canım ne kadar yersiz düşüncelere kapılmışsın, bunun becerip becerememekle ne alakası var. Ayrıca sen çocuğun için neleri göze almış bir annesin. Çık dışarı bi bak bakalım kim senin kadar özveride bulunuyor, insanlar doğurup sokağa atıyor resmen. Nasip kısmettir tüm bunlar, hiçbirimizin elinden bi şey gelmez. Ayrıca ben hepimizin çok güzel bebeklerinin olacağına inanıyorum. Sonu hayırla bitsin yeter ki üzülerek küveze girmesini engelleyemezsin, tam tersi bebişi üzersin. Hepimizin duaları seninle. Herkese ayrı ayrı dua ediyorum okudukça, inşallah güzel olacak kimse kafasına takmasın lütfen ve şu gram hesabı yapmaktan da vazgeçin artık lütfen. zaten büyüyünce kilolarına takacak yavrular bari şimdi siz rahat bırakınKızlar simdi cıktm doktordan bir haftaya bile alabiliriz dedi moralim cok bozuk napicam bilmiyorum onemli olan seyleri yani suyu ve kan akısı vs.cok iyi dedi ama bir hafta oncekine nazaran resmen kilosu azalmıs yavrumunkesin kuvezlik olcaz belli...ne becerizsiz biriymisim hamile kalmayı da beceremedim vaktinde dogurmayı da beceremiyorum...nolur dua edin...
Anladım cnm. Hayırlısı olsun, gözün aydın diyelim şimdiden :)Şuan 36 haftadayız perşembe tam 37 de alcak rahim boyunda kısalma var o yüzden bekletmiyor bende istiyorum almasını valla kan sulandırıcı iğneden ilaçlardan gına geldi her akşam ağlayarak iğne yapıyorum gelsin bi an önce
Canm seninki nasil +300 dogmus yaa masallahh en son komtrolumdem kac gun sonra almislardi bebegi? Ay insallah bizimde oyle olur 3 kg olsa soyle insallah baska bisey istemiyom
Yarın 24 saat idrar biriktrme testim var cuma oglen teslim etcem aksamüstu konusalım dedi doktorum canım biliyorum onemli olan yasaması sagligı ama bu tabloya gore en az 15-20 gün kalıcak kuvezde...mutlulugum tam olmycak orda kalcak ne biliyim guzel bi sey degil...Aşkolsun kaç tane bebek kuveze giriyor. Evet can sıkıcı bir durum haklısın ama abartma lütfen. Ne zaman bir daha ki kontrolün?
Senin durumunda en fazla 36.haftaya kdr ittiririz dedi gecen hftaya gore 150 gr fln kaybetmis daha 2 kg bile degil en kotu his de dogar dogmaz kucagmda olcagna orda olucak elbette yasasın da ne kdr gerekiyosa kalsın orda Allaha cok sukur yine de cok kolay bi durum degilBoşuna canını sıkıyorsun Allah'ın izniyle sağlıkla gelsinler dünyaya küveze gireceği bile kesin değil hem küveze girse bile çabuk toparlarlar çünkü dünyaya tehlikenin en büyüğünü atlatıp gelmiş olacaklar kiloya takılma iyidir onların keyfi
Cok sagol canım Allah razı olsunBende 24. Haftada erken doğum tehlikesi yaşadım 28. Haftaya gelmeyi doktorlarla dört gözle bekledik şükürler olsun şimdi büyüdük ama 28. Hafta bile iyiyken sen hiç kafana takma 33. Hafta Doğum yapıp kucağına alan da var dualarım seninle güçlü ol
2nin altında hulyacımSu anda seni cok iyi anliyorum canim.. Bende ayni seyi dusundum hic iyi bakamamisim dedim( ama yapcak birsey yok canim eger olctugu kilodan az dogarsa benimkinindenkuveze girmemihtimali var.. Kilosu nasilmis su anda bebisin?
canimm benm ne desek bos hislerini anlayabiliyorum kuveze girip girmemesi sadece kiloyla alakali degil evet coger gelisimi fln onemliymis sana ciger gelistirici igne yaparlar mutlaka onu ihmal etme doktorun soylemezse sen uyar mutlaka.. bende cok uzuluyorum cok sukur yine benimki 3 e yakin tabi bu hafta kaybetmediyse kilo bakalim.. bende ya olcumden dusuk dogarsa fln diye endise ediyom iste kafayi takcak birseyler hep var2nin altında hulyacım2nin üstu olması bile kuveze girmemek icin yetmiyomuş ki gecen haftaya gore yani 1 haftada 150 gr fln azalmıs düsun yani artmasını gectim azalmış
Ya ne biliyim haklısın da orda odada onsuz olcam sütümün gelmemesi cok yuksek ihtimal olucak vs....Nankörluk ettigimin de farkındayım ama üzulmeden de duramıyorum ki
Cok haklısın canım çok sağol..canım ne kadar yersiz düşüncelere kapılmışsın, bunun becerip becerememekle ne alakası var. Ayrıca sen çocuğun için neleri göze almış bir annesin. Çık dışarı bi bak bakalım kim senin kadar özveride bulunuyor, insanlar doğurup sokağa atıyor resmen. Nasip kısmettir tüm bunlar, hiçbirimizin elinden bi şey gelmez. Ayrıca ben hepimizin çok güzel bebeklerinin olacağına inanıyorum. Sonu hayırla bitsin yeter ki üzülerek küveze girmesini engelleyemezsin, tam tersi bebişi üzersin. Hepimizin duaları seninle. Herkese ayrı ayrı dua ediyorum okudukça, inşallah güzel olacak kimse kafasına takmasın lütfen ve şu gram hesabı yapmaktan da vazgeçin artık lütfen. zaten büyüyünce kilolarına takacak yavrular bari şimdi siz rahat bırakın
3.375 dedi dr 5 gün sonra 39+3 de 3.375 doğmuştu...Canm seninki nasil +300 dogmus yaa masallahh en son komtrolumdem kac gun sonra almislardi bebegi? Ay insallah bizimde oyle olur 3 kg olsa soyle insallah baska bisey istemiyom
Sütün gelir cnm, Doğum olduğu anda hormon salınımı Başlar ve 2 saate gelir. Ama sen bunları düşünüp kendini bu kadar üzersen gelecek sütü de engellersin. Lütfen daha sağlam dur cnm. Ya farkedilmesiydi sıkıntın ne olacaktı? Şu an herşey kontrollü gidiyor, kendini şanslı hissetmelisin bence..Ya ne biliyim haklısın da orda odada onsuz olcam sütümün gelmemesi cok yuksek ihtimal olucak vs....Nankörluk ettigimin de farkındayım ama üzulmeden de duramıyorum ki
kuzum bizlerin elinde mi sen de biliyorsun ne dualar ettik ne zorluklar geçirdik Allahın izniyle bu da geçer bu da bizim gibi annelerin annelik imtihanı canım benim bebeğin seninle ve umudun da seninle demektir sağ salim gelsinler onun vakti saati değişmiyor anneyiz güçlüyüz biz güçten düşmek yok biz dua ederiz ama sen umudunu gücünü yukarda tut yeterkiKızlar simdi cıktm doktordan bir haftaya bile alabiliriz dedi moralim cok bozuk napicam bilmiyorum onemli olan seyleri yani suyu ve kan akısı vs.cok iyi dedi ama bir hafta oncekine nazaran resmen kilosu azalmıs yavrumunkesin kuvezlik olcaz belli...ne becerizsiz biriymisim hamile kalmayı da beceremedim vaktinde dogurmayı da beceremiyorum...nolur dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?