- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Çok şükür canım Allah analı babalı büyütsün mutlu huzurlu saglıklı ve bol şanslı bir hayat nasip etsin :) darısı da bizlere insallah :)7 ocakta doğumumu yaptım çok şükür 7 günlük olduk bile
Epidural olduk...
2860 49 cm ve çok sağlıklı bi oğlum oldu...kucağımda uyuyor
Darısı başınıza...
Pıhtılaşması olanlar asla iğneyi bırakmadan başlasın ihmale gelmiyor
hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah yardımcın olsunO kdar vitamin hormon kan ilacı vs.kullandık ki ateş basması çok normal dogumdan sonra üşüyeceğiz artık
Ben yarın doğuma giriyorum kızlar, 35+1 olacak. Bizimkiler yerinde durmuyor artık doktorum hazırlıklı gel dedi sabah 6 da kahvaltını yap öyle gel dedi. Geceden aç gelme ikiz olduğu için dedi. Bir de kan sulandırıcı ve magnezyumu bugün içmeyecem, sonunda kurtuldum o hibor iğnesinden :)) Insallah hersey sorunsuz geçer dua edin bana da, bir değişiklik olursa haber veririm
hadi inşallah sağlıkla gelsin. en sağlıklı ne zaman olacaksa Rabbim ozaman nasip etsinKızlar bugun aksamustu tahlil sonucum cıktı geçenkinin iki bucuk katı resmen..doktorum ooo çokk fazlaa salı günü gel konuscaz dedi.bence 34+larda alalım diycek umarım hersey yolunda gider...
hadi bakalım aynı hafta doğurucaz galibaKizlae benim bebisimde kilo almis cok sukur bir hafta daha bekleyelim dedi doktorum haftaya gittigimde gun vericek artik son 10 gun fln muhtemelen :)) cok sukurr
gözün aydın. Maşallah oğluşuna. darısı bize:)7 ocakta doğumumu yaptım çok şükür 7 günlük olduk bile
Epidural olduk...
Darısı başınıza...
Yaa... canım üzme kendini bakalım ne diyecek dr un? Ama beni düşündüren tehlikeli bir durum olsa hemen gel demez mi? Tutabildiği kadar tutmaya çalışıyor, yoksa hemen alıyoruz da diyebilirdi. Demek ki rahat olabilirsin biraz, 34+ da alacaksa da kısmet diyeceğiz artık. Sağlıkla gelsin de kızın gerisi önemli değil. Bir arkadaşımın kızı da 35. Haftada doğmuştu 2.000 kg civarındaydı o da bir gün tuttular kuvezde. Ertesi gün de taburcu oldular. İnşallah senin de hikayen böyle olur tatlım.Kızlar bugun aksamustu tahlil sonucum cıktı geçenkinin iki bucuk katı resmen..doktorum ooo çokk fazlaa salı günü gel konuscaz dedi.bence 34+larda alalım diycek umarım hersey yolunda gider...
Özellikle de sen için tatlım, senin durumunla ilgili bir makale okumuştum. Kesinlikle normal Doğum akıldan bile geçirilmez diyordu. ama ben senin dr unu takdir ediyorum, riskin olmasına rağmen takipte çok iyi bence. Tutabildiği kadar tutuyor bebeği.Sen normali bekliyorsun ama canim bizimki sezeryan olcagi icin 38 dolduktan soma beklemesinin bi anlami yok..
Cnm senin ikizler maşallah iyi durduO kdar vitamin hormon kan ilacı vs.kullandık ki ateş basması çok normal dogumdan sonra üşüyeceğiz artık
Ben yarın doğuma giriyorum kızlar, 35+1 olacak. Bizimkiler yerinde durmuyor artık doktorum hazırlıklı gel dedi sabah 6 da kahvaltını yap öyle gel dedi. Geceden aç gelme ikiz olduğu için dedi. Bir de kan sulandırıcı ve magnezyumu bugün içmeyecem, sonunda kurtuldum o hibor iğnesinden :)) Insallah hersey sorunsuz geçer dua edin bana da, bir değişiklik olursa haber veririm
Insallah canım yaa insallah oyle on yirmi günler kuvezde kalması gerekmez ya boyle elim boş eve gelmem umarım...anladıgim kadaryla bu durum surekli kontrol altında tutulup bir yerde de riske atmadan erken dogumla sonuclandrilması gereken bir durum..cunku tansiyonu vs tetikliyo o da Allah korusun kotu sonuclara neden olabilir diye erken sonlandırılıyor gebelik..bir de 32 hafta ile 34 arasında kilo farkı olmasa bile gelisim acısından farklar var birkac doktordan anladgm bu..kiloda cok takılı kalmıyorlar...inan o kadar hazrladgm oda suslemeleri fln hic umrumda degil hic yapasım yok hevesim o kdr kactı ki..hatta ziyarete bile kimse gelmese diyorum..şu an şu oyle bu boyle olsun dedigim tüm seyleri bir kenara attım tek dusundugum ne zaman verirler kucagıma..orda cok kalması gerekir mi gelisimi nasıl olur....annelik muazzam bir seymis ya herseyden cok onu dusunmek..bir de hamilelik cok kısa oldu gbi geldi bana yani en azından benim icin..tum zorluklarına ragmen cok tatlı bi seruvendi tadı damagmda kaldı resmen bu yuzden de icim buruk biraz :)Yaa... canım üzme kendini bakalım ne diyecek dr un? Ama beni düşündüren tehlikeli bir durum olsa hemen gel demez mi? Tutabildiği kadar tutmaya çalışıyor, yoksa hemen alıyoruz da diyebilirdi. Demek ki rahat olabilirsin biraz, 34+ da alacaksa da kısmet diyeceğiz artık. Sağlıkla gelsin de kızın gerisi önemli değil. Bir arkadaşımın kızı da 35. Haftada doğmuştu 2.000 kg civarındaydı o da bir gün tuttular kuvezde. Ertesi gün de taburcu oldular. İnşallah senin de hikayen böyle olur tatlım.
Ne desen haklısın aslında bu konuda seni anlayamam ama bebeğini bir hafta on gün ne olursa olsun sonunda alacaksın ki bence o kadar sürmeyecek. 32 yi doldurunca korkma demişti dr um. Çok şükür senin ki geçti bile. Hazırlıkladıklarını kullanmak istemezsen mevlide saklarsın. Ağzının tadıyla keyfini sürersin. Yeter ki siz iyi olun...Insallah canım yaa insallah oyle on yirmi günler kuvezde kalması gerekmez ya boyle elim boş eve gelmem umarım...anladıgim kadaryla bu durum surekli kontrol altında tutulup bir yerde de riske atmadan erken dogumla sonuclandrilması gereken bir durum..cunku tansiyonu vs tetikliyo o da Allah korusun kotu sonuclara neden olabilir diye erken sonlandırılıyor gebelik..bir de 32 hafta ile 34 arasında kilo farkı olmasa bile gelisim acısından farklar var birkac doktordan anladgm bu..kiloda cok takılı kalmıyorlar...inan o kadar hazrladgm oda suslemeleri fln hic umrumda degil hic yapasım yok hevesim o kdr kactı ki..hatta ziyarete bile kimse gelmese diyorum..şu an şu oyle bu boyle olsun dedigim tüm seyleri bir kenara attım tek dusundugum ne zaman verirler kucagıma..orda cok kalması gerekir mi gelisimi nasıl olur....annelik muazzam bir seymis ya herseyden cok onu dusunmek..bir de hamilelik cok kısa oldu gbi geldi bana yani en azından benim icin..tum zorluklarına ragmen cok tatlı bi seruvendi tadı damagmda kaldı resmen bu yuzden de icim buruk biraz :)
Bugun bende endiseli bir sekilde onu sordum ya normal dogum sancim gelirse suyum gelirse nolcak diye ama doktorlar bu konuda cok ongorululer canim bu bebek gelmez daha dedi doktor rahat ol dedi gelirsede hemen sezeryana aliyolar sonucta normalden sezeryana donen cok dogum oluyorÖzellikle de sen için tatlım, senin durumunla ilgili bir makale okumuştum. Kesinlikle normal Doğum akıldan bile geçirilmez diyordu. ama ben senin dr unu takdir ediyorum, riskin olmasına rağmen takipte çok iyi bence. Tutabildiği kadar tutuyor bebeği.
Canim benimm yaa tutabildigi kadar tutmeya calisiyor doktorun da tecrubeli birine benziyor bence icini ferah tut nolur guzel dusun guzel olsun.. Senin morain en onemlisi kendini herseye hazirla kuveze girmesi dunyanin sonu degil surekli kuveze girmesin eve yanliz gitmeyim dersen eger allah korusun oyle olursa cok yikilirsin kendini hep en kotusune hazirla ama guclu ol moraini bozma.. Kuveze girseler bile eninde sonunda gelcekler. Hem bir suru bebek var kilosu iyi doguyo uc gun sonra sarilik oluyor kuveze giriyor belkide bizlerde bunu yasicaz bilemeyizki..Insallah canım yaa insallah oyle on yirmi günler kuvezde kalması gerekmez ya boyle elim boş eve gelmem umarım...anladıgim kadaryla bu durum surekli kontrol altında tutulup bir yerde de riske atmadan erken dogumla sonuclandrilması gereken bir durum..cunku tansiyonu vs tetikliyo o da Allah korusun kotu sonuclara neden olabilir diye erken sonlandırılıyor gebelik..bir de 32 hafta ile 34 arasında kilo farkı olmasa bile gelisim acısından farklar var birkac doktordan anladgm bu..kiloda cok takılı kalmıyorlar...inan o kadar hazrladgm oda suslemeleri fln hic umrumda degil hic yapasım yok hevesim o kdr kactı ki..hatta ziyarete bile kimse gelmese diyorum..şu an şu oyle bu boyle olsun dedigim tüm seyleri bir kenara attım tek dusundugum ne zaman verirler kucagıma..orda cok kalması gerekir mi gelisimi nasıl olur....annelik muazzam bir seymis ya herseyden cok onu dusunmek..bir de hamilelik cok kısa oldu gbi geldi bana yani en azından benim icin..tum zorluklarına ragmen cok tatlı bi seruvendi tadı damagmda kaldı resmen bu yuzden de icim buruk biraz :)
Hayirlii olsun arkadasimm darisi basimiza insalah allah anali babali buyuysun insallah ne guzel bir histir simdii kimbilirrr ohh oglusunun kokusuylaa uyu miss darisi basimizaaa aminn:))7 ocakta doğumumu yaptım çok şükür 7 günlük olduk bile
Epidural olduk...
Darısı başınıza...
Haklısın canım yeter ki saglıkla olsun da gerisi boş...bir sekilde olur...capslerde var ya hayaller gercekler diye gercek hayatta da var o zaten hayaller ne iken gercekler ne oluyor..ama sukretmek lazım ki ediyorum belki hayati boyunca anneligi tadamayan insanlar varken birkac hafta erken oldu diye veya hemen hastaneden cıkamadık diye karaları baglamak haksızlık olur o insanlara..bugunlere kadar gelebildik ya ne mutlu bizlere..Allah kimseye tasıyamayacagı yük vermez diyorlar ya gercekten dogru..ben hazırım simdiden kafa olarak yorulsam bile sabretmeye sukretmeye yorulmaya.. yaa bi de aranızda en cok vakti olanlardan biri bendim hani derler ya cok vakit geciren kadınların adet tarihleri bi zaman sonra aynı olur diye ben de resmen sizle aynı zamanlarda dogum yapmıs olcam burda cok birlikte takılıyoruz ondan mı ki acabaNe desen haklısın aslında bu konuda seni anlayamam ama bebeğini bir hafta on gün ne olursa olsun sonunda alacaksın ki bence o kadar sürmeyecek. 32 yi doldurunca korkma demişti dr um. Çok şükür senin ki geçti bile. Hazırlıkladıklarını kullanmak istemezsen mevlide saklarsın. Ağzının tadıyla keyfini sürersin. Yeter ki siz iyi olun...
Evet canım doktorum sagolsun hem beni cok velveleye vermeden sakin olarak atlatmamı saglıyor hem surekli takip ediyor testleri vs sık tekrarlıyor hem de tutabildigi kdr tutmaya calısıyor...ben en kotusune hazırlıyorum kendimi ama insallah bi mucize olur ve cok kalmaz orda ve umarım bunu en azından burda benden baska yasayan olmaz..nasipten ötesi yok benim bu konudaki sınavım bitmemis henuz demekki napalım sabretcez ki guzel seyler olsun :)Canim benimm yaa tutabildigi kadar tutmeya calisiyor doktorun da tecrubeli birine benziyor bence icini ferah tut nolur guzel dusun guzel olsun.. Senin morain en onemlisi kendini herseye hazirla kuveze girmesi dunyanin sonu degil surekli kuveze girmesin eve yanliz gitmeyim dersen eger allah korusun oyle olursa cok yikilirsin kendini hep en kotusune hazirla ama guclu ol moraini bozma.. Kuveze girseler bile eninde sonunda gelcekler. Hem bir suru bebek var kilosu iyi doguyo uc gun sonra sarilik oluyor kuveze giriyor belkide bizlerde bunu yasicaz bilemeyizki..
kızlar tecrubelı bıılerı yardımcı olabılırmiiii ?
İnşallah ihtiyaç kalmaz canım sağ salim kucağına alırsın.36. hafta iyidir aslında ama ikiz oldukları için illaki biraz sıkıntılı olacaktı.Sen güçlü ol öncelikle.Gerçi anne olunca hepimiz artık güçlü olmak zorundayız.Allah kolaylık versin.Benim de pazartesi inşallahMerhaba kizlar,pazartesi gunu 35+4oluyrz ve doktorum doguma karar verdi kiz bebekte gelisim geriligi varmis ve icerisi guvenli degil dedi almamiz lazim riske atmiyalim dediinsAllah kuvez ihtiyacimiz olmaz dualarinizi eksik etmeyin...
Çok şükür canım,ilk aylarda ne kanamalar yaşamıştım düştü düşecek korkusuyla kilo bile verdim. Sen de yasadın o kanamaları çok iyi hayırlıyorum. Ama Allaha şükür nasipte varsa oluyor, belki 37lere kadar da durabilirler bi ağrım sancim şikayetim yok ama korkuyorum artık bisey olacak diye. Hakkımızda hayırlısı olsunCnm senin ikizler maşallah iyi durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?