğe baskı yapıp kendine yer açıyormuş. Ama daha bir iki hafta doğmaz dedi. Demekki inmemiş. 40. Haftayı bulcam galiba.Cok sukur canim massaallahhh bebegin yerlesimiyle ilgili fln birsey dedimi bana en son iyice asagiya inmis demisgi
Bu gece eşinle güzel bir film izle bencekizlar bu arada beni heyecan sardi yarin doguma girebilirim resmen hazirliklarimi tamamlamaya calisiyorum eksik esyalarimi duzenliyorum fln dusundukce heyecanlaniyorumm
Bu gece eşinle güzel bir film izle bencekizlar bu arada beni heyecan sardi yarin doguma girebilirim resmen hazirliklarimi tamamlamaya calisiyorum eksik esyalarimi duzenliyorum fln dusundukce heyecanlaniyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?